Як я парачудний

«Для серця зламався страхом. Це шум. Я тягаю в усіх напрямках. Я не знаю, де земля, де небо, де мої частини тіла. Кицька для кільця ...» Відповідач «Салідарнассі» дізнався, що найнебезпечніший при стрибку з парашутом, а на власній шкірі перевірили, які почуття ви відчуваєте, коли ви падають вільно.

Кілька років тому я впевнений, що я ніколи не стрибав з парашутом - я не фольгою. Небагато: парашут або щось. Ні, ні, не для мене.

І 6 місяців тому друг поділився: Шукаю цей сезон. І подібна думка, звісно, оселилася і почала влаштуватися на голову. Я вже «ріп»: Я хотів би стрибати!
Недостатньо сказати, друг, як часто буває в подібних ситуаціях, ноги його не досягали аеродрому влітку. І я збирав інформацію з сайту DOSAAF, планував стрибок на аеродромі Боровая п'ятниця.

Я вирішив стрибати з круглим парашутом Д-6 (вживали приземленням СРСР). Другий варіант – з парашутом крилом, на мій погляд, невеликим плюсом і великим мінусом. Можна стрибати з ним з висоти 3000 м, не 900 м, але не самостійно - тільки в тандемі з досвідченим інструктором.

План був простий: вранці ви приїжджаєте в аероклуб, пройшли огляд лікаря, брифінг і стрибайте в той же день.

р.

Перше, що потрібно знати.

Нерв-нерв-нерв. Все про одне. Остання ніч перед стрибком. Я дивлюсь телевізор з сліпими очима. Чому не ви? Чи можна перенести цей стрибок? Я їду до ліжка і не може спати довго. З якоїсь причини вони запам'ятовують безглузді моменти в житті. Запуск на кухню двічі на дим. Моя рука стружка.

Я думаю, що це хороший старт. Хочу було слово правди. Увечері і вранці він був спокійним як слон. Парашутна стрибка охолоджується.

Я приєднався до клубу в 10:04. Через годину виявилося, що тільки чотири люди хотіли стрибати з мене сьогодні. Хто був стрибати за перше (і, Бог заборонений, не останній) час.
Лікар повернув міркування кожного тиску і підписав чек. Ми усвідомлюємо ризики і не будемо використовувати стрибок для суїцидних цілей.

У обліку тепер для стрибка і брифінгу беруть близько 200 тис. рублів. Інструкція складається з теорії та практики. Найголовніший висновок: парашутний стрибок абсолютно безпечний. Навіть якщо ви не тягнете кільце, парашут відкриється сам. Крім того, у вас є запас на животі. Найнебезпечніше при стрибках посадка. Ноги повинні бути проведені разом, напружені і паралельні землі - інакше ви ризикуєте розщеплення або перелом. Це не пиво, яке вбиває людей, це вода, яка вбиває людей.

Знаходиться гаряча зовні, і так як парашутний стрибок при температурі вище 30 градусів заборонений, рейс був перенесений на вечір. Я не вірю, що я стрибнув сьогодні? І справді, він не був. стрибок було перенесено на наступний день.

Аттемпт #2

Я на площині. На сигналі я отримую і стояти на відкритих дверях (не подивіться, курча!). Перемикання. Обчислення: 121, 122, 123 (до дійсно йде 3 секунди, не три моменти). Витягування кільця. Парашут відкриває (Я вірю!). Я піднімаю голову і подивіться на купол, все дрібно. Калмлі (однорідно, я сказав!) натягнувши червоною мотузкою на заповідній парашуті і блокуючи її - якщо ви приземляєте на двох, це буде принаймні дуже смішним.

Кричуща з щастям і приготуванням до землі (не сяю, ебать!). стрибок триває всього 22,5 хвилин. Ніж, опадають на землю. Ніщо не зламався. Помилки

Це як я навчаю себе психічно перед другою спробою парашуту. Я прибув до аеродрому о 18:00. Я був прикріплений до групи двадцять. І знову відмова: через швидкість вітру понад 10 метрів на другий стрибок скасовано. Yeklmn ... Непросто стрибати з парашутом.

Аттемпт No3

Цього разу це п'ятниця ніч. Ми вже стоячи в повному боєприпасі в лінії, коли кут Ан-2 прокинув останні фахівці з аероклубу в небі. Після того, як рейс був ще одним інструктором. «Дуже, що ви готові, бомбардувальники?» Більш посміхнений назад.
Важко виділитися під вагою парашуту, і навіть ремінці притискали в плечі. Як і інші, він сидів на землі.

Так літак висаджував. Я впевнено збираюся йому з іншими. Вітер на обличчі кричуща двигуна AN. Чи це дійсно мені? Сель. Я дивився: Я був посередині. Через парашути, кожен торкається один одному. Ви можете сказати приємне почуття ліктя чоловіка.

Походимо. Шукаємо вікно, цікаве. Два люди знімають камеру і починають знімати фотографії. Інструктор проходив і навчає нас знову. Він дратує мій шолом.
Я чую дивну креку. І знову. Я бачу лампочку перед мною. Це сигнал. У інструктора піднімаються перші два (напівні два). Шапка відкриває і я дивлю землю нижче.

Перші два щасливі, уповільнені. Я сміюся з іншими. Смішні: просто стояли тут, а потім - один раз і в абіс. Після кожного стрибка сміху в салоні збільшується.

Різдвяні палички, це мій поворот. Дуже швидко. Посміхнутися і посміхатися. Він стрибав першим. Я походжу до люка і подивіться. "Дякуй!" інструктора.
Ух-хуа? Я був повільним, і якось я приймаю крок вперед. Мама!!!

У вільний і не просто падають

Моє серце зламало страхом. Це шум. Я тягаю в усіх напрямках. Я прострався (якщо ви знали, наскільки важко було його описати – як мозок закриває і пішли на прогулянку). Я не знаю, де земля, де небо, де мої частини тіла. Чи ви нараховуєте 121,122, 123? Я не пам'ятаю!

Після паузи, я отримую дійсно гоління. Ще один другий і спокійний. Я бачу Мінськ під мене! Ніжки вниз, заголовок! Я можу побачити ще одну парашуту на своє право. Що таке шахта? Я підняла голову, це океї! Проксимус Тут є церква спортивного комплексу. Національна бібліотека. Що життя! До повного!
Елькмн ... Необхідно заблокувати запасний парашут на животі. Я збираю червоною тросою. Тягнути? Чи не краще? Що робити? О, це не було. Сила.

Так, це не слабкий вітер. Ох, починаючи від розпізнавання нижнього поля. Добре, дякуємо Богу, аеродрому. Або він землі на проспекті, покататися в допиті після виборів як шпигун.

Хвороба на животі. Відкрито запасний парашут. Не працює, дарлінг.
Все, здається, під контролем. Що це? Тексти пісень, а це означає: Я збираюся до лісу !!! На деревах! О, благ...
Пошкоджено, це кущі. Автобуси. Я впевнений, що я в публіці. Гаразд, грунт закритий. Я вже чую чоловіка на мегафоні - ставити ноги разом і процідити. Я здаюся літати швидко. Це земля!

Зв'язатися з землею, кинути мене назад. Звертайтеся з моєї спини швидко. Я збираю мій парашут. З якоїсь причини я збираю його швидко. УАЗ, обравши землевласників, тут. З'являється обов'язкова людина. Я так щасливий, людина!

Додано до [mergetime]1307944673[/mergetime]
Так я висадила далеко від літака. Я кладу мій парашут разом, отримай в машині. Підібрати інші. Я відчуваю, що ноги погано болить (на годину я зрозумів, що мій лівий каблук болить).

Хто ми обираємо, всі посмішки. А на землі тут у вас є дивний і незвичайний. Кожна дробарка як мурах. Може бути, я не можу отримати його ще.

Пошук

Повно підтверджено безпеку стрибка. Найцікавіші моменти, в моєму суб'єктивному виді, є перші три секунди вільного падіння. Загальний висновок: добре, але недостатньо. Чи можете ви зареєструватися на аероклубі, щоб стрибати не від 900 метрів, але від 3000? Я хочу повернутися туди.

Головна

Джерело: