1394
Боснія і Герцеговина
Фотозвіт, 113 піки + текст
Якщо я розповіли п'ять років тому, що я збираю Боснію половину-Гіпси півНімці, вивчіть Сербо-Кроатин, і перейдіть на постійне місце проживання в Сараєво, я хотів би принаймні вирізати мій палець на голові. Але любов дійсно працює чудеса.
Моя перша поїздка в BiH I запланована в вересні 2010 року, але млинець вийшов в люмп. Теоретично, існує безвізовий режим між нашими країнами, і фактично... У мене є віза! Для вступу на територію БіХ необхідно пред’явити запрошення на Боснії або туристичну ваучер. Я мав запрошення. І був лов. Ви дізнаєтесь, що в FMS Росії BiH вважається небезпечною країною для російського туризму, тому запрошення необхідно штампувати з дозволу на виїзд (!!!). Не один попередив мене про це... В результаті - видалено з рейсу Белград-Сараєво =
Цього разу я підготував: Я поставив штамп на запрошення і видала тур ваучер. Вона росла в Сараєво через Загреб. Принаймні, одна сумочка перевірила документи правильно! У Сараєво прибули номер, коли я прибув у Сараєво. Моя юнака подала прикордонну охорону свого паспорта:
Молода людина, яка дівчина з вами?
до Це мій fiancée.
Чому паспорт не Югослав?
- Російська мова.
- Посмішка до вух російської для Боснії? * Посмішка навіть ширше * Все право ooooh! * клацання паспортів з печаткою в'їзду без відкриття паспорта* Ласкаво просимо до Босни та Герцеговини!
Габаритний зображення
Моя друзі, слухання про майбутній рейс до BiH, найчастіше реагують:
до Де це?
- Чи є війна?!
- Краще йти в Таїланд!
Щоб запобігти виникненню, дізнайтесь:
- Боснії слов'яни. Незалежно від релігії вони практикують.
30% населення є православними, 30% католицькими та 30% мусульмани. Решта вас, хто до чого?
Боснії мусульмани є фундаментально різними з усіх інших. Вони вірять в Діви Марії, відвідайте християнські храми з друзями, і, як правило, вірять, що Бог є одним, що ви називаєте його.
Боснії, християни не є святою. Вони славляться друзями Рамадану і походять на мечеті за настрій.
Якщо жінка в BiH одягає голову
Американські американські капелюхи в BiH
Англійська-мовна людина = Американець, тому краще говорити російською або поганою сербсько-хорватською, ніж хороша англійська
Для російської мови, яка знає кілька слів в сербсько-католицькому, всі двері відкриті в БіХ.
Війна закінчилася 1995 р. Зараз БіГ – найбезпечніша країна в всій Балканській області.
Місцеві громади живуть в минулому і часто говорять про Югославію.
Неймовірно люди в BiH виявляють себе як Serbs, Croats або Боснії. Часто можна почути «Я Югослава себе».
БіГ культура - це суміш культур слов'ян, італійців, османів і Австро-Угорських
БіХ – один з найбільш екологічно чистих країн світу
80% території БіХ покривається лісами
Природні ресурси знаходяться під захистом держави, тому для їх пошкодження та десекції розкачати термін від 10 років
І тепер, власне, фотографії.
(1) Сараєво. Перегляд із застави Юти Талія
(2) Ніч Сараєво. Перегляд із застави Юти Талія
(3) Вулиця в турецькому кварталі Сараєво
(4) Площа Башхаршіа та купол Музею Бруса Безістан
(5) Фонтан Sebil
р.
(6) Вид на річку Miliatska
7) Відомий ресторан Inat Kucha і пробіг вулиці Аліфакова
(8) Бібліотека (ака)
Будівля була побудована під час Австро-Угорського правила і була використана як міський зал. Під час Боснії фуз, ветла була погано пошкоджена, тому зараз будівля знаходиться під реконструкцією.
(9) Стара православна церква
р.
10) Собор Старої православної церкви
Р
(11) Мокче царя
12) Латиноамериканка склянка (ака Принципи міст)
І сталося, що Ардуке Фердинанд було загиблим, що позначило початок 1-ї світової війни.
13) Музей родини Сараєво
14) Вулиця в Австро-Угорському кварталі Сараєво
Р
15) Католицька церква св. Анни та монастиря однойменної назви
р.
(16) Святі Михайло та Гавриїл
(17) Синагога міста
18) Наслідки війни... До 1994 року.
19) Боснія війни буквально протирати Сараєво від обличчя землі. У місті ще багато зруйнованих будівель, таких як будівля одного з гімназій Сараєво.
20) У майже кожна будівля в Сараєво ви можете знайти такі ознаки - знак, що люди були зняті біля цієї стіни.
21) І тепер радісний момент для всіх любителів котів Япа: тільки босійські коти є бразильцями, ніж синсійські діти.
22) Народний Позоріште (Державний театр БіХ)
23) Будівля факультету права Університету БіХ
24) Академія мистецтв
(25) Парк в центрі Сараєво. Скрізь зелені. Це не дерева, які ростуть серед будинків, але будинки, які стоять серед дерев.
26) Будівництво кантону Сараєво
(27) Алі Пашина мечеть
28) Сараєво троянда
Коли гранати ламаються на тротуарі, шахти вибухнули і померли, боніни заливають лунки з кольоровою фарбою як токен пам'яті. Найвідоміша Сараєва троянда, розташована навпроти дитячого парку.
29) Сараєво Дитячий парк пам'ятає назви дітей, які загинули в місті під час Боснії.
PS: Це імена тих, хто ідентифікував. Коли американці почали бомбардувати Сараєво, вони обстріляли лише цивільні цілі: школи, університети, лікарні, житлові райони. Чоловіки боролися, в той час як в містах залишилися переважно жінки, діти і літніх людей. В результаті виникає недолік жінок і складна демографічна ситуація в БіГ.
411744
30) Пам'ятник дітям в Сараєво Дитячий парк
р.
31) У пам'яті тих, хто впав під час Другої світової війни
32) Вічний полум'я. Закрити Вишукані сліди оболонок добре видно.
33) Вулиця Маршала Тітуса
Місцеві жителі називають цю вулицю «Сніпер Вулиця». Підключає місто до Босніїнської Snake Highway і далі до аеропорту Butmir. На вулиці Тіта була інфлюкс біженців з міста. На правому боці вулиці американці та сербси оселилися в будинках та «зроблених» цивільних осіб, а з лівого боку були солдати Боснії, «зняття» американців та серб.
34) Градська тражниця (український ринок)
Вранці можна придбати м’ясні та молочні продукти найвищої якості. Привозити тут селяни з сусідніх сіл. Найдорожчий м'ясо - баранина обрізка - обійдеться близько 350 рублів за кг. Ви не знайдете свинини вдень з вогнем. У БіХ, ніхто не їсть, а не мусульмани, ні християни.
35) Визвольна площа
36) Головне право Церква Сараєво
(37) Пенсії на площі Визволення. У будь-яку погоду грають шахи.
38) Кедральний або головний католицький собор Сараєво
39) Газі Хустревбегова коса. Це головний меч Сараєво.
(40) Газі Хустревбегова коса вночі
41) Національний музей БіХ
Музей має археологічний факультет, біологічний, історичний і етнографічний. У дворі є гарний ботанічний сад.
42) Але ці вежі (як і Парламентська будівля БіХ) знайомі зі світом. Вони не залишають екрани в 1992 році.
43) Парламент БіХ
44) Православна церква. Маринский двір Сараєво
45) Сврзіна Кап (Сврзо Хаус)
Після того, як багатий торговець жив в цьому будинку, і зараз цей музей є відмінним прикладом мандатського життя.
46) Суддя Сврзіної палі
47) І це її інтер'єр.
299274
48) Переїзд до Jablanica
Тут під час другої світової війни відбулася знаменита операція Югослава для порятунку поранених. Коли німці оточують солдати Югославської армії, Тито сказав: «Ми не залишаємо поранених!» Югослави вивели залізничний міст і німці, побачивши його руїни, вирішили, що ніхто не залишив живим. Тим часом Югослави перехрестили дерев'яну підлогу по річці і втекли.
Музей-панорама знаходиться в районі Jablanica.
Р
49) Знаменита казка Тітуса
50) Деструйований міст Яблан
51) Двигун "40-х
52) На шляху до Мостар
990 Р
53) Неретва Річка
Вода з неї підходить для пиття навіть у містах. Річка дуже швидко і холодно, що кілька людей похилого в ньому. І є також плащ.
54) Пейзажі з вікна автомобіля
55) Добре за Мостаром.
56) Сліди війни можна побачити в будь-якому місті.
57) Торговий центр
р.
58) Старі османські бастіони
- відео
59) У них є сімейні пансіонатні будинки.
вул. Велика, 60
р.
Джерело:
Якщо я розповіли п'ять років тому, що я збираю Боснію половину-Гіпси півНімці, вивчіть Сербо-Кроатин, і перейдіть на постійне місце проживання в Сараєво, я хотів би принаймні вирізати мій палець на голові. Але любов дійсно працює чудеса.
Моя перша поїздка в BiH I запланована в вересні 2010 року, але млинець вийшов в люмп. Теоретично, існує безвізовий режим між нашими країнами, і фактично... У мене є віза! Для вступу на територію БіХ необхідно пред’явити запрошення на Боснії або туристичну ваучер. Я мав запрошення. І був лов. Ви дізнаєтесь, що в FMS Росії BiH вважається небезпечною країною для російського туризму, тому запрошення необхідно штампувати з дозволу на виїзд (!!!). Не один попередив мене про це... В результаті - видалено з рейсу Белград-Сараєво =
Цього разу я підготував: Я поставив штамп на запрошення і видала тур ваучер. Вона росла в Сараєво через Загреб. Принаймні, одна сумочка перевірила документи правильно! У Сараєво прибули номер, коли я прибув у Сараєво. Моя юнака подала прикордонну охорону свого паспорта:
Молода людина, яка дівчина з вами?
до Це мій fiancée.
Чому паспорт не Югослав?
- Російська мова.
- Посмішка до вух російської для Боснії? * Посмішка навіть ширше * Все право ooooh! * клацання паспортів з печаткою в'їзду без відкриття паспорта* Ласкаво просимо до Босни та Герцеговини!
Габаритний зображення
Моя друзі, слухання про майбутній рейс до BiH, найчастіше реагують:
до Де це?
- Чи є війна?!
- Краще йти в Таїланд!
Щоб запобігти виникненню, дізнайтесь:
- Боснії слов'яни. Незалежно від релігії вони практикують.
30% населення є православними, 30% католицькими та 30% мусульмани. Решта вас, хто до чого?
Боснії мусульмани є фундаментально різними з усіх інших. Вони вірять в Діви Марії, відвідайте християнські храми з друзями, і, як правило, вірять, що Бог є одним, що ви називаєте його.
Боснії, християни не є святою. Вони славляться друзями Рамадану і походять на мечеті за настрій.
Якщо жінка в BiH одягає голову
Американські американські капелюхи в BiH
Англійська-мовна людина = Американець, тому краще говорити російською або поганою сербсько-хорватською, ніж хороша англійська
Для російської мови, яка знає кілька слів в сербсько-католицькому, всі двері відкриті в БіХ.
Війна закінчилася 1995 р. Зараз БіГ – найбезпечніша країна в всій Балканській області.
Місцеві громади живуть в минулому і часто говорять про Югославію.
Неймовірно люди в BiH виявляють себе як Serbs, Croats або Боснії. Часто можна почути «Я Югослава себе».
БіГ культура - це суміш культур слов'ян, італійців, османів і Австро-Угорських
БіХ – один з найбільш екологічно чистих країн світу
80% території БіХ покривається лісами
Природні ресурси знаходяться під захистом держави, тому для їх пошкодження та десекції розкачати термін від 10 років
І тепер, власне, фотографії.
(1) Сараєво. Перегляд із застави Юти Талія
(2) Ніч Сараєво. Перегляд із застави Юти Талія
(3) Вулиця в турецькому кварталі Сараєво
(4) Площа Башхаршіа та купол Музею Бруса Безістан
(5) Фонтан Sebil
р.
(6) Вид на річку Miliatska
7) Відомий ресторан Inat Kucha і пробіг вулиці Аліфакова
(8) Бібліотека (ака)
Будівля була побудована під час Австро-Угорського правила і була використана як міський зал. Під час Боснії фуз, ветла була погано пошкоджена, тому зараз будівля знаходиться під реконструкцією.
(9) Стара православна церква
р.
10) Собор Старої православної церкви
Р
(11) Мокче царя
12) Латиноамериканка склянка (ака Принципи міст)
І сталося, що Ардуке Фердинанд було загиблим, що позначило початок 1-ї світової війни.
13) Музей родини Сараєво
14) Вулиця в Австро-Угорському кварталі Сараєво
Р
15) Католицька церква св. Анни та монастиря однойменної назви
р.
(16) Святі Михайло та Гавриїл
(17) Синагога міста
18) Наслідки війни... До 1994 року.
19) Боснія війни буквально протирати Сараєво від обличчя землі. У місті ще багато зруйнованих будівель, таких як будівля одного з гімназій Сараєво.
20) У майже кожна будівля в Сараєво ви можете знайти такі ознаки - знак, що люди були зняті біля цієї стіни.
21) І тепер радісний момент для всіх любителів котів Япа: тільки босійські коти є бразильцями, ніж синсійські діти.
22) Народний Позоріште (Державний театр БіХ)
23) Будівля факультету права Університету БіХ
24) Академія мистецтв
(25) Парк в центрі Сараєво. Скрізь зелені. Це не дерева, які ростуть серед будинків, але будинки, які стоять серед дерев.
26) Будівництво кантону Сараєво
(27) Алі Пашина мечеть
28) Сараєво троянда
Коли гранати ламаються на тротуарі, шахти вибухнули і померли, боніни заливають лунки з кольоровою фарбою як токен пам'яті. Найвідоміша Сараєва троянда, розташована навпроти дитячого парку.
29) Сараєво Дитячий парк пам'ятає назви дітей, які загинули в місті під час Боснії.
PS: Це імена тих, хто ідентифікував. Коли американці почали бомбардувати Сараєво, вони обстріляли лише цивільні цілі: школи, університети, лікарні, житлові райони. Чоловіки боролися, в той час як в містах залишилися переважно жінки, діти і літніх людей. В результаті виникає недолік жінок і складна демографічна ситуація в БіГ.
411744
30) Пам'ятник дітям в Сараєво Дитячий парк
р.
31) У пам'яті тих, хто впав під час Другої світової війни
32) Вічний полум'я. Закрити Вишукані сліди оболонок добре видно.
33) Вулиця Маршала Тітуса
Місцеві жителі називають цю вулицю «Сніпер Вулиця». Підключає місто до Босніїнської Snake Highway і далі до аеропорту Butmir. На вулиці Тіта була інфлюкс біженців з міста. На правому боці вулиці американці та сербси оселилися в будинках та «зроблених» цивільних осіб, а з лівого боку були солдати Боснії, «зняття» американців та серб.
34) Градська тражниця (український ринок)
Вранці можна придбати м’ясні та молочні продукти найвищої якості. Привозити тут селяни з сусідніх сіл. Найдорожчий м'ясо - баранина обрізка - обійдеться близько 350 рублів за кг. Ви не знайдете свинини вдень з вогнем. У БіХ, ніхто не їсть, а не мусульмани, ні християни.
35) Визвольна площа
36) Головне право Церква Сараєво
(37) Пенсії на площі Визволення. У будь-яку погоду грають шахи.
38) Кедральний або головний католицький собор Сараєво
39) Газі Хустревбегова коса. Це головний меч Сараєво.
(40) Газі Хустревбегова коса вночі
41) Національний музей БіХ
Музей має археологічний факультет, біологічний, історичний і етнографічний. У дворі є гарний ботанічний сад.
42) Але ці вежі (як і Парламентська будівля БіХ) знайомі зі світом. Вони не залишають екрани в 1992 році.
43) Парламент БіХ
44) Православна церква. Маринский двір Сараєво
45) Сврзіна Кап (Сврзо Хаус)
Після того, як багатий торговець жив в цьому будинку, і зараз цей музей є відмінним прикладом мандатського життя.
46) Суддя Сврзіної палі
47) І це її інтер'єр.
299274
48) Переїзд до Jablanica
Тут під час другої світової війни відбулася знаменита операція Югослава для порятунку поранених. Коли німці оточують солдати Югославської армії, Тито сказав: «Ми не залишаємо поранених!» Югослави вивели залізничний міст і німці, побачивши його руїни, вирішили, що ніхто не залишив живим. Тим часом Югослави перехрестили дерев'яну підлогу по річці і втекли.
Музей-панорама знаходиться в районі Jablanica.
Р
49) Знаменита казка Тітуса
50) Деструйований міст Яблан
51) Двигун "40-х
52) На шляху до Мостар
990 Р
53) Неретва Річка
Вода з неї підходить для пиття навіть у містах. Річка дуже швидко і холодно, що кілька людей похилого в ньому. І є також плащ.
54) Пейзажі з вікна автомобіля
55) Добре за Мостаром.
56) Сліди війни можна побачити в будь-якому місті.
57) Торговий центр
р.
58) Старі османські бастіони
- відео
59) У них є сімейні пансіонатні будинки.
вул. Велика, 60
р.
Джерело: