Білорусь - вид з берега

Вітебська область., Лепецький район, 180 км від Мінська ...

Красиві місця, але з великого села протягом 15 років, можуть бути 20 сімей, що залишилися. Сюжети будуються з Мінська, Санкт-Петербурга, з передмістя – але це «сезонні» жителя ... і сама село майже мертва ...

село на іншому боці озера (райони говорять про глибину більше 40 метрів).

катери

панчохи

сільський сад, в нижній частині лазні (з якого - відразу до озера).

Захід сонця

лосини

свінгери

р.

Час і половина риболовлі (з берега)

Увійти

р.

Панорама

Додано до [mergetime]1306648206[/mergetime]

dhb, ви повинні дати мені номер.

********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Я помітив, що я побачила, що я не знаходжу.

Джерело: