Київська еко-схема

Ольга та Петро Раєвський 8 років тому стали еко-сірами. З Києва переїхали на село Ромашки Мироновський район Київської області. Вони ходять босоніж, плавати голими в озері, спати на вулиці і не поливати бур'яни в саду.

9 фото та текст від Світлана Корженко

р.

02. Мар Після шлюбу з Петром жив у Києві, працював хірургом, і я був адвокатом. Я був розчарований в цій професії. Я розумію, що для того, щоб стати хорошим адвокатом, необхідно часто розповісти про це, обдурити, стати цинічним і жорстоким. Петро також не хоче працювати за спеціальністю. Він сказав мені, я вилікував чоловіка. Він змінює нічого в житті і повертається з тієї ж проблемою.

992752

03.03.2014 р. Спочатку вони думали про переміщення за кордон.

04.04. Про це село розповів чоловік, який раніше працював у м. Чамоміла. Зловив вогонь. Після того, як вони запакували і переїхали, - сказала Ольга Раєвська.

05. Мар Я був в пустому будинку, коли я побачила його, і я був шокований. Немає одного живого в ньому протягом трьох років, і він був повний щурів. Я уявляв казку - дерев'яний будинок, акуратні вулиці. Це не так, що... Ми робимо ремонт практично на рік, вона додала.

Мар Рейські острови не йдуть на роботу. Магазини не купують нічого.

07. Мар Вирощуємо овочі в саду. На зиму ми висушуємо яблука, мускулатури, абрикоси. Отримання грибів. Зуби з чистою білою глиною, яку беремо в Дніпрі. Моя голова з відваром лікарських трав або яєчного жовтка і кефіру. Ми не купуємо одяг. Оскільки минуле, ми накопичили його так багато.

08.03.2014 р. Ольга і Петро підняли свою дочку Уляна. Цього року дівчина закінчила перший клас.

09.03.2015 р. Ми нещодавно поїхали з батьківщиною. Улянець не схожий на це... На другий день вона попросила піти додому.

Джерело: