554
Проксимус
26 фото + текст
Оригінально розміщено vkontakte.ruid829777. на Гранд макеті
Ви знаєте, що унікальна, грандіозна, єдина і найбільша модель Росії відкриється в Санкт-Петербурзі? З Камчатки до Калінінграду на 800 м2, всі ключові об'єкти країни на масштабі 1:87 - міста і села, тунелі і місти, гори і ліси, море і річки, порти і аеродроми, станції метро і заводи, шахти, нафтові гілочки, стадіони, військові бази і багато іншого.
02 мар
«Всі види об'єктів, що знаходяться в різних кліматичних зонах, з'єднуються мережею існуючих доріг і залізниць. Щоб показати різноманітність і обсяг вантажоперевезення, в підмодельному просторі будуть організовані кілька сховищ і паркувальних колод. Цифрово керовані поїзди і автомобілі роблять трафік реалістичним, нерепетивним і мерехтливим. Останні системи контролю, розроблені фахівцями «Гранде макет», при необхідності дозволяють самостійно ходити на безконтактну зарядку. Кілька сотень тисяч діячів людей і тварин доповнять і анімують виставку. Розмітка буде управлятися сороками комп'ютерами, а контрольна панель з екранами, що нагадують центр керування рейсом, буде розташований всередині гірських шести метрів висоти, які можуть бути пов'язані з Урал діапазоном.
Під час будівництва Grand Maquette. Вони обіцяють відкрити в кінці цього року.
Це те, що він виглядає сьогодні:
Ранок десь в середині РФ
03 мар
Десь вночі.
04 мар
05 мар
У цей час десь на Далекому Сході люди відпочивають
06 мар
На деяких залізничних станціях життя збиває ключ
, Україна
07 мар
08 мар
Це, за картою, десь біля Мурманська.
09 мар
Десь літак знімається (Я не знаю, чому з радянськими зірками)
10.
Сочі, звичайно, ще під будівництвом.
11.
12.
Я не знаю де. Але до Уральських гір обов'язково.
13 хв
Насправді, дуже цікаво. Ви можете погуляти за години, дивитися.
Ось, наприклад, екіпаж 1-го каналу прийшов, щоб стріляти неперевершений об'єкт на траві. Поліція заблокувала дорогу, попередили щітки швидкісного поїзда
14.
Росія і її життя у всіх його проявах.
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
19.00 р.
20.
21.
Пожежна десь в лісах виводиться – дуже реалістичний, навіть реальний дим йде
22.
23.
24.
25.
Р
26.
82126
Джерело:
Оригінально розміщено vkontakte.ruid829777. на Гранд макеті
Ви знаєте, що унікальна, грандіозна, єдина і найбільша модель Росії відкриється в Санкт-Петербурзі? З Камчатки до Калінінграду на 800 м2, всі ключові об'єкти країни на масштабі 1:87 - міста і села, тунелі і місти, гори і ліси, море і річки, порти і аеродроми, станції метро і заводи, шахти, нафтові гілочки, стадіони, військові бази і багато іншого.
02 мар
«Всі види об'єктів, що знаходяться в різних кліматичних зонах, з'єднуються мережею існуючих доріг і залізниць. Щоб показати різноманітність і обсяг вантажоперевезення, в підмодельному просторі будуть організовані кілька сховищ і паркувальних колод. Цифрово керовані поїзди і автомобілі роблять трафік реалістичним, нерепетивним і мерехтливим. Останні системи контролю, розроблені фахівцями «Гранде макет», при необхідності дозволяють самостійно ходити на безконтактну зарядку. Кілька сотень тисяч діячів людей і тварин доповнять і анімують виставку. Розмітка буде управлятися сороками комп'ютерами, а контрольна панель з екранами, що нагадують центр керування рейсом, буде розташований всередині гірських шести метрів висоти, які можуть бути пов'язані з Урал діапазоном.
Під час будівництва Grand Maquette. Вони обіцяють відкрити в кінці цього року.
Це те, що він виглядає сьогодні:
Ранок десь в середині РФ
03 мар
Десь вночі.
04 мар
05 мар
У цей час десь на Далекому Сході люди відпочивають
06 мар
На деяких залізничних станціях життя збиває ключ
, Україна
07 мар
08 мар
Це, за картою, десь біля Мурманська.
09 мар
Десь літак знімається (Я не знаю, чому з радянськими зірками)
10.
Сочі, звичайно, ще під будівництвом.
11.
12.
Я не знаю де. Але до Уральських гір обов'язково.
13 хв
Насправді, дуже цікаво. Ви можете погуляти за години, дивитися.
Ось, наприклад, екіпаж 1-го каналу прийшов, щоб стріляти неперевершений об'єкт на траві. Поліція заблокувала дорогу, попередили щітки швидкісного поїзда
14.
Росія і її життя у всіх його проявах.
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
19.00 р.
20.
21.
Пожежна десь в лісах виводиться – дуже реалістичний, навіть реальний дим йде
22.
23.