Діннер в Риокан

Blogger vobche пише про свій щоденник:

Сьогодні ми чекаємо на вечерю в традиційному японському готелі - ryokan. Під час поїздки в Японію ми проїхали в три жиокани і скрізь чекали живий фестиваль і багато нових гастрономічних емоцій! Стоп ... зупинитися... їсти щось перше, або в процесі перегляду фотографій запустити!

29-й фото

Так ... таблиці встановлюються ... ми сидимо або навіть лежимо.
По-перше, імена більшості страв невідомі до мене, тому я зануре всі фотографії, не впевнені, що хтось знає, що це буде писати в коментарях, добре, або ми вгадуємо.
Кожен з трьох вечерь має окрему частину.

1,1 км Вечеря перший.

У номері входить сніданок і сніданок в Риокані (вартість номера близько 300 доларів на добу) і проводиться в спеціальних номерах. Звісно, вони можуть привезти його до кімнати, але це цікавіше!
Потрібно сидіти на підлозі, але на сидіння з спиною, це викликає багато незручностей, ніжки починають «в'язувати» через 10 хвилин, і вечерю в Японії, ви знаєте, процедура довге ... крім того незнімається, де вони (ноги) ставити, хто під стіл, який на боці, хто в положенні лотоса, і хто ...
Костянтин і я прийшов в першу чергу (ми дуже хотіли), вибрали місце з краєм (це зручніше сидіти і виходити) і чекали приїзду інших.
У той же час останні препарати для їжі були переповнені, а офіціанти (маж їх називають по-різному?) скоригували пластини на таблицях.

2,2 км Коли я бачив мій стіл, я думав, що я міг важко його їсти. Деякі дуже маленькі шматочки їжі ... Згодом, звичайно, виявилося, що це японська традиція їжі – просто трохи, але багато! й

3. У Мій стіл.

4. У Кошик

р.

5. Умань У бамбукові палиці, що нагадує фаршу фаршу, його слід варити прямо на столі в спеціальній страві, нагріті пальником ... добре, всі види трави ...

6. Жнівень Крабові кліщі ...

7. Про нас

1910 р.

8. У Це суп ... залити себе від чайника і пити з паль...

9. Навігація У кадрі тримають ноги (пардон), під столом вони не очищають, тому я сіла з крайом ... спочатку я був своєрідним розмазуванням, що оголити ноги на столі, але потім я зрозумів, що це нормально, ніхто не звертає увагу і вище, всі сидять так ... Жінка показує мені, як приготувати це фарше.
Після цього фото я припинив фотографії, поставив камеру біля і почав їсти, я їсти довго, багато і смачно. Тому я не фотографував більше страв, які кожен приніс і приніс.

Діннер два.

Коли ми припинили на наступний житонь, ми пішли на вечерю більш підготовленими.
Він був менш зрозумілим, що і як їсти...
До речі, всі страви готують окремо один від одного, тобто не всі в «одному котлі», а потім викладають на різні пластини, але в цілому все окремо, кожен овоч, кожен шматок риби і т.д.

3610Р. 4200Р.

11. Тут таблиці покривають листи паперу.

Р

12.

13.00 р. Поцілунки з'являться невпинно, залийте пиво і розкажуть їх, що їсти і як їсти, поки ми навчимо їх сказати «Танк ви» і «Плаза». Вони були успішними...
На фоні присутні представники «Тотрі префекту», які дали нам прийом. Вони були в костюмах, і ми були в юкасі з ногами.

14. Шукайте, це просто експозиція!
До речі, японці, на відміну від китайської, наприклад, намагаються зберегти смак продукту і його зовнішній вигляд якомога простіше. Не використовуйте в приготуванні будь-яких спецій і соусів, щоб не «глухий» їх справжній смак.

15.00 р. На мій погляд крабові кіготи були одними з найбільш зрозумілих страв на вечерю.

16.00 р. Згодом кожен був привезений до опалювального каменю, на якому необхідно варити м'ясо, кальмари і т.д.
Камені нагрівали на газ протягом 2 годин.

17.00 р. Потім в спеціальному соусі варена мармурова яловичина.

18 років В цілому, все це шалено цікаво, ви сидите на столі, варіть себе, ви обираєте те, що і що варити або смажити, ви обираєте «живо» себе і т.д.

19.00 р. Ну, десерт для останнього ... може бути більше, звичайно.

20. Діннер три.

У третій житоцькій вечері проходили на звичайних столах для нас, бо власники готелю думали, що це буде зручніше для нас, вони не знали, що ми вже досвідчені і звикли до їжі на підлозі. Частина романтики була безперечно втрачена.

21.

р.

22.

23. Ім'я

4р.

24. Соус.

- відео

25. "Викорисна експозиція".

26. Бог не знає, що це ... Я бачу грибок зверху і що я не пам'ятаю нижче.

27. Є креветка і шматок деяких видів риб, квасоля, каштани, квасоля ...

28. "Соло і картопля знову."

29. І це рибний бульйон, а зверху - тісто кришка.

р.

Джерело: http://