Як приготувати сир в Сардинії

Блоггер Олег-ленков пише у щоденному щоденному режимі:

Я завжди думав, що сир є довгим і складним процесом. Однак, коли я прибув до Сардинії, я очолювала виробництво місцевого сиру Риботта. Вимкніть, що це не так.
Для тих, хто не знає, ricotta є традиційним італійським молочним продуктом, який, на відміну від більшості сирів, виготовлений не з самого молока, але з особливого сиру, який, в свою чергу, виходить в результаті приготування моцарела та інших сирів.

16 зображень

По суті, свіжі рікоти дуже ніжний сир, з приголомшливим смаком. Ми спробували з молока овець. Ім'я сиру перекладається з італійської мови як «тепло нагрів» і описує процес приготування продукту.

Риботта готують наступним чином.

1,1 км Молоко поміщається в спеціальну ватку, і доводять до певної температури.

2,2 км Додана спеціальна сироватка. В результаті змішування утворюється казіно згустка у вигляді сиру і сиру. При переварених молочних жирах складаються, а потім при температурі 70-90% в сироватці утворюються рікотові пластівці.

3. У За допомогою цього процесу все потрібно перемішати. І як тільки з'являються шматки м'якоті, їх викладають в певні пластикові ємності з багатьма отворами.

4. У

5. Умань Ці отвори необхідні для молока, яка залишається виходити.

Як приготувати сир в Сардинії р.

6. Жнівень Після цього решта маси в пластиковому контейнері вичавлюється, і надається певна форма. Це готовий сир.

7. Про нас

Як приготувати сир в Сардинії Р

8. У

59649.

9. Навігація У висновку сир береться і подається на стіл.

Як приготувати сир в Сардинії доб.

10. Далі, спеціально навчені люди рікоту на невеликі шматки, і пропонують спробувати.

11. Коли я спробував цей сир, він ще теплий.

12. Організатори цієї дегустації також пропонують спробувати місцеві вина, і, звичайно, дивовижний хліб.

13.00 р. Особливо популярними були місцеві ковбаси, сир Парма та твердий сир, які також виробляли в Сардинії.

14. Також за смаком оливкова олія вперше пресована.

до Як приготувати сир в Сардинії

15.00 р. Після години дегустації настрій покращився.

Як приготувати сир в Сардинії Р

16.00 р. Коли ми вийшли поза, ми помітили виноградники. Вони були настільки красивими, що питання про те, чому вино тут здавалося так смачним не потрібно відповіді.

Джерело: