Нативна земля

З різних причин кидає нас по всьому світу, але куди ми, ми завжди відчуваємо почуття довгості для наших рідних місць. Це почуття приходить до нас у вигляді картинок і всіх цих фотографій різні. Наприклад, я з Приморського краєзнавця і я зв'язую його наступним чином:

Супки. Як дитина, кожен мріяв завойовувати Еверест один день, і виходячи з наших снів ми підкорили пагорби.
Ось 10 фото.

Ягоди і лимонні виноградники. Якщо ви з'їсти лимонгра, ваш артеріальний тиск буде зменшено (або збільшуватися). Я бачу один раз, будучи на турлеті, я ще пам'ятаю цей дивовижний парафія. Відчувається як вакуум. І додають ліани до чаю.

Ілля Лагутенко, група "Мумійська троля".
... Колеса сумно в небі виглядає круїзер ...

Ми були першими, щоб співати ці слова, ми думаємо, що протягом шести місяців вся країна буде співати їх?

р.

DV пиво. Незвичайне пиво, як пиво. Але з яких причин, прикусу, це в пам'яті.

Скальлоп. Перед тим, дайвінг за нього 15 метрів в одному фліппері і маска не складна для нас.

Трепан. Я ніколи не хотів їсти його, але щоб отримати це задоволення. Це також сумочка, яка може поцілунати вас до вмирання.

Молікс. До речі, тепер цей напій продається в Санкт-Петербурзі, але це не те ж, звичайно.

Тези Toyota Mark II. Коли я бачив один в Пітері, я отримую сльозу.

Іван Панфілов, багато (який не Google) напевно запитати, «Чому це? й

Тигрова креветка. Це те, що він повинен бути.

Я все... Я думаю, що є люди тут, які хочуть продовжити і забезпечити їх асоціативним діапазоном. Цікаво

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное