Topic Title

Нещодавно я запросив відвідати завод Volkswagen в Калузі. Я ніколи не був заводом, тому ідея таких підприємств була дуже вагою: Я відразу пам'ятав шум, шинка, палі рогів, посолені хребти і берети, а також ідеологічно заспокійливу голову магазину. Коротко – сцени з фільмів «Я закохана на власний запит», «Москва не вірить у сльози» та «Велика зміна».
Я приводжу машину самостійно, і я дивився, як вони були зібрані. Не буде довгого і нудного оповідання, як такі, але хлопці будуть цікаві фотографії. Я не знаю для дівчат. Ймовірно, теж.

Насправді ми були запрошені до лабораторії якості VW, де частини та компоненти машин, що виробляються на заводі, випробувано для міцності та стійкості до зовнішнього середовища. Але мені сподобалося завод краще, і це зрозуміло: фотограф любить очі.

35 фото за найкращою-3-0

Завод з першого погляду не є заводом, але великим вішалкам. Навколо - газон (зелений влітку), готель TUI і все красиво, в тому числі контрольна точка.

Керівник лабораторії Павло розповів про свою роботу, і було приємно бачити чоловіка, який знає і любить свою роботу. У цьому образі він показує пристрій для вимірювання відмінностей в фарбі деталей (частини – бампери і кришки газових резервуарів, наприклад – приїжджає з інших місць і обов’язково слід перевірити на відповідність заводським розписом). Цей пристрій візуально перевіряє зміни кольору залежно від освітлення. Це захід сонця.

У цій бані деталі витримані в соляній парі. Баночка значна.

р.

Щоб уникнути скарг від покупців, все - навіть найменші частини перевірені на довговічність.

06 мар

Це чудовий тест на стійкість фарби до літаючих гравій. Після цієї дроби, літаючи з скромним ер ... реальний грав на Мінському шосе, отримує на зразок ...

р.

Він перевіряється на діаграмі чіпа. Який відсоток був уражений.

У цій плиті створюються вогнетривкі умови з сигарети. Ви можете бачити горіння іржі.

І ще один чудовий інструмент з реальним діамантом (він йде в центрі) пресує з великою силою на різних частинах агрегатів, тим самим перевіряючи їх здатність протистояти великому тиску. Зберігати в сейфі.

Це частини з точками тиску. Але я дійсно хотів зробити.

Завод забезпечив роботу 4 500 осіб з Калуги. Задоволення задоволені, вони тримають на роботу. Шифт - 7,5 годин, 30 хвилин на обід і два перерви 10 хвилин.

Сам завод застрягнув мене з досить низьким рівнем шуму і чистоти.

Все для того, щоб написи були дубліковані німецькою та чеською мовами.

Ні в руббах і жирних блакитних робах, як і в робочому класі.

16 мар

Автомобілі побудовані з нуля. Після переходу до 3 зрушень завод виготовить 600 автомобілів на добу.

18 років

19.00 р.

р.

Продукція автоматизована.

Ви можете знайти на роботів назавжди. Захоплюючий.

22.

23.

Р

24.

25.

р.

26.

Це той самий конвеєр, який постійно рухається.

Кожна робота.

29 кв.м.

р.

30.

31.

32.

33.

34 кв.м.

35.

р.

Джерело: