547
Ремонт фототехніки:)
Привіт. ручний тест або фото. Хто може бути зацікавленим
Ремонт двох пристроїв. Перша Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS UMS. Друга камера Olympus, яку я не пам'ятаю. Не потрібно ніяких запасних частин, він не записав в будь-який час.
30 фото. Будь ласка, зв'яжіться з нами
Походимо.
Хвороба Canon-a по суті стандартна, диафрагмовий контроль сані.
Сам предмет:
Немає передньої лінзи.
7500 р.
Зареєструватися
далі
Вартість контролера вимкнено.
Ви повинні бути обережні з санвузлом, пам'ятайте, що хост не призведе до нічого хорошого.
Зберігайте оптику з пальців. ХБ рукавиці білі просто прямо.
На лівому є ультразвуковий фокус. Не залиште жир від ваших пальців!
Направо можна побачити кінець сані, відповідального за цей хаос.
А потім вона гірше.
Ну, є діафрагма каркаса в середині столу з розбитою сливою.
Слава Богу, деталі ніде ставити.
Закрити
Я зняв старий і кладав на новий. Я здивував, що пластик, в якому обмотки не жароміцні. Важкость руки і не теплим на тривалий час!!!
всі контакти паяльниці
309852
Важко побачити на фото, але на правій стороні темного патчу, третину від початку, є легка вертикальна смуга, несправність сайту.
Я мав працювати важко зібрати діафрагмовий вузол. Нові сані показали пружність, і не хочу стояти на своєму місці.
Змонтований об'єктив. Помешкання розташоване лише в 10 хвилинах пішки. Новий відрізнявся від оригінального кольору. Давайте подивимося, як довго він триває...
р.
Другий кульприт - це звична камера. Дитина грала в пісочниці. Порада всім, якщо це відбувається, щоб говорити, відразу на майстер. Вона «подарувала їй трохи» і її використовували. В результаті піском подряпини шишку, на якій керуються лінзи рулону. І навіть після очищення він став набагато більш шумним.
Сам оператор.
Я думав, що це буде коштувати трохи очищення редуктора.
Прибираний, складаний ... не допомогло, піти більш глибоким
загальність
Ось чому.
Джерело:
Ремонт двох пристроїв. Перша Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS UMS. Друга камера Olympus, яку я не пам'ятаю. Не потрібно ніяких запасних частин, він не записав в будь-який час.
30 фото. Будь ласка, зв'яжіться з нами
Походимо.
Хвороба Canon-a по суті стандартна, диафрагмовий контроль сані.
Сам предмет:
Немає передньої лінзи.
7500 р.
Зареєструватися
далі
Вартість контролера вимкнено.
Ви повинні бути обережні з санвузлом, пам'ятайте, що хост не призведе до нічого хорошого.
Зберігайте оптику з пальців. ХБ рукавиці білі просто прямо.
На лівому є ультразвуковий фокус. Не залиште жир від ваших пальців!
Направо можна побачити кінець сані, відповідального за цей хаос.
А потім вона гірше.
Ну, є діафрагма каркаса в середині столу з розбитою сливою.
Слава Богу, деталі ніде ставити.
Закрити
Я зняв старий і кладав на новий. Я здивував, що пластик, в якому обмотки не жароміцні. Важкость руки і не теплим на тривалий час!!!
всі контакти паяльниці
309852
Важко побачити на фото, але на правій стороні темного патчу, третину від початку, є легка вертикальна смуга, несправність сайту.
Я мав працювати важко зібрати діафрагмовий вузол. Нові сані показали пружність, і не хочу стояти на своєму місці.
Змонтований об'єктив. Помешкання розташоване лише в 10 хвилинах пішки. Новий відрізнявся від оригінального кольору. Давайте подивимося, як довго він триває...
р.
Другий кульприт - це звична камера. Дитина грала в пісочниці. Порада всім, якщо це відбувається, щоб говорити, відразу на майстер. Вона «подарувала їй трохи» і її використовували. В результаті піском подряпини шишку, на якій керуються лінзи рулону. І навіть після очищення він став набагато більш шумним.
Сам оператор.
Я думав, що це буде коштувати трохи очищення редуктора.
Прибираний, складаний ... не допомогло, піти більш глибоким
загальність
Ось чому.
Джерело: