566
Проксимус
26 фото + текст
Оригінально розміщено vkontakte.ruid829777. на Гранд макеті
Ви знаєте, що унікальна, грандіозна, єдина і найбільша модель Росії відкриється в Санкт-Петербурзі? З Камчатки до Калінінграду на 800 м2, всі ключові об'єкти країни на масштабі 1:87 - міста і села, тунелі і місти, гори і ліси, море і річки, порти і аеродроми, станції метро і заводи, шахти, нафтові гілочки, стадіони, військові бази і багато іншого.
02 мар
«Всі види об'єктів, що знаходяться в різних кліматичних зонах, з'єднуються мережею існуючих доріг і залізниць. Щоб показати різноманітність і обсяг вантажоперевезення, в підмодельному просторі будуть організовані кілька сховищ і паркувальних колод. Цифрово керовані поїзди і автомобілі роблять трафік реалістичним, нерепетивним і мерехтливим. Останні системи контролю, розроблені фахівцями «Гранде макет», при необхідності дозволяють самостійно ходити на безконтактну зарядку. Кілька сотень тисяч діячів людей і тварин доповнять і анімують виставку. Розмітка буде управлятися сороками комп'ютерами, а контрольна панель з екранами, що нагадують центр керування рейсом, буде розташований всередині гірських шести метрів висоти, які можуть бути пов'язані з Урал діапазоном.
Під час будівництва Grand Maquette. Вони обіцяють відкрити в кінці цього року.
Це те, що він виглядає сьогодні:
Ранок десь в середині РФ
03 мар
Десь вночі.
04 мар
05 мар
У цей час десь на Далекому Сході люди відпочивають
06 мар
На деяких залізничних станціях життя збиває ключ
, Україна
07 мар
08 мар
Це, за картою, десь біля Мурманська.
09 мар
Десь літак знімається (Я не знаю, чому з радянськими зірками)
10.
Сочі, звичайно, ще під будівництвом.
11.
12.
Я не знаю де. Але до Уральських гір обов'язково.
13 хв
Насправді, дуже цікаво. Ви можете погуляти за години, дивитися.
Ось, наприклад, екіпаж 1-го каналу прийшов, щоб стріляти неперевершений об'єкт на траві. Поліція заблокувала дорогу, попередили щітки швидкісного поїзда
14.
Росія і її життя у всіх його проявах.
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
19.00 р.
20.
21.
Пожежна десь в лісах виводиться – дуже реалістичний, навіть реальний дим йде
22.
23.
24.
25.
Р
26.
82126
Джерело:
Оригінально розміщено vkontakte.ruid829777. на Гранд макеті
Ви знаєте, що унікальна, грандіозна, єдина і найбільша модель Росії відкриється в Санкт-Петербурзі? З Камчатки до Калінінграду на 800 м2, всі ключові об'єкти країни на масштабі 1:87 - міста і села, тунелі і місти, гори і ліси, море і річки, порти і аеродроми, станції метро і заводи, шахти, нафтові гілочки, стадіони, військові бази і багато іншого.

02 мар
«Всі види об'єктів, що знаходяться в різних кліматичних зонах, з'єднуються мережею існуючих доріг і залізниць. Щоб показати різноманітність і обсяг вантажоперевезення, в підмодельному просторі будуть організовані кілька сховищ і паркувальних колод. Цифрово керовані поїзди і автомобілі роблять трафік реалістичним, нерепетивним і мерехтливим. Останні системи контролю, розроблені фахівцями «Гранде макет», при необхідності дозволяють самостійно ходити на безконтактну зарядку. Кілька сотень тисяч діячів людей і тварин доповнять і анімують виставку. Розмітка буде управлятися сороками комп'ютерами, а контрольна панель з екранами, що нагадують центр керування рейсом, буде розташований всередині гірських шести метрів висоти, які можуть бути пов'язані з Урал діапазоном.
Під час будівництва Grand Maquette. Вони обіцяють відкрити в кінці цього року.
Це те, що він виглядає сьогодні:
Ранок десь в середині РФ

03 мар
Десь вночі.

04 мар

05 мар
У цей час десь на Далекому Сході люди відпочивають

06 мар
На деяких залізничних станціях життя збиває ключ

07 мар

08 мар
Це, за картою, десь біля Мурманська.

09 мар
Десь літак знімається (Я не знаю, чому з радянськими зірками)

10.
Сочі, звичайно, ще під будівництвом.

11.

12.
Я не знаю де. Але до Уральських гір обов'язково.

13 хв
Насправді, дуже цікаво. Ви можете погуляти за години, дивитися.
Ось, наприклад, екіпаж 1-го каналу прийшов, щоб стріляти неперевершений об'єкт на траві. Поліція заблокувала дорогу, попередили щітки швидкісного поїзда

14.
Росія і її життя у всіх його проявах.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21.
Пожежна десь в лісах виводиться – дуже реалістичний, навіть реальний дим йде

22.

23.