Проект Росяма

Ідея дуже проста.
На дорозі ви користуєтеся кожним днем є плювати (поворотні рейки, добре прошиті і т.д.), які поціновують вас.
І правильно відремонтувати, тому що якщо піт порушує ГОСТ (наприклад, його глибина більше 5 см), то її слід ущільнювати, а офіційну відповідальність за цю дорогу слід принести до правосуддя.
Ви приймаєте картину отвору і вішайте його на сайті RosYama, вказавши адресу.
Розяма автоматично генерує вашу скаргу, яка повинна бути відправлена до поліцейської служби.
- надсилання скарги.
Розяма нараховує 37 днів, щоб задовольнити ваші вимоги. Якщо вони не відповідають, він генерує текст скарги на прокуратуру.
Особлива реєстрація на сайті не потрібна. Ви можете використовувати свій обліковий запис на Twitter, Live, Facebook або Vkontakte.

Продовжити далі...
Джерело

Як працює практика.
Приклад:
У мене була люка біля входу. Нашивка добре.
Як це:

,00 гривня

Збудував будинок. Дуже турбувати, особливо мати з колясками.
Коли я мав свою першу дитину (9 років тому), ми всі вилікували в цьому люку.
Коли другий народився (3 роки тому), ми тримали боротьбу жахливо.
Всі мами і дади в будинку були боятися і обмазувати протягом багатьох років.
Що ти думаєш, що ти з ним?
Я вирішив використовувати RosYama. Висота люка була 25-30 сантиметрів, а за ГОСТом не повинна бути більше 5.
Через місяць зрізався люка.
Тепер це виглядає:

Мати з візерунками йдуть спокійно.
Звісно, не 100% часу працює так швидко і ефективно.

Ще один приклад.
Попереднє приміщення біля вул. Козгевницького. Ті, хто використовує його, регулярно знають, що це таке дорога поїздка.
Кожен два метри:

р.

Ми фотографували всі риси і приклеювання рейок і вимагали, що все буде закріплено.

Через два тижні авто з Таджиксами прибули, піки розгубилися асфальти, які, звичайно, знизилися на тиждень пізніше.
Ми знову зустрілися з фотографіями.

Ізольент Гаїшникі написав, що не було ніяких збитків.

Додано до [mergetime]1306759602[/mergetime]
Надійшла.
І хоча суд відмовив визнавати бездіяльність неправомірності КАО незаконним, ми змусили префектую визнати, що дорога незадоволена умовою і висушувати підрядника.
Виявилося, що вул. Кожевницького нещодавно переповнена, і це ще не гарантія. Для того, щоб підрядник зобов'язав його ремонт за власними витратами. Але я не зробив. І я даю, що я не відремонтував його до. А префектур не був
Очевидно, що підрядник просто оприлюднив гроші, виділені на ремонт і обмін ним з префектомією і тими, хто повинен його контролювати. Офіціанти, в свою чергу, перетворюють сліпу око на риси і не прагнуть до включення підрядника в список незламних постачальників.
Ніщо нове, ручне прання. І буде мити до тих пір, поки ми домогло.
В короткий час я отримую всіх, щоб скористатися, усунувшись піт, ви приводите щодня і дайте нам поради щодо поліпшення.
Ми розробляємо та влаштуємо кілька цікавих експериментів та правових процесів на його основі.
Проксимус

Джерело: