Нативна земля

З різних причин кидає нас по всьому світу, але куди ми, ми завжди відчуваємо почуття довгості для наших рідних місць. Це почуття приходить до нас у вигляді картинок і всіх цих фотографій різні. Наприклад, я з Приморського краєзнавця і я зв'язую його наступним чином:

Супки. Як дитина, кожен мріяв завойовувати Еверест один день, і виходячи з наших снів ми підкорили пагорби.
Ось 10 фото.

Нативна земля

Ягоди і лимонні виноградники. Якщо ви з'їсти лимонгра, ваш артеріальний тиск буде зменшено (або збільшуватися). Я бачу один раз, будучи на турлеті, я ще пам'ятаю цей дивовижний парафія. Відчувається як вакуум. І додають ліани до чаю.

Нативна земля

Ілля Лагутенко, група "Мумійська троля".
... Колеса сумно в небі виглядає круїзер ...

Ми були першими, щоб співати ці слова, ми думаємо, що протягом шести місяців вся країна буде співати їх?

Нативна земля р.

DV пиво. Незвичайне пиво, як пиво. Але з яких причин, прикусу, це в пам'яті.

Нативна земля

Скальлоп. Перед тим, дайвінг за нього 15 метрів в одному фліппері і маска не складна для нас.

Нативна земля

Трепан. Я ніколи не хотів їсти його, але щоб отримати це задоволення. Це також сумочка, яка може поцілунати вас до вмирання.

Нативна земля

Молікс. До речі, тепер цей напій продається в Санкт-Петербурзі, але це не те ж, звичайно.

Нативна земля

Тези Toyota Mark II. Коли я бачив один в Пітері, я отримую сльозу.

Нативна земля

Іван Панфілов, багато (який не Google) напевно запитати, «Чому це? й

Нативна земля

Тигрова креветка. Це те, що він повинен бути.

Нативна земля

Я все... Я думаю, що є люди тут, які хочуть продовжити і забезпечити їх асоціативним діапазоном. Цікаво

Джерело: