Київська еко-схема

Ольга та Петро Раєвський 8 років тому стали еко-сірами. З Києва переїхали на село Ромашки Мироновський район Київської області. Вони ходять босоніж, плавати голими в озері, спати на вулиці і не поливати бур'яни в саду.

9 фото та текст від Світлана Корженко

Київська еко-схема р.

02. Мар Після шлюбу з Петром жив у Києві, працював хірургом, і я був адвокатом. Я був розчарований в цій професії. Я розумію, що для того, щоб стати хорошим адвокатом, необхідно часто розповісти про це, обдурити, стати цинічним і жорстоким. Петро також не хоче працювати за спеціальністю. Він сказав мені, я вилікував чоловіка. Він змінює нічого в житті і повертається з тієї ж проблемою.

992752

03.03.2014 р. Спочатку вони думали про переміщення за кордон.

Київська еко-схема

04.04. Про це село розповів чоловік, який раніше працював у м. Чамоміла. Зловив вогонь. Після того, як вони запакували і переїхали, - сказала Ольга Раєвська.

Київська еко-схема

05. Мар Я був в пустому будинку, коли я побачила його, і я був шокований. Немає одного живого в ньому протягом трьох років, і він був повний щурів. Я уявляв казку - дерев'яний будинок, акуратні вулиці. Це не так, що... Ми робимо ремонт практично на рік, вона додала.

Київська еко-схема

Мар Рейські острови не йдуть на роботу. Магазини не купують нічого.

Київська еко-схема

07. Мар Вирощуємо овочі в саду. На зиму ми висушуємо яблука, мускулатури, абрикоси. Отримання грибів. Зуби з чистою білою глиною, яку беремо в Дніпрі. Моя голова з відваром лікарських трав або яєчного жовтка і кефіру. Ми не купуємо одяг. Оскільки минуле, ми накопичили його так багато.

Київська еко-схема

08.03.2014 р. Ольга і Петро підняли свою дочку Уляна. Цього року дівчина закінчила перший клас.

Київська еко-схема

09.03.2015 р. Ми нещодавно поїхали з батьківщиною. Улянець не схожий на це... На другий день вона попросила піти додому.

Київська еко-схема

Джерело: