Крим 2010 Рішення .

26 серпня 2010 р., Як я пам'ятаю зараз, це був четвер. Я зателефонував з другом шахти з пропозицією йти до Криму. Діалог:
- Ром, ч.
-Привіт.
до Ви маєте пропозицію?
Я ще не взяв, і я не вирішив, куди піти.
до Що про Крим на 5 днів?
- Коли?
Завтра ми залишимо Chisinau на ніч і ми будемо там в суботу.
Я простий чоловік, щоб піднятися, але щоб вирішити так, щоб переїхати на Крим, і особливо завтра.
- Вітя, дати мені півгодини, щоб сформувати думки.
-Окай, я чекаю.
Я пішов за димову ломку, і я сидів там думки, не буде це ебать? Я ніколи не був до Криму, ми плануємо тривалий час...
Я полетіти в бухгалтерський офіс за допомогою програми для відпочинку на 2 тижні, підпису та ураху.
У п'ятницю до кінця дня важко дістатися. Потім додому, пікап і виклик.
- Ромич, ви готові?
- Читай як піонер.
до Я кілька блоків.
- Вимкніть.
Рюкзак, гітара, я стрибнув і стрибнув на двір.
Ми завантажили, вирушили на збір 2 більше людей, купили пиво на доріжці, і забрали.
У суботу вранці ми вже були в Бахчисараї, а через 3 години був перший доступ до моря в Херсонесі.

Наступна картина, я буду закінчити.

Каме на Бахчисараї

На шляху до Херсонеса

У Херсонесі.

Сам собор

Немає слів, читати його самостійно.

Там Вітка з Нестю. Вітка, дуже ініціатор і людина з "свербіжним"

І вода є... Ми взяли маски.

Сонце.

Додано до [mergetime]1307519856[/mergetime]
У день було перевищено, і ми втомилися від дороги.

Тоді було це. Коли ми кинулися, ми вирішили піти в Ялту, але зміни маршруту були зроблені на ходу. Ми любимо найяскравіших представників свободи.

Дорога в Севастополь від Бахчисарая

379330

Ми (Я зліва)

Ми пішли до Ялти, і вирішили перевернутися до Бардара Ворота, ті над Форосом, і на шляху з'явилася через це...

Додано до [mergetime]1307520405[/mergetime]

Я

Вітка

Ворота.

альтанки

Сам сабор.

29749734

Тоді ми пішли на Воронцовський, палац. Фото палацу тут і без мене досить, але що дуже смішний - напис.

Всі права, пара фото палацу.

І більше.

Птахи.

У палаці Левадян. Ми завершили цей день і пішли на ліжко. Наступний день і наступний день.

Просто місцева краса.

р.

Аі-Петрі, як і не збирається кудись. Після того, як ми пішли на водоспад Учансу (Я кажу, що влітку немає нічого побачити), ми вирішили піднятися на Ай-Петрі. І тоді ми мали сюрприз. З’ясуйте, що через пожежно-небезпечну ситуацію, автомобілі не допускаються до сходу, ви хочете піти з фуншором (який був закритий для ремонту), і ви хочете піти на мікроавтобусі на 50 гривень (локальні склепіння). Але ми шукаємо прості способи, ми пішли. Для тих, хто не знає, це 14 миль на гору.

Дорога.

Габаритний зображення

Ви знаєте, що ми не були до фотографій під час сходження. Але ми вдарили плато.

Детальніше

Все чарівність Ай-Петри можна оцінити тільки, вибравши щелепу. А потім можна сидіти вгорі і подивитися на море, Ялта і ліс з пивом...

По дорозі! Я забув згадати про національну татарську топчану. Це на місці звичайного столу, дуже зручно лежати, але не зовсім зручно.

І під цим прапором ми пішли всюди.

Додано до [mergetime]1307522776[/mergetime]
Я трохи відволікав від Ai-Petri. Навігація
Вітка, хлопчик не тонкий, і форма повинна бути збережена, вирішив мати останню закуску перед спуском. Після закуски ми усвідомили, що вона почала темряву, а спуск буде довгою. Поїхали на дві і півгодини. Один світло для чотирьох. Коли ми прийшли до нашого автомобіля, вичерпували і вичерпували, ми зрозуміли, що акумулятор вийшов. Забули відключати аварійні ситуації. Одна година ночі, дорога закрита, ніхто не йде там, ми розряджаємо до нуля. Пришвидшувач не почав, електронний блок не отримав ніяких імпульсів.
Дякую за хлопці від Yalta, які нас засвітили.

Коли ми приїхали в Бахчисараю, ще одна проблема з поверхнею. Виявилося, що Вітка і його подруга не готові до таких довгих походів. У нас було багато часу, щоб вони вийшли з машини. Вранці з'явились на них. Вони були зламані з м'язовим болем. Це було простіше для мене і іншого хлопця, завдяки моїй активної подорожі минулого.

р.

Ялта і судно

У Ялти

Джерело: