Боснія і Герцеговина

Фотозвіт, 113 піки + текст

Якщо я розповіли п'ять років тому, що я збираю Боснію половину-Гіпси півНімці, вивчіть Сербо-Кроатин, і перейдіть на постійне місце проживання в Сараєво, я хотів би принаймні вирізати мій палець на голові. Але любов дійсно працює чудеса.

Моя перша поїздка в BiH I запланована в вересні 2010 року, але млинець вийшов в люмп. Теоретично, існує безвізовий режим між нашими країнами, і фактично... У мене є віза! Для вступу на територію БіХ необхідно пред’явити запрошення на Боснії або туристичну ваучер. Я мав запрошення. І був лов. Ви дізнаєтесь, що в FMS Росії BiH вважається небезпечною країною для російського туризму, тому запрошення необхідно штампувати з дозволу на виїзд (!!!). Не один попередив мене про це... В результаті - видалено з рейсу Белград-Сараєво =

Цього разу я підготував: Я поставив штамп на запрошення і видала тур ваучер. Вона росла в Сараєво через Загреб. Принаймні, одна сумочка перевірила документи правильно! У Сараєво прибули номер, коли я прибув у Сараєво. Моя юнака подала прикордонну охорону свого паспорта:
Молода людина, яка дівчина з вами?
до Це мій fiancée.
Чому паспорт не Югослав?
- Російська мова.
- Посмішка до вух російської для Боснії? * Посмішка навіть ширше * Все право ooooh! * клацання паспортів з печаткою в'їзду без відкриття паспорта* Ласкаво просимо до Босни та Герцеговини!

Боснія і Герцеговина Габаритний зображення

Моя друзі, слухання про майбутній рейс до BiH, найчастіше реагують:
до Де це?
- Чи є війна?!
- Краще йти в Таїланд!

Щоб запобігти виникненню, дізнайтесь:
- Боснії слов'яни. Незалежно від релігії вони практикують.
30% населення є православними, 30% католицькими та 30% мусульмани. Решта вас, хто до чого?
Боснії мусульмани є фундаментально різними з усіх інших. Вони вірять в Діви Марії, відвідайте християнські храми з друзями, і, як правило, вірять, що Бог є одним, що ви називаєте його.
Боснії, християни не є святою. Вони славляться друзями Рамадану і походять на мечеті за настрій.
Якщо жінка в BiH одягає голову
Американські американські капелюхи в BiH
Англійська-мовна людина = Американець, тому краще говорити російською або поганою сербсько-хорватською, ніж хороша англійська
Для російської мови, яка знає кілька слів в сербсько-католицькому, всі двері відкриті в БіХ.
Війна закінчилася 1995 р. Зараз БіГ – найбезпечніша країна в всій Балканській області.
Місцеві громади живуть в минулому і часто говорять про Югославію.
Неймовірно люди в BiH виявляють себе як Serbs, Croats або Боснії. Часто можна почути «Я Югослава себе».
БіГ культура - це суміш культур слов'ян, італійців, османів і Австро-Угорських
БіХ – один з найбільш екологічно чистих країн світу
80% території БіХ покривається лісами
Природні ресурси знаходяться під захистом держави, тому для їх пошкодження та десекції розкачати термін від 10 років

І тепер, власне, фотографії.

(1) Сараєво. Перегляд із застави Юти Талія

(2) Ніч Сараєво. Перегляд із застави Юти Талія

Боснія і Герцеговина

(3) Вулиця в турецькому кварталі Сараєво

Боснія і Герцеговина

(4) Площа Башхаршіа та купол Музею Бруса Безістан

Боснія і Герцеговина

(5) Фонтан Sebil

Боснія і Герцеговина р.

(6) Вид на річку Miliatska

Боснія і Герцеговина

7) Відомий ресторан Inat Kucha і пробіг вулиці Аліфакова

Боснія і Герцеговина

(8) Бібліотека (ака)

Будівля була побудована під час Австро-Угорського правила і була використана як міський зал. Під час Боснії фуз, ветла була погано пошкоджена, тому зараз будівля знаходиться під реконструкцією.

Боснія і Герцеговина

(9) Стара православна церква

Боснія і Герцеговина р.

10) Собор Старої православної церкви

Боснія і Герцеговина Р

(11) Мокче царя

Боснія і Герцеговина

12) Латиноамериканка склянка (ака Принципи міст)

І сталося, що Ардуке Фердинанд було загиблим, що позначило початок 1-ї світової війни.

Боснія і Герцеговина

13) Музей родини Сараєво

Боснія і Герцеговина

14) Вулиця в Австро-Угорському кварталі Сараєво

Боснія і Герцеговина Р

15) Католицька церква св. Анни та монастиря однойменної назви

Боснія і Герцеговина р.

(16) Святі Михайло та Гавриїл

Боснія і Герцеговина

(17) Синагога міста

Боснія і Герцеговина

18) Наслідки війни... До 1994 року.

Боснія і Герцеговина

19) Боснія війни буквально протирати Сараєво від обличчя землі. У місті ще багато зруйнованих будівель, таких як будівля одного з гімназій Сараєво.

Боснія і Герцеговина

20) У майже кожна будівля в Сараєво ви можете знайти такі ознаки - знак, що люди були зняті біля цієї стіни.

Боснія і Герцеговина

21) І тепер радісний момент для всіх любителів котів Япа: тільки босійські коти є бразильцями, ніж синсійські діти.

Боснія і Герцеговина

22) Народний Позоріште (Державний театр БіХ)

Боснія і Герцеговина

23) Будівля факультету права Університету БіХ

Боснія і Герцеговина

24) Академія мистецтв

Боснія і Герцеговина

(25) Парк в центрі Сараєво. Скрізь зелені. Це не дерева, які ростуть серед будинків, але будинки, які стоять серед дерев.

Боснія і Герцеговина

26) Будівництво кантону Сараєво

Боснія і Герцеговина

(27) Алі Пашина мечеть

Боснія і Герцеговина

28) Сараєво троянда

Коли гранати ламаються на тротуарі, шахти вибухнули і померли, боніни заливають лунки з кольоровою фарбою як токен пам'яті. Найвідоміша Сараєва троянда, розташована навпроти дитячого парку.

Боснія і Герцеговина

29) Сараєво Дитячий парк пам'ятає назви дітей, які загинули в місті під час Боснії.

PS: Це імена тих, хто ідентифікував. Коли американці почали бомбардувати Сараєво, вони обстріляли лише цивільні цілі: школи, університети, лікарні, житлові райони. Чоловіки боролися, в той час як в містах залишилися переважно жінки, діти і літніх людей. В результаті виникає недолік жінок і складна демографічна ситуація в БіГ.

411744

30) Пам'ятник дітям в Сараєво Дитячий парк

Боснія і Герцеговина р.

31) У пам'яті тих, хто впав під час Другої світової війни

Боснія і Герцеговина

32) Вічний полум'я. Закрити Вишукані сліди оболонок добре видно.

Боснія і Герцеговина

33) Вулиця Маршала Тітуса

Місцеві жителі називають цю вулицю «Сніпер Вулиця». Підключає місто до Босніїнської Snake Highway і далі до аеропорту Butmir. На вулиці Тіта була інфлюкс біженців з міста. На правому боці вулиці американці та сербси оселилися в будинках та «зроблених» цивільних осіб, а з лівого боку були солдати Боснії, «зняття» американців та серб.

Боснія і Герцеговина

34) Градська тражниця (український ринок)

Вранці можна придбати м’ясні та молочні продукти найвищої якості. Привозити тут селяни з сусідніх сіл. Найдорожчий м'ясо - баранина обрізка - обійдеться близько 350 рублів за кг. Ви не знайдете свинини вдень з вогнем. У БіХ, ніхто не їсть, а не мусульмани, ні християни.

Боснія і Герцеговина

35) Визвольна площа

Боснія і Герцеговина

36) Головне право Церква Сараєво

Боснія і Герцеговина

(37) Пенсії на площі Визволення. У будь-яку погоду грають шахи.

Боснія і Герцеговина

38) Кедральний або головний католицький собор Сараєво

Боснія і Герцеговина

39) Газі Хустревбегова коса. Це головний меч Сараєво.

Боснія і Герцеговина

(40) Газі Хустревбегова коса вночі

Боснія і Герцеговина

41) Національний музей БіХ

Музей має археологічний факультет, біологічний, історичний і етнографічний. У дворі є гарний ботанічний сад.

Боснія і Герцеговина

42) Але ці вежі (як і Парламентська будівля БіХ) знайомі зі світом. Вони не залишають екрани в 1992 році.

Боснія і Герцеговина

43) Парламент БіХ

Боснія і Герцеговина

44) Православна церква. Маринский двір Сараєво

Боснія і Герцеговина

45) Сврзіна Кап (Сврзо Хаус)

Після того, як багатий торговець жив в цьому будинку, і зараз цей музей є відмінним прикладом мандатського життя.

Боснія і Герцеговина

46) Суддя Сврзіної палі

Боснія і Герцеговина

47) І це її інтер'єр.

299274

48) Переїзд до Jablanica

Тут під час другої світової війни відбулася знаменита операція Югослава для порятунку поранених. Коли німці оточують солдати Югославської армії, Тито сказав: «Ми не залишаємо поранених!» Югослави вивели залізничний міст і німці, побачивши його руїни, вирішили, що ніхто не залишив живим. Тим часом Югослави перехрестили дерев'яну підлогу по річці і втекли.

Музей-панорама знаходиться в районі Jablanica.

Боснія і Герцеговина Р

49) Знаменита казка Тітуса

Боснія і Герцеговина

50) Деструйований міст Яблан

Боснія і Герцеговина

51) Двигун "40-х

Боснія і Герцеговина

52) На шляху до Мостар

990 Р

53) Неретва Річка

Вода з неї підходить для пиття навіть у містах. Річка дуже швидко і холодно, що кілька людей похилого в ньому. І є також плащ.

Боснія і Герцеговина

54) Пейзажі з вікна автомобіля

Боснія і Герцеговина

55) Добре за Мостаром.

Боснія і Герцеговина

56) Сліди війни можна побачити в будь-якому місті.

Боснія і Герцеговина

57) Торговий центр

Боснія і Герцеговина р.

58) Старі османські бастіони

Боснія і Герцеговина - відео

59) У них є сімейні пансіонатні будинки.

Боснія і Герцеговина

вул. Велика, 60

Боснія і Герцеговина р.

Джерело: