Подорож через покинутий табір

На 84 км від Москви, в Припинському районі в с. Хатун, є ДОЛ "Російська казка". Це те, де мій мама послав мене кожен літо як дитина. Російська казка - це місце, де я вперше впав у любові, поцілунав, спробував сигарету і... що ми робимо там? Я пішов з 1991 по 1998 рік, протягом двох місяців або навіть трьох літа. У таборі ми відіграли волейбол, прокинулися в басейні, пішли на дискотеку. У нас були всі види подій, де ми сіли, танцювали, сценічні сцени. На початку зрушення обов'язково придумав назву для нашого знезараження, написав слоган і звернув стінову газету. Увечері радники подарували нам молоко і влаштували свічки. Після того, як в зміщенні був ас. І кожного ранку були лінії, де директор табору розказав нам плани на день. Після того, як я провів весь зсув у бронхіті ізолятора, бо на день Івана Купала я відрав льодовою водою. Ми також ставимо стрибкові трамвайки, де спеціально підготовлена людина навчила нас різними хитрощами, такими як фліп і т.д. Ми також мали ромашку карусель, він дуже часто зламав, тому день, коли був ремонт був святом для цілого табору.

Пройшов час, виріс, криза 2000-х рр., проданий та закритий табір. Але ми все ще зустрічаємо кожного літа. Ми беремо намети і їдемо в кемпінг. Ми знаходимося за територією, в поле, поруч з сосновим деревом, а вдень приїжджаємо до самого табору. Я не маю картини того, що сталося. Але є фотографії того, що стало. Коли я отримав кілька років пізніше, я не можу затримувати сльози, в залежності від схильності мого дитинства. Але запах... Запах все ще є. Запах трави, квіти, дерево і полуниця

44 фотографії

1,1 км Підпишіться на нашу розсилку

2,2 км Вхід на кемпінгові майданчики

3. У Один з корпусів. 5 з них. Два поверхи. Хтось був удачливий і отримав номери з балконами. Я був щасливий.

4. У Тип оболонки

Р

5. Умань Все залишилося всередині. М'які меблі і пил.

6. Жнівень

7. Про нас Всі вікна дошкільні, тому ми не змогли потрапити всередину.

602868

8. У На балконах з'явилася сходинка, що веде до другого поверху до іншого знаряддя. На другому поверсі ми використовували сходи в тихому часі і вночі, коли ми побігли в ріку. Потім люка була зафіксована.

9. Навігація Колишня ігрова кімната

10. Туалет )

Р

11. Він.

12. На території табору була лінія, пов’язана з родзинками та кріпиками. Через такі яри кладуть дерев'яні мости.

13.00 р. Ззовні, здається, що він все ще міцний, але це тільки шахрайство. Дошки загнуті і замішують.

14. Ніж десь.

, Україна

15.00 р. Двері виходить. Вона використовується для приведення в басейн.

16.00 р. Насправді, є. Все переросло, і вже нагадує велику клумбу ...

7500 р.

17.00 р. Прострочені кроки в басейні.

18 років Він.

19.00 р. Сцена, де ми виконали перед іншими командами.

20. Танець підлога

21. вона.

22. Міст знову

23. На території табору були фонтани, з яких побита льодяна вода.

24. Черга. Junga є прототипним судном. На вершині був дитячий майданчик, з якого був вид на стадіон та де подобалися дівчата. І на першому поверсі були щілинні верстати.

25. Всередині молоді. Вікна люків.

8250Р. 3700Р.

26. Один з автоматів. Більшість з усіх, я любила морську боротьбу.

27. русское свінгери

28. Масть на лінійці. На початку зрушення прапор піднявся, а в кінці він був опущений. Есе до урочистих звуків рогу.

29. Поле - єдине, що залишилося добре зануренням, оскільки місцеві жителі допускаються до відтворення футболу.

р.

30. Ще один фонтан.

31. І вони були На жаль, немає фото.

32.

33. Ізолятор. І на другому поверсі була квартира табору.

34. Це ромашка.

35. Підвал їдальні.

р.

36.00 Р У готелі є пральня.

37.

39.00 р.

40.

41. На поле.

42.

123971

43. Наш наметовий табір.

44. І вона сама по собі в області сосни.

Всі

13047618

Джерело: