Поради мандрівникам від Paulo Coelho

Бразильський письменник і поет Paulo Coelho радять мандрівників.
Якщо ви, я запитаю вас, щоб дізнатися.

1,1 км Уникайте музеїв.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Відчуття людей зобов’язується їхати до музеїв, оскільки вони навчалися таким чином торкнутися культуру з дитинства. Звісно, важливо піти в музеї, але ви повинні знати, що ви хочете бачити, інакше ви будете залишити їх почуття, як ви бачили пару дуже важливих речей у вашому житті, але ви не знаєте, які.

2,2 км Перейти до вмісту
Це де можна побачити життя міста. Я не маю на увазі дискотеки, але місця, де зустрічають місцеві жителі, вони п'ють, вони говорять про Бога і Всесвіт, і вони завжди відкриті для розмови. Просто купуйте собі газету, сидайте з нею і подивіться прихід і збирайтеся. Якщо хтось запускає розмову, приєднуйся до неї, навіть якщо тема не здавалася цікавою. Ви не побачите красу дороги, якщо ви подивитеся на неї через дверну баню.

3. У Будьте відкритими.
Найкращі посібники – локальні. Вони знають все, що вони горді за місто, але вони не працюють для агентства. Так, як ви йдете назовні, оберіть людину, запитайте їх питання, як ви отримаєте через? Якщо це не працює з першим, він буде працювати з другим, а потім, запевняючи вас, ви знайдете чудовий супровід протягом всього дня.

4. У Подорожуйте самостійно або, якщо одружений, з партнером.
Це єдиний спосіб залишити країну. Якщо ви подорожуєте в групі, ви просто об’єднаєте подорож в іншу країну, поки не говорите свою мову, слідуючи напрямам керівництва, і продумайте більше про чаттер у групі, ніж місце, що ви перебуваєте.

5. Умань Не порівняти.
Не порівнювати нічого: немає цін, ні чистоти, ні якості життя, ні транспорту. Немає! Ви не подорожуєте, щоб довести, що ви робите краще. Ознайомитися з тими людьми і знайти те, що ви можете дізнатися з них.

6. Жнівень Вирішуйте, що кожен розуміє вас.
Якщо ви не знаєте, що мова цієї країни, не боїтеся: Я був багато країн, де я не можу говорити з словами, але я знайшов допомогу всюди, отримав важливі поради і навіть зроблю друзів. Деякі люди бояться загубитися під час подорожі поодинці. У вашій кишенці візитні картки готелю і в крайніх випадках використовують таксі, і поставляючи візитну картку під ніс водія.

7. Про нас Не робити занадто багато покупок.
Ви не повинні носити: театральні квитки, ресторани, екскурсії. У сучасному глобальному ринку і інтернеті ви можете купити все без оплати верхньої руки.

3250Р. 3700Р.

8. У Не поспішайте подорожувати світом протягом місяця.
Для того щоб відвідати п'ять міст на тиждень, краще зупинитися на чотири або п'ять днів.
Місто може бути порівняно з примхливою жінкою, яка займає час, щоб показати себе з усіх боків і дати себе спокусити.

9. Навігація Подорож - пригода.
Генрі Міллер заявив, що «Це краще виявити ненавидиму церкву, що ніхто не чув перед тим, як піти в Рим і відчувати себе зобов'язаний відвідати Сістину Капель». Не знаєте, що ви не знаєте, і це може змінити життя.

677084

Джерело: bigpicture.ru