Refusal палива, перехід на електрику

Для початку бою ICE / Електро уражені навіть радіокеровані іграшки моделі. Але рухаючись від одного до іншого є великим кроком.
Хто говорить ICE краще, більше репліка, звук реальний, а електричний іграшка - це іграшка, хоча двигуни електричних моделей часто набагато більш потужні, ніж ICE. tk нові технології безщіточних двигунів дозволяють видалити до 90% потужності від батарей, коли самі батареї стали меншими, світлішими, з більшою ефективністю.

По суті, початок з досить поширеною моделлю Savage 4.6 X, яку я купив як будівельник.
Більшість моделей поставляються заводом з готовими і зібраними РТРами.
Є також KITs — купаж деталей і мішків з гвинтами болтів і інструкціями для складання його всіх.
Я хотів би зібрати таку «ту».
ТТС
534кс427кс254
двигун на. 4.6К.
потужність 2.9 калорій на 35000 об/хв
макс. оборотів 39,000 об/хв

Це те, що автомобіль виглядав як раніше був перероблений.

Тут буде багато текстів і зображень, а кінець буде

короткий перелік цін на придбання та запуск водіння (ціна на знижку від пам'яті)
Автомобіль - в рай 23.000p
акумулятор 1000p для живлення на борту
зарядка (найскладніший 1500-2000тр)
пердят
обладнання (в версії whale немає обладнання, в RTR є) будь-який з доступних від 1500R
Але як правило, хтось запитує мене скільки грошей, що потрібно почати їздити, я кажу 30t.

Я відважаю від себе, що я задоволений вибором, я не знаю рік катастрофи, витратні матеріали не рахують, тому що основне паливо, яке коштує 1800 за галлон 3.78 літрів, бак 160 мл, досить в середньому за 15-20 хвилин, щоб розкачати ще одну половину літрової пляшки.

норус нітро двигуни, є обмеженим моторним ресурсом, на середні фондові двигуни живуть до 10 галонів, це також через операційну температуру, яка становить 120 г, але була до 180 нагрітих.
Через рік двигун вже втратив компресію, і я продумав про новий двигун.
Але це було просто новорічна вечеря, і мій син попросив дідусь за модель. Це зроблено. Це електро (збережіть себе і нерви) тут, граючи з ним в домашніх умовах.
+ Кіт, економний, екологічно чистий, швидко. пішов поза - натиснувши перемикач, поїхав.
від мінусів немає ICE звуку, навколишні оброблені як іграшка

дві

20223034

тример

На електромережі було кілька варіантів комутації.
Купити все готове для модернізації, зміни і задоволення
другий складний, щоб зробити каркас. установка мотора, сама акумуляторна батарея, і що вона була замінна з поточною рамою.

Вибрано другий шлях.

Для створення проекту 3D, обраного SolidWork. переведений в 3D ті частини, які я буду використовувати з старої моделі, в основному міст і суспензії, все між ними довелося прийняти нові місця.

Замок 1717 1580kv (параметр kv вказує, як багато революцій ротор робить при подачі на обмотки напруги 1В, від себе я додаю, що менший параметр, тим більше потужність він розвивається. наприклад, в моєму двометровому авіаційному двигуні 215kv і потужність 40v)

Контролер двигуна Замок Мамба Монстр

Li-Po акумуляторний полімер 14.8 в 5800mA / ч

Також було прийнято рішення встановити центральний диференціал, перед тим як було вікно з заблокованим з'єднанням переднього і задньої осі.

сказав, що це зроблено, за місяць було розроблено безліч варіантів з різними макетами, але розраховано на це

Матеріал для каркасу впав на D16AT, нічого краще не придумав, є багато аналогів зовнішньої маркування, знаю, що серія 6000 є найбільш підходящим, 7000 дуже важко і має більш ламкість.

різання відбулося на фрезерному верстаті з ЧПУ
ріжучі 4-5мм, спіраль вводу 4х на алюміній, як куросне, воістину дивну рідину

р.

якість різання

Херсон

Далі все збирається за допомогою синього кріплення.

Дивитися

р.

Натюрморт

3610Р. 4200Р.

Екстремально

З передачею завершено, тому є такі дрібниці, як встановлення електроніки та диференціалів, підвіски.
І ви повинні зробити зовнішню красу.

Для цього використовується полікарбонатне тіло, яке утворюється вакуумом в корпус конкретної моделі автомобіля, круїзер і т.д. Мій перший вибір був для м'язової машини Понтіак ГТО 67 років.

Натюрморт

126230 Р

в ході їзду кузови здавалося б не міцним, мені довелося шукати заміну, заміну було до речі, тому що я хотів встановити освітлювальне обладнання в організмі, більш для шляхів звичайного.
Тіло не для монстра, але я сподобалося його більше.
задуманий, щоб пофарбувати більше коппі (tk Pantiak drew від balda), зразок був Fiesta Ken Block

Натюрморт

більше

р.

більше

Ось кілька речей з розташуванням та встановленням світлодіодів.

Самий контрольний блок фари (до речі, наше виробництво здійснюється від Санкт-Петербурга хлопчика Леча)

Додано до [mergetime]1307356220[/mergetime]
розблокування

Цитувати з щоденника Lehi

«Опис основних режимів і функцій:

- 4 стоб.
2 передні розміри (палювання без ефектів)
- 4 поворотні сигнали
- сигнал зупинки 2.
- 2 зворотних сигналів
2 задні розміри (50% яскравість, з висівкою 100% яскравість)

Аналіз сигналу від дросельного каналу (газу)
- аналіз сигналу від рульового каналу
Аналіз сигналу від каналу aux (3 канал)
25 режимів роботи стоб
Згадка останнього ефекту
Екстрена операція з простою 15 секунд
Перемикання ефектів за допомогою третього каналу або кнопки
- зворотні канали TR і ST

- потужність від 4,8 до 6 вольт. З більшою напругою, світлодіоди, ймовірно, не вдається. Сам агрегат здатний витримати до 16 вольт. й

Додано до [mergetime]1307356382[/mergetime]
В принципі я маю все, готове відповісти на питання, коментарі та критики.

Тут є пара відео, які мають мій вигляд.
Головна

Додано до [mergetime]1307356432[/mergetime]
і відео загальних поїздок (Чому я в старому тілі)

Додано до [mergetime]1307356447[/mergetime]
все

Джерело: