Екскурсія в найбільший холодильник в Україні

Ми будемо говорити про найбільшу холодильну кімнату в Україні (що підтверджено у книзі рекордів України).
Почнемо з мого маршруту на сайт. Ми їздимо з дому до нашого найкращого фотографа-фрілансера, отримайте камеру, потім походимо до холодильника. Спочатку делегація повинна бути двох осіб, але нам вдалося побачити все самостійно. Я теж фотограф, моя рука не фарширована на хорошій техніці.
У вартість входить подорож до мого улюбленого фотографа для фотографії. Дякую, Міла.

Тут виростає джерело за моїм авторством.

У мене є кілька листових слів і близько 40 фото, коли я закінчую посадку букета червоних тюльпанів.

Холодильник ICE Terminal розташований в 10 км від Brovar. 30 км від Києва. Площа складів комплексу складає 16 тис. кв. м. Плюс, адміністративний комплекс компанії відразу займає 5 тис. кв. м! Уявіть розмір гіганта, комплекс подається близько 400 співробітників, які працюють в трьох зсувах для цілодобової роботи. Комплекс може зберігати до 25 тис. тонн продукції.

У 1999 році в якості невеликої торгової компанії було засновано творець цього комплексу ІГ Інтернешнл Груп (далі МГМ і ІГ)

На сьогоднішній день компанія імпортує понад 300 видів риби та морепродуктів з різних країн світу: Норвегія, Ісландія, Іспанія, Данія, Швеція, Греція, Франція, Нідерланди, Шотландія, Ірландія, Литва, Латвія, Естонія, Чилі, США, Росія та ін.

У 2009 році МГМ запустив сучасний логістичний комплекс «Ice Terminal» для зберігання товарів, що вимагають низьких температур. Що ми говоримо. На урочистому старті об’єкту взяли участь представники книги рекордів України.

Термінал оснащений дорожніми та залізничними входами! Поїзд може входити і парковка є достатнім для 150 автомобілів і 90 вантажівок.

45

Фото було взято на третину довжини, за спиною є ще кімната для автомобілів!

Це одна з камер в холодильнику терміналу ISG.

Зима в клітинах. Ви можете випробувати дуже цікавий тепловий феномен. На вулиці, що день на сонці, і це було сонце, середні київські термометри літали до 33+ Цельсій.

Камери відкривають за допомогою кнопки на дверцятах або можна просто витягнути мотузку, яка висить перед дверима кілька метрів. Така система необхідна для того, щоб водій не відходив часу відкриття дверей.

Хлопці з дуже теплими серцями повинні працювати в таких холодних температурах. Він був. Всередині дуже тепла атмосфера, хлопці жартували, щасливо піддаються камері і говорили про тонкощі їх роботи.

Головний режим транспорту в холодильнику – укладки (навантажувачі). Дуже цікаві автомобілі.

Найцікавіше, що цей сильман працює від 48V батареї. Потужність цих батарей становить близько 750-960 годин.

Зарядний акумулятор потужністю 1 A·h здатний, порівняно кажучи, забезпечити струм 1 Amp за одну годину.

В середньому потужність акумулятора мобільного телефону становить 700-1200 миль на годину, тобто тисячі разів менше.

Цей акумулятор важить до одного і половини тонн. Саме там, де хлопці заповнюють інфіковану кислотно-базову батарею в стікер.

У магазині, де акумулятори заряджаються дуже високою пожежною небезпекою. Як пояснили мені, під час процесу зарядки утворюється висока концентрація водню, тому навіть блоки контролю зарядки знаходяться в іншому приміщенні. На фото, контрольні блоки, є досить багато з них і вони різних типів.

Колесо стекер, що контролює одне колесо. Автомобіль досить місткий, може перетворитися на місце.

На нозі робочого механізму встановлюється відеокамера, а перед оператором встановлюється екран, який виріб знаходиться на полиці, висота полиць з продуктами майже 12 метрів. Полиці по дорозі не прості, вони зроблені на два види. Головною відмінністю є те, що автомобіль може піти всередині стійки.

Тільки 15 камер, вони діляться на спеціальні і звичайні. У спеціальному підтримується найнижча температура, приблизно від -20C до -24C. Не всі продукти харчування вимагають такої низької температури.

У більшості камер температура десь +5C-15C. Я був показаний як види холодних кімнат, що знаходяться в спеціальній кімнаті на 20 хвилин, дуже яскраво перевозив мене на лютий мороз. пальцем, який знизився на камеру, здавалося б, гакнув і відпаде. Уявіть себе, в літній одяг взимку, відчуттів.

Р

Нагріваються двері і підлоги. Під підлогою є трубна система з етиленгліколом. В іншому випадку двері будуть покриті конденсацією і не відкриватимуться, а підстава під підлогою замерзає і відірвати підлогу. На фото дріт є частиною системи опалення дверей.

Як виглядає контрольна панель найбільшого холодильника в Україні.

572373

Використовується обладнання голландської компанії GEA Grasso.

6934416

Робочий хімічний елемент в системі охолодження є аміаку. Дізнатися більше про те, як працюють холодильники на Вікіпедії.
Система циркулює аміаку під тиском, використовується близько 7 тонн! Жовті бочки на фото над аміаку.

І це серце холодильника, магазин компресора, який надає ICE-термінал з холодом.

, Україна

Ось як виглядає компресор, з одного боку він спалює холод, а великий танк неймовірно гаряча. Компресор дещо схожий за принципом роботи з двигуном, тим самим поршня система компресує аміаку.

Після чого доставляється вакуум до цих холодних генераторів, розташованих під стелю.

Додано до [mergetime]1307612881[/mergetime]
Холодильник має систему пожежогасіння.
Принцип роботи системи полягає в тому, що через трубну систему під тиском, водою, або іншим вогнегасним речовиною, подається в розпилювач, який розподіляє рідину в приміщенні.
В результаті утворюється водна стіна, яка запобігає поширенню вогню.

1465781

Тепер до самих морепродуктів. Як я сказав на місці, є все, що міститься в океані і sedobno! Як живий свідк може бути підтверджено.

Він ніколи не поважав себе морепродуктами, але потім його очі побігли від великої кількості морепродуктів.

Давайте подивимося, що ISG повинен запропонувати.

Я починаю з моїми улюбленими морепродуктами.

Є ікра в будь-якій формі і упаковці, гори ікра, тони! Бажаєте?

Найчастіше буває червона ікра з прокладки, рожевого лосося і соки. Майже не відбувається, але ікра можна вибрати з sima, chinook або chinook. Суміш яєць різної риби в одному можна допускати тільки за другий клас ікра (перший сорт частіше). Незважаючи на те, що всі ці риби лосося ікра вони мають різні. І за кольором, і за розміром, і за смаком.

7045364

Ікра і рожева лосось в кольорі досить темно-помаранчевий, ніж червоний, яйця великі, смак гіркотини практично відсутні. Ікра має чіткий смак гіркоти, він менший і яскраво-червоний. Це ікра, що споживачі часто сприймають як підроблений або неякісний продукт. Насправді вона відрізняється і повинна бути невеликою. Щоб уникнути такої невідповідності між видимими і бажаними, уважно прочитайте всі написи на ікраних банках. Автомобільний виробник вказує на ікра, з якої виготовлена риба. Така інформація може бути в самому назві, безпосередньо в складі, на додатковому етикетці або на нижній частині кана або кришки наноситься фарбою або тисненням. Тим не менш, багато виробників все ще не вказують на рибу.
Джерело цієї інформації.
На фото І і мій путівник Олександр, вирішив зателефонувати «Оліянка не заважає вам фотографувати ікру». й

Далі в моєму рейтингу є лосось.
Копія на фото нижче довжини по одному і півметру.

Червона риба подається в різних видах, найбільш часто зустрічаються гості страв:
Сальмо саляр або Атлантичний лосось
Trout - Салмо саляр морфа fario
Лосось - гастрономічне позначення, 6 видів Далекого східного лосося роду Oncorinchus і благородного лосося - Атлантичний, і форель (маринна форма) і Каспійського лосося і т.д.

Що з них є тастером, деякі види добре в свіжому або слабосоленому стані, інші відмінно запечені і т.д.

Р

Тепер дати деякий час креветки.

Кількість вказаних на упаковці вказується приблизним числом креветок на 1 кг продукту, наприклад - 100/120 означає, що можна від 100 до 120 креветок в упаковці. Ця вартість також називається «швидким калібром». Так, великі креветки в 1 кг будуть менше, і дрібні, відповідно, більше.

І ці млинці лушпиння. Вони кажуть, що м'ясо солодке, чудово підходить для морських страв.

Компанія в салаті може зробити каракатиця, кальмар і так само, як і з ними, хоча вибір рецепта є вашими.

р.

Добре, чоловіки кажуть, що це корисно, жінки приємно – мідії.

Вони очищають від вас.
Справжній скарб для морського гурмана, абсолютно будь-який мікс! Нагадуємо більше 300 видів морепродуктів!

р.

Який сюрприз мені був колір червоний. Я ніколи не бачив. Це «нормальна» сережка, але м’ясо виглядає як форель. На жаль, я не знаю про смак або спосіб вирощування такої риби, але ідея цікава.

Що хочу сказати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Джерело: