Солодкий звіт від блогера phiesta з оповіданням про поїздку до Львова «зукеря» – кондитерська фабрика «Світочка».
1,1 км Львів вже давно відомий своїми кав’ярними будиночками і «зукері» - тістечка. Тому особливо приємно доторкнутися до історії та традицій - доїхати до одного з найстаріших кондитерських підприємств України - заводу Світочка.
40 фото © phiesta
Розташований в 10 Ткацька, Львівська фабрика «Світочка» є найстарішим кондитерським підприємством в Україні. І, хоча бренд "Світочка" з'явився тільки в радянській епоху, історія компанії датується 1882 року. З 60-х років минулого століття слово «Світочка» поступово став знаком якості і багаторічних шоколадних традицій Львова для всього населення Радянського Союзу.
2,2 км Коли ви входите на територію заводу, відразу ж після входу ви побачите цей графіті: «Ми повинні пам'ятати про безпеку з січня по грудень!» Особливо поважають здоров'я та безпека в Світоче. Я думаю, що ви побачите це далі...
3. У Після короткого знайомства всіх відвідувачів заводу, вони надійно облаштовані нас хрусткою білосніжною робою, сітчастими ковпачками, бахілами та вушками. Перед тим як вийти з виробництва, кожен може самостійно перевірити відповідність їх зовнішнього вигляду за стандартами підприємства, шукаючи в великому дзеркалі (напис, на який читається: «Ця людина відповідає за безпеку, санітарія і гігієну. Порівняти обладнання з обладнанням, яке зображується поряд з повною висотою співробітників різних посад.
4. У Першим виробництвом було виробництво цукерок з серії «Дессерти палітра» молочного та білого шоколаду.
доб.
5. Умань Журналісти з нашої групи відразу «прочитати» по крамниці, ділової фотографії виробництва і неперевершених робітників.
6. Жнівень Робочий в рукавичках сортує свіжо виготовлену цукерку.
890000р.
7. Про нас Цукерки в антипіляції процесу обгортання «поплавлення» по конвеєрній лінії. цукерка «Фольден» з чорного шоколаду.
8. У І ось пакувальна стрічка - на дно картини - цукерка вже загортається. Все робить шум і переміщення (див. відео нижче повідомлення)
9. Навігація Пакетні цукерки потрапляють в ящики, після чого вони зважуються на електронному масштабі.
10. І ось готовий продукт - вагова цукерка "Кокосовий крем" з серії "Дессерти палітра".
Р
11. Далі ми йдемо на наступний майстер-клас...
р.
12. До речі, при вході кожного нового виробництва ви відразу ж поїдете по вимогливим написам «Зроби руки!».
13.00 р. З гігієною на заводі є строгий - все завжди обов'язково і миємо руки і обробіть їх дезінфікуючим засобом. Я не знаю, як добре вона для шкіри рук, але гігієна спочатку і для себе.
77274634
14. Наступне виробництво – лінія для виготовлення вафель «Світочка Артек», смак якого, ймовірно, знайомий багатьом з дитинства.
15.00 р. Вафлі "Артек" - найпопулярніший продукт в асортименті заводу "Світочка". На фото: працівник відхиляє лише запечені вафельні листи.
16. Традиційні вафлі «Світочка Артек» почали виробляти на Львівській кондитерській заводі в середині 60-х років минулого століття, і дуже скоро стали класичними.
р.
17.00 р. Танення ще теплі вафлі. Попри те, що вони втомилися намагатися продукції, робітників майстер-класу відповів: «Для цього ми повинні зробити». . . ?
Р
18 років Я був дуже вражений появою таких вафельних палітрів.
1990Р. 2199Р.
19.00 р. Запакований в плівкові вантажі Артек чекав його повороту на ріжучу і упаковку.
20. На кожному стеці ви знайдете етикетку.
21. Коли настає час, фабричний працівник бере ще один шар з кришки.
22 ... і відправляються на транспортер.
23. Машина нарізає шар на дрібні вафлі ...
24 ... і пачки ...
25. І робітники заводу можуть тільки укладати фасований артек у ящиках.
26. У сучасному асортименті Svitoch Artek є тільки два перевірені позиції: класичний і горіховий смак, які залишаються незмінними протягом багатьох років.
27. Але упаковка вафл була нова за рік - сучасна металургія, щоб смак і свіжість виробів довше прослужили, що дуже важливо для продукту, таких як вафлі. Зверніть увагу на «різноманіття» продукції – упаковка для будь-якого апетиту.
28. Оновлення упаковки є частиною масштабного проекту Nestlé для поліпшення продукції Svitoch. Львівська фабрика приєдналася до групи компаній в 1998 році, що дозволило отримати доступ до світового досвіду та вдосконалення. З тих пір було зроблено багато роботи. Наприклад, у 2009 році кондитерський бізнес повністю перезавантажився. В останні роки рівень лояльності споживачів до бренду значно зросла, а в 2010 році зростання продажів різко зросла - на 37 відсотків. Це лише декілька останніх досягнень компанії.
Р
29. Переміщення на ... На сходах тут і є яскраві ознаки: «Похід по сходах – тримати на рейках!» «Не спілкуйтеся на мобільний телефон!» Мені здається, що персонаж в червоному малюнку кричущий в простір "Хелл!!!!" Ог! Але журналіст на фоні не тримається на рейлінгу, хоча він не говорить про свій мобільний процес. І сходи, я повинен сказати, досить круті.
30. Не забудьте про безпеку. Переміщення по довгих коридорах заводу, що пройшли всю виставку дитячих малюнків. Я не міг ігнорувати такий шедевр! : Я думаю, що геній мультфільму виросте з автора.
31. А потім ми отримали до наступного виробництва, де вони роблять цукерки трюфелями.
32. На фото: працівники заводу по роботі на конвеєрі для виробництва цукерок "Зорянова сиво".
770286
33. На стіні знаходиться стіл з базовими правилами гігієни:
1,1 км Якщо ви ловите холод, дозвольте адміністратору зрушення. 2. Ні ювелірні вироби, підроблені та пофарбовані нігті, мобільні телефони, гравці. 3. Заборонено їсти і пити на роботі.
1,1 км Поставте на свій робочий одяг! 2. Вимити руки! 3. Очищення робочого місця.
34. Шановні працівники! Бонусна система (преміум) впливає на наступні показники:
1,1 км Якість напівфабрикатів і готових виробів. 2. Зменшення відходів на ділянці. 3. Обладнання безпеки. 4. Правильне очищення і очищення. 6. Економія електроенергії. 7. Втрата на етикеті.
Будь ласка, перевірте виконання цих абзаців.
1377 р.
35. В цілому, звичайно, робота на конвеєрі є монотонним і монотонним. Ось шум навколо. Саме тому практично всі працівники, які ми зустрілися в кондитерській промисловості, виглядають досить похмуро. Незважаючи на те, що ми, слов'яни, не дуже поважаємось до посміхання, не варто.
36.00 Р Уявіть собі робочий зсув – кілька годин на ногах, під час якого потрібно подрібнити свіжовідливні теплі шоколадні цукерки в подрібнених вафельах.
37. І в той же час, вам потрібно згорнути не тільки як, але правильно. Вся продукція повинна відповідати стандартам, тому оцінка сенсорної конструкції здійснюється на різних стадіях виробництва.
р.
38. У зв'язку з тим, що ностальгічні громадяни писати в Інтернеті, під час Радянського Союзу, Світох був масивно вкрадений. Сьогодні компанія сувора з цим, але всі співробітники мають право на придбання продукції заводу на певній кількості на місяць.
39.00 р. І автомобіль, врівноважений, ливки цукерки трюфелі ...
р.
40. Ще теплі ряди цукерок ... Середня людина споживає 5,5 кг шоколаду на рік. 15% жінок в світі їсти шоколад щодня.
р.
Джерело: