472
Другий день літа у фотографіях
Як це.
через LJ
Будь ласка, не поламайте, коли я закінчую, я буду писати.
Ексоркіст відкладає демони від молодої Колумбійської жінки, яка скаржаться на головні болі і постійне бажання мати секс (La Cumbre, Colombia)
Франція страждає від тяжкої посухи. Цей вид тепла не бачив в останні 50 років.
У Арізоні, США найсильніші пожежі горять. Дорогі друзі!
Сюфі-мандрівник демонструє свою аскетизму, вибираючи його очі в приборі для святого Софа Ходжа Шишти, які сьогодні відзначають ювілей своєї смерті.
У Сіетлі відкриття виставки костюмів і пропсів з комплекту фільму «Аватар»
1524934
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
р.
На Бруклінському місті в Нью-Йорку три фалкони
Сьогодні в Монтевідео, столиця Уругвай. На фото, будинок Паласіо Салво, роудований в хазі.
Перегони Американської серії NASCAR Брайан Вікерс, відомі своєю пристрастю до екстремального небодайвінгу, зробили ще один божевільний стрибок
свінгери
Р
Джерело:
через LJ
Будь ласка, не поламайте, коли я закінчую, я буду писати.
Ексоркіст відкладає демони від молодої Колумбійської жінки, яка скаржаться на головні болі і постійне бажання мати секс (La Cumbre, Colombia)
Франція страждає від тяжкої посухи. Цей вид тепла не бачив в останні 50 років.
У Арізоні, США найсильніші пожежі горять. Дорогі друзі!
Сюфі-мандрівник демонструє свою аскетизму, вибираючи його очі в приборі для святого Софа Ходжа Шишти, які сьогодні відзначають ювілей своєї смерті.
У Сіетлі відкриття виставки костюмів і пропсів з комплекту фільму «Аватар»
1524934
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
р.
На Бруклінському місті в Нью-Йорку три фалкони
Сьогодні в Монтевідео, столиця Уругвай. На фото, будинок Паласіо Салво, роудований в хазі.
Перегони Американської серії NASCAR Брайан Вікерс, відомі своєю пристрастю до екстремального небодайвінгу, зробили ще один божевільний стрибок
свінгери
Р
Джерело: