Російська пошта - палити в пеклі!

Важлива посилка блогерних няньок на два тижні переїхала з Любертів до Москви. Автор був серйозно відхилений... Прийняти тут.

Прийміть бандерол до чоловіка в Німеччині. «Чи не прийшли, не прийшли, коли він прийшов?» Я вирішив піти на веб-сайт російської пошти і дивитися відстеження. Виявляється, що моя посилка висить між Люберцевим і Москвою протягом двох тижнів. Два тижні ви знаєте? Вона залишилася вчора. Але вони отримали швидкі та фантастичні поштові замовлення, телевізійні ролики, отруювання першого класу, і деякі ебать, шкода, 14-денна посилка в одному місті.

Шановне керівництво Російською поштою! Я не бачив такого ебать обслуговування у віці. Не тільки ви втратили два мої пакети в цьому році, але й міжнародні відправлення з Любертів до Москви до вас, очевидно, ламе бабуся в рюкзаку пролягає пішки. Ви все ще загортаємо пакети в обгортковий папір і змушуємо писати пучок зайвих декларацій, і кожен відділ має свої правила заповнення документів. Вашим неперевершеним працівникам є блювотні рухи для шоколадних цукерок. Ваш Інтернет-трекер працює, якщо все написано російською мовою навіть на англійській сторінці. І за цей шитливий середньовічний сервіс, ви зарядите більше грошей, ніж в сусідньій Європі. Я сподіваюсь, що ваші дупи, нарешті, тріщини навпіл з грошима, ми платимо Вам. Успіхів Вам і швидкості зростання тарифів - оскільки підвищення тарифів є єдиною ремекцією, яку ви опанували.

Ось скріншот з сайту:

Джерело: