Забудьте ебать!

Я зустрів Леньку в епоху Одіго. У той час був вже і могутній попка, але був розглянутий перегон. Добре, ми говорили про секс в будь-який час, побачили один одному пару разів в реальному житті, але в дуже формальному положенні. А потім виявилося, що на дачі другу, як рибу зловити на шикарному озері в Ленінградській області.

Так що моя дружина нічого не підозрювала, я купила рибу на приїзді в дачу, біля залізничної платформи (якщо ви змащуєте рибу, потрібно придбати рибу вранці, тому що ввечері отримати свіжу водну рибу в безпосередній близькості від Санкт-Петербурга проблематично). Я зробив право.

Ми тут. А потім ми вирішили піти на риболовлі для реальних. Чому? У вас є багато часу, від берега просто чекаєте, збиваючи для когось, щоб приклеїти мотузку в ньому. Вони викопують черв'яки, зібрані рибальські прути, насолоджувалися роаром не найпотужнішого, але надійний двигун Нептун і розчиняють в хвилях озера Ладога.

Клевало було більше, ніж звичайний день. Мій пристрасний спійманий бремен. Це реальний, людина, з плавниками і всі речі, два фунти. Я щасливий з очей і вухами. В цілому покоївка є свого роду в дошці - KMS в парашутному спорті, любить їсти вухо, пісні по вогню і все інше.

Ми приносили цю рибу і почали варити вухо з неї. З того, як ми вже були досить предметом, ми майже обпекли баран, вибираючи не найкраще місце для пожежі. Сусіди називають копсами, а місцеві жителі зібралися під шумом, думають, що це мій друг на дачній ділянці, який заснував черговий концерт. З копсами вдалося згодувати, але друзі мого друга просто не позбавлялися – доводилося піти до них за барбекю і продовжити бенкет з піснями, танцями і танцями.

Коли Ленка і я повернувся в останній поїзд, всі пам'ятали, хто замочував і сміхався. Вже на фінській залізничній станції, коли я почав перенести деякі риби в її рюкзак, пакет презервативів знизився з мого рюкзака.

Я спалив мій чол і сказав фразу, що все ще робить мене сором'язливими і смішними.
Приходь на, я забув, щоб ебать ви!

через пошту

Джерело: