493
Подорож на тепловий поїзд
Кол - на фото - багато!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Хай, кожен. Я хотів би почати свою історію з маленькою історією. За більш ніж 10 років я ходив біля вентиляційного валу і я не думав про це весь час. На фото нижче є насправді цей дизайн:
В іншому випадку я дуже зацікавив цей дизайн, і коли він був темним, я виглядав всередині. У якому був отвір.
Після пари днів аутопсії, я зробив це.
Це момент, коли це час, щоб вийти.
Це перше, що ми побачили: труби та кабельні тримачі.
Перший вихід через люки
лід!? ?
Нижче не великий прохід, який веде до люків.
шемале
Можливо, найскладніша перешкода, яку ми повинні подолати:
Вода вниз. Про третину метра:
Це шина, і якщо я розумію правильно, вона з'явилася кудись.
Дивимося уважно. Вони не чіпляються на стінах, вони іргани.
р.
Добре, це мешканці цього місця. Десь 5см кожен.
PS: Вони були тільки там, де було тепло
Ну, тут йде моя стаття до кінця. Нижче наведено фото люка, яку ми проїхали.
Додано до [mergetime]1307991027[/mergetime]
Всі
Додано до [mergetime]1307991089[/mergetime]
Фото
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/1QWVUcfK.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/BA6c6eBR.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/Yq47xVUR.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/RBplZx7o.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/Okl2eB8G.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/gq5pS9bV.jpg
Джерело:
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Хай, кожен. Я хотів би почати свою історію з маленькою історією. За більш ніж 10 років я ходив біля вентиляційного валу і я не думав про це весь час. На фото нижче є насправді цей дизайн:
В іншому випадку я дуже зацікавив цей дизайн, і коли він був темним, я виглядав всередині. У якому був отвір.
Після пари днів аутопсії, я зробив це.
Це момент, коли це час, щоб вийти.
Це перше, що ми побачили: труби та кабельні тримачі.
Перший вихід через люки
лід!? ?
Нижче не великий прохід, який веде до люків.
шемале
Можливо, найскладніша перешкода, яку ми повинні подолати:
Вода вниз. Про третину метра:
Це шина, і якщо я розумію правильно, вона з'явилася кудись.
Дивимося уважно. Вони не чіпляються на стінах, вони іргани.
р.
Добре, це мешканці цього місця. Десь 5см кожен.
PS: Вони були тільки там, де було тепло
Ну, тут йде моя стаття до кінця. Нижче наведено фото люка, яку ми проїхали.
Додано до [mergetime]1307991027[/mergetime]
Всі
Додано до [mergetime]1307991089[/mergetime]
Фото
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/1QWVUcfK.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/BA6c6eBR.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/Yq47xVUR.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/RBplZx7o.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/Okl2eB8G.jpg
s1.ipicture.ru/uploads/20110416/gq5pS9bV.jpg
Джерело: