Автомобільні гонки в Росії

Хай, кожен. Я автомобільний фотограф. Я часто знімаю автомобілі, як тільки для статей в журналах, так і для звітів з автоперегонів. Я хочу показати вам, що ви можете побачити на короткій відстані від столиці Росії. Не знаю, що на них є змагання, які вже дуже добре розвинені по всьому світу і мають величезні натовпи шанувальників. У Росії ми використовуємо такі види спорту, як футбол, хокею і т.д. В даний час автомобільний гоночний є дуже невеликою аудиторією. Можливо, деякі з них не надто цікаві для аудиторії, але, як правило, любитель може брати участь в таких подіях.

Я автор фотографій.
На сайті автомобіле фото: fotostation.ru

Для кожної фото Я підкажу короткий коментар, з пам'яті, щоб написати всі спогади та деталі забігів і треків в Росії. Будь ласка, не переривайте, коли серія закінчена. Я думаю, що буде більше 40 фото. ]

Ось ми йдемо. Починаємо з автомагістралі, розташованим 30 хвилин їзди від Москви "ADM Myachkovo". Ведуться як аматорські гонки, так і професійні забіги на Легендах автомобілів. Легенди ретро-автомобілі зовні, але всередині них приховані двигуни здатні прискорювати автомобіль до 100 км / год менше 4 секунд.

2. Шини: 205x60R13, BF Goodrich TA Comp HR4 Legends Edition

3. У Обсяг двигуна 1300 cc. Максимальна швидкість 10500 об/хв. Тип двигуна – чотиритактний, повітряно-холодний

, Україна

4. Потужність 250 к.с. Вага 500 кг

5. Умань Вони можуть використовуватися звичайною морквою. Ця насолода знаходиться на прокатній машині - 5000 рублів / 20 хвилин.

6. Жнівень Вартість нового автомобіля в Росії – $ 26,500

7. Про нас В середньому, операційні витрати на сезонний діапазон від $8,000 до $15,000.

8. У Професіонали проводяться в усіх сезонах: як влітку, так і взимку.

455158

9. Навігація Іноді трапляються нещасні випадки.

р.

Джерело: