Творчість.

Мій друг вже знає, як довго приміщення не мав шпалер. Стіни покривають старі газети. Основна причина цього проходу - лізинес.
А потім вчора, коли я відвідував його, я думаю, як геній або божевільна ідея - малювати і ущільнювати все це "не шпалери" простір з всілякими додатками і карикатурами. Підтриманий друг, схвалений і дивився з curiosity.
Першими спробами аплікації були не найуспішніші, але є щось сміятися. Тоді прийшла фантазія. Було весело. Найкраще тут.

Більше фотографій.

Я не виходив з ніде, я був веселий щодня.

Фото 1.
Один з млинців. Одна з газет, що висить на стіні, була приглушена для тестування своїх можливостей. Я не забув, щоб перетворити фото, тут робота представлена в оригінальному положенні.

Фото 2.
Друг сказав, що він хотів телевізор перед ліжком. Замовити? Про нас У курсі вирушали весь арсенал письмових і витяжних інструментів. Робота була тривалою, виснаженням, навіть необхідною мінімальною, але розрахунки. Наприкінці, у зв'язку з малюнком на вертикальній поверхні, рука болить гельлікатно. В результаті варто, тепер є горизонтальне телевізор навпроти ліжка, як замовлене. На жаль, єдиний телеканал завжди є профілактикою.

Фото 3
Розмір нового телевізора чотири подвійні блокноти. Оцінити розмір картини, тут є фото автора (м) з його створення.

Фото 4.
І нарешті подобалася ідея декорування все, а в наступні вихідні я пофарбую ще життя на підлозі стіни фарбами. Я вирішив дізнатися, як пофарбувати дерева. Невеликий відведений, результат - похмурий пейзаж, виготовлений одним чорним маркером. Для мене є могильний камінь, який говорить "Р.І.П." і стрілка, що випікають чужі очі. Картина вписується на газеті.

З вчорашніх «побачень» все. Шукайте наступні вихідні.

Джерело: http://