564
Продовження дня божевільних ручок на ЯП
Продовжити наступну тему
Хочу поділитися деякими моїми успіхами в будівництві ремонтів, але я був трохи простіше, ніж Nafanyarig, тому що нічого не зламався і ламав.
У вас буде 18 фото, все зроблено виключно на власній, без будь-яких жорстких робітників. Стан встановлює себе, теж.
Як ми всі знаємо, будівництво необхідно починати з проекту. Не менше ескізів
2,2 км
Проект був розроблений, меблі була виконана, а в той же час була проведена будівельна підготовка приміщень.
3. У гіпсокартон, де ви йдете без нього?
4. У Другий рівень стелі над кухнею
5. Умань Кут не був квадратом, довелося розкласти 2 см на одну сторону. Я не змащував шафи.
6. Жнівень Поки ротантна висихає, кладемо муфін на підлогу.
7. Про нас Я думав довго, що робити з вентиляційною трубою і зробив так. Кріплення на стіні.
8. У Трохи більше гіпсокартону.
9. Навігація Тепер після вирівнювання кута кухня перестала входити, протягуємо стіну на 2 см за допомогою гіпсокартона.
10. Штукатурка, змащуємо стібки на плитці
11. Намагатися на меблі
р.
12. Виявилося, що виявилося, відволікаючи від кухні і випалювали накладки.
13.00 р.
14. Приклеюємо фартух. У нашому випадку, mdv, зовні алюмінюється. Хіт розетки.
15.00 р.
16. Стільниця
17 що відбулося.
18 і останнє.
7682381
Джерело:
Хочу поділитися деякими моїми успіхами в будівництві ремонтів, але я був трохи простіше, ніж Nafanyarig, тому що нічого не зламався і ламав.
У вас буде 18 фото, все зроблено виключно на власній, без будь-яких жорстких робітників. Стан встановлює себе, теж.
Як ми всі знаємо, будівництво необхідно починати з проекту. Не менше ескізів
2,2 км
Проект був розроблений, меблі була виконана, а в той же час була проведена будівельна підготовка приміщень.
3. У гіпсокартон, де ви йдете без нього?
4. У Другий рівень стелі над кухнею
5. Умань Кут не був квадратом, довелося розкласти 2 см на одну сторону. Я не змащував шафи.
6. Жнівень Поки ротантна висихає, кладемо муфін на підлогу.
7. Про нас Я думав довго, що робити з вентиляційною трубою і зробив так. Кріплення на стіні.
8. У Трохи більше гіпсокартону.
9. Навігація Тепер після вирівнювання кута кухня перестала входити, протягуємо стіну на 2 см за допомогою гіпсокартона.
10. Штукатурка, змащуємо стібки на плитці
11. Намагатися на меблі
р.
12. Виявилося, що виявилося, відволікаючи від кухні і випалювали накладки.
13.00 р.
14. Приклеюємо фартух. У нашому випадку, mdv, зовні алюмінюється. Хіт розетки.
15.00 р.
16. Стільниця
17 що відбулося.
18 і останнє.
7682381
Джерело: