Банкір Лебедєв дарує Путіну авіакомпанію

Банкір Олександр Алекс-Лебедєв Лебедєв готовий пожертвувати авіакомпанії Red Wings до Народного фронту, Росімушчества або ФСБ. Про це йдеться в листі банкера до прем’єр-міністра та лідера на Володимира Путіна. Текст листа Лебедєва сьогодні опублікований у своєму блозі.

А.А. А.

Лист В.В. Путіна
Президент Уряду

Російська Федерація

Путін В.В.
Шановний Володимир Володимирович!

Я шукаю тебе як прем’єр-міністр, так і як лідер ООНФ. Згідно з розрахунками Міністерства промисловості та торгівлі, проект серійного виробництва ТУ-204 SM введено в експлуатацію авіакомпанією Red Wings є запорукою виживання російської цивільної авіаційної галузі (з урахуванням єдиного комплексу, а також військового). У галузі разом з сім’ями, зайнятими принаймні 1 млн. осіб, тобто не менше, ніж у автомобільній галузі. Виборці. Це остання галузь з високим ступенем інновацій. Тільки Rostechnologies (comrade Chemezov не знає про це) власні 67 підприємств-підрядників, що виробляють компоненти для ТУ-204 SM. Уляновськ Авіастар і двигуни Перм не можуть вижити без замовлення. І сухий суперджет, що означає тільки збірку російського викрутки, не врятує промисловість.

На сьогоднішній день найбільшим замовником і оператором нового російського літака є моя компанія Red Wings. Це послідовно діюча авіакомпанія, яка зарекомендувала себе на фондовому ринку – минулого року RW перевозила 1 млн пасажирів. Компанія оцінюється на $60-70 млн. Для підтримки авіаційної галузі і в інтересах збереження робочих місць я готовий перенести контрольний пакет до Росімушцевого безкоштовно. Або, альтернативно, популярний фронт. Так, як в один раз колективні фермери перенесли майно на потреби фронту, а з їх грошима купили літаки в Америці.

Відповідно, я не буду нічого робити з проектом, і FSB може спокійно спати. Я пропоную передачу Red Wings до оперативного відділу Федеральної служби безпеки, яка добре розбирається в проекті виробництва Т-204 SM. Я не маю сумнівів, що численні генерали та колонії К, П та М відділень (економічні підрозділи) прекрасно справляються з завданням збереження вітчизняної авіаційної галузі.

З повагою,

А.Є. Лебедєв, ОНФ

Колишній підприємець, МДФ.

Джерело: