521
Блондинки зняли паркан на стоянці
25 травня 2011 р. Я приніс дружину на іспит до лікаря на консультацію жінок на вул. Кедрова 24. До того, як я мав час паркувати машину, я почув досить хороший бум. Я повернувся і побачив це. Блондинки дівчата вийшли на паркан з газону недалеко від клініки, вийшли з машини, він став затьмарним для того, щоб викликати когось (латіше виявилося, що людина в сірому костюмі з жовтою краваткою). Перед тим як приїздити, крім накладів, таких як мене, адміністратор і охоронний охоронець приїхали з клініки.
А порятунок прийшов, втирати щось з адміністратором і охоронною охороною, отримав за кермом Тойота, відкинувшись газоном, завантажили зламані частини автомобіля, підняли обпалений паркан і зліва. Після 10-15 хвилин він прийшов, знову потерти з адміністратором клініки, давав до нього щось (можна не взяти картину, адже огляд заблокував інші автомобілі) і відійшов від кульбриту події зліва.
6 зображень
Фото 2 (загальна 6)
465,40046
Фото
Р
Фото
Фото
Фото
Джерело:
А порятунок прийшов, втирати щось з адміністратором і охоронною охороною, отримав за кермом Тойота, відкинувшись газоном, завантажили зламані частини автомобіля, підняли обпалений паркан і зліва. Після 10-15 хвилин він прийшов, знову потерти з адміністратором клініки, давав до нього щось (можна не взяти картину, адже огляд заблокував інші автомобілі) і відійшов від кульбриту події зліва.
6 зображень
Фото 2 (загальна 6)
465,40046
Фото
Р
Фото
Фото
Фото
Джерело: