Подорож на тепловий поїзд

Кол - на фото - багато!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Хай, кожен. Я хотів би почати свою історію з маленькою історією. За більш ніж 10 років я ходив біля вентиляційного валу і я не думав про це весь час. На фото нижче є насправді цей дизайн:

В іншому випадку я дуже зацікавив цей дизайн, і коли він був темним, я виглядав всередині. У якому був отвір.

Після пари днів аутопсії, я зробив це.
Це момент, коли це час, щоб вийти.

Це перше, що ми побачили: труби та кабельні тримачі.

Перший вихід через люки

лід!? ?

Нижче не великий прохід, який веде до люків.

шемале

Можливо, найскладніша перешкода, яку ми повинні подолати:

Вода вниз. Про третину метра:

Це шина, і якщо я розумію правильно, вона з'явилася кудись.

Дивимося уважно. Вони не чіпляються на стінах, вони іргани.

р.

Добре, це мешканці цього місця. Десь 5см кожен.
PS: Вони були тільки там, де було тепло

Ну, тут йде моя стаття до кінця. Нижче наведено фото люка, яку ми проїхали.

Додано до [mergetime]1307991027[/mergetime]
Всі

Додано до [mergetime]1307991089[/mergetime]
Фото
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/1QWVUcfK.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/BA6c6eBR.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/Yq47xVUR.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/RBplZx7o.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/Okl2eB8G.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/gq5pS9bV.jpg

Джерело: