Ізраїльські коти

Ізраїльські коти
20 зображень

LJ користувач dandrey пише:

Після тритижневої поїздки до Ізраїлю, зібрано низку кішок.

Найцікавіші коти були на Дельфінському рифі в Ейлаті. Не всі були в контакті з незнайомцями. Але цей кіт на першому фото був дуже соковитим.

1,1 км

Кіт прийшов один раз для годування, отримав рибу, але їсти точно половину. Я думав, що котів їсти і їсти тільки тасти, але вони завжди їсти іншу половину: від хвостої сторони, потім від голови. Решта хлібобулочна (Я не знаю, що закликати людей, які годували дельфінів) довелося кинути до дельфінів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

2,2 км Кожен повинен бути...

Габаритний зображення

3 ... і інсульт

р.

4. У

5. Умань Місцева собака, Джокер, коти, які краще обходити

6. Жнівень Досвідчені інструктори покажуть вражений громадськість, як розводити кота

7. Про нас Покрокова кішка! І дайте світ очікування.

8. У На території закритих для відвідувачів котів чекає їх поворот на підгодівлі.

9. Навігація Скажіть hello до дуже соковитої кішки.

10. Майстер руїн Цезаря

, Україна

Скульптури з котами в скульптурному парку в Хайфа

11.

р.

12.

Як ми переїхали з середньої тераси до нижньої тераси Bahai Gardens, ми зустрілися з дуже барвистим котом, який був щасливий позувати.

13.00 р.

14.

15.00 р.

У акрів, котів, як завжди, тонкі і непристойні.

16.00 р.

17.00 р. Ми чекаємо на рибу, і кішка прогулюється.

18. - Late ... Ви повинні стояти в лінії ...

Перед виїздом Акрі, ми пощастили бачити унікальний погляд! Що ми побачили, що використання тварин Мосаду для розвідки, захисту та саботажу. Ну, ви, ймовірно, вже знаєте про акули Мосаду і орел. Це приклад використання котів у захисті історичних цінностей:

19.00 р. Кіт не один крок за охороною розкопок м.Крусадер - так він знаходиться в сервісі

611175

20.
(останнє фото)

р.

Джерело: