Мій пост про Чикаго

Я бачив більше і більше повідомлень про місто в YAP, тому я вирішив описати трохи міста, в якому я живу. Більшість з них будуть фотографії, кілька слів інформації та мого особистого.

Чикаго є другим за величиною місто в Сполучених Штатах і третій за величиною в плані населення, а також економічне значення, найбільшим промисловим, комерційним і транспортним, фінансовим центром Сполучених Штатів на заході Appalachians. Розташований на південно-західній частині озера Мічиган.

Назва «Чикаго» - це французьке слово з рідної маямі-Іллінойської мови «Шікааква», значення «дикої цибулі».

Територія сучасної Чикаго належить до індіанців. Місто утворилося на місці військового посту Форту Шановного, заснованого на початку 19 ст. У 1833 році отримав статус міста. Швидкий ріст населення, особливо посилений після будівництва Іллінойс-Мічиганського каналу та залізниць в Атлантичний океан, приніс Чикаго до 2-е місце після Нью-Йорка наприкінці 19 століття.

Чікаго - місто гострих соціальних протиріччя та контрастів; церемоніальний «срібний фасад», побудований гігантськими хмарочосами, бізнес-центром (Люп), розташований на півночі, район багатих особняків «Золоті береги», парків, широких бульварів, трас вздовж берега коксиста з нехтованими сливовими зонами та етнічними геттоами («Китайське місто», що мешкає чорною «Бронзе місто»), промислові райони на півдні-В. та Заходу. Нативи Східної Європи (в основному поляки, українці та росіяни) за різними оцінками в Чикаго No більше мільйона.

Чикаго є одним з найбільших науково-культурних центрів у Сполучених Штатах; університети Чикаго, північно-західної та Depola, а також Інституту технологій Іллінойса є національним значенням.

У місті є багато великих музеїв: природна історія, наука і промисловість, а також багато маленьких. Додайте Художній інститут, Акваріум Shedd, Чикаго Public Library, Театри: Schubert Tietre, Blackstone Tietre

Найвища будівля в Сполучених Штатах і 10 найбільших будівель в світі є в Чикаго, включаючи Sears Tower, найвищий будинок в Сполучених Штатах. Найвища будівля в США (110 поверхи, 443 м високий), що складається з дев'яти веж різної висоти, підключених в одну конструкцію. У 2010 році Sears Tower був перейменований в Willis Tower, найвищий будинок в Сполучених Штатах і 8-й високорослі в світі.

Я не знаю, де почати.
Копія Легінси вежи Піси (відомо про італійську імміграцію в Чикаго!)

Р

Як і всі великі міста, Чикаго дуже цікава ніч. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так, або просто підійти з фото на вулиці або піднятися на 28 поверсі будь-якої вежі.

І так ходити, ходити і зустрітися зі сходу.

Це пр-т Мичікана, або досить його Magnificent Mile, і один з небагатьох будівель, які пережили руйнівний вогонь 1871 Water Tower.

775137

Є багато фотографій, в основному смішний, але я намагаюся знайти щось цікавіше, наприклад - рекламний хлопець говорить "Нові я бачу" - реклама аптеки-оптики, і це не центр міста, і є сотні таких пострілів в день, навіть на кожному другому перетині.

Джерело: