Недільні атракціони.

В цілому я вирішив сьогодні з друзями, щоб зробити заспокійливу в природу, піти в грязь вулкани далеко не від нашого міста Керч, на східному узбережжі Криму я виклав невеликий фотозвіт:
Це буде 17.
Якщо ви не зламаєте, я буду відписатись, коли це над.

У Криму на Керченському півострові знаходиться найбільш значущий кластер вулканів, на 8 км на північ від Керченського села Бондаренково (Бульганак). Кримське татарське ім'я Булганак асоціюється з словом Булганак - брудним, похмурим.
За селом Бондаренково в практично рівному рельєфі знаходиться мілко пустельний басейн близько 400 м по всій території. У будь-якому місці знаходиться корова коричнево-сіра земля з розсіяними пагорбами конічної форми. У центрі басейну кругле озеро, наповнене грязьовими блисками. Це поле Булганака з найбільшою групою 7 гр. вулканів Криму.
Поява грязьових вулканів досить різноманітна. Деякі мають широкий кратер (до 15-20 м) і заливають до бриму з товстою грою. Зовнішні схили ніжні, а від дистанції такий вулкан виглядає як озеро, трохи піднімається над навколишнім рельєфом. Час від часу вибухає бруду, а газові бульбашки з'являються з шумом. Склад газу складний, містить метан, азот і вуглекислий газ. Рівень грязі в кратері змінюється. Іноді піднімається так багато, що товста маса перетікає по краях і поширюється уздовж похилого зовнішнього нахилу в декількох великих струмках, або навіть по всій поверхні. Сушка, світло-сірий бруд темніє і в місцях набуває коричневого відтінку.
Затишна активність грязьового вулкана іноді заміщає насильним. Потім потужний грязьовий фонтан до 10-20 м високий викинути з кратера, заливаючи товстий шар в'язкої рідини на схил. Шар бруду швидко висихає і тріщини, покриті білими мінеральними вадами. З тріщинами бруду на перший погляд дає враження міцного і надійного фунта. Але це перше враження приймається: під твердою скоринкою лежить в'язка бруду. Тому, незалежно від того, скільки потрібно приїхати до краю кратера, не робити це. Більше одного разу грязь засмоктуються корови, кози та інші домашні тварини. І під час патріотичної війни німецький танк вирішив скоротити шлях і вирушив прямо через пудлі. Боротьба з машиною не вдалося зберегти, і це було швидко смоктати грязьовий вулкан.
Але в басейні Бульганака більш поширені грязьові вулкани звичайної конічної форми, висотою півметра до декількох метрів. У формі вони дуже схожі на реальні пасоволокани і з'являються на землі як їх моделі. Мудрий вулкан конус завершує невеликий кратер, наповнений грязьом. У невеликих інтервалах, як правило, за кілька хвилин з'являються дрібні бульбашки газу і лопаються шумом, а грязі розливають над кратером і протікає в крутий схил. Іноді муди перервуться на поверхню на схилі вулкана, що імітує паразитичний конус справжнього вулкана.
Інформація з тут:
Сайт: www.krim.biz.ua

No 3

No 4

No 5

Ні.

No 7

No. 8 нагадує кота

No. 9 р.

No10 небагато степових квітів

No 11

No 12 вид на бухту "Марини"

Ні. 14 припинили на зупинці.

р.

No 15

No. 16 Сама Азовська море, млинець все ще дуже холодний, але ваш хмелюстий слуги відкрив сезон, але так як водіння було прогрітим уздовж пляжу.

No. 17 поверховий вигляд

І карта, де це.

Додано до [mergetime]1306086664[/mergetime]
Дякую.

Габаритний зображення

Джерело: