Фотомонтаж як пропагандистський інструмент

Фотомонтаж використовується дуже довго і для різних цілей.
Я хочу показати вам вибір фотографій з Другої світової війни, які були фотографовані для цілей пропаганди.
Я попередив вас, не заражений.

1,1 км Фейк і оригінальний

2. Класичний радянський фоторедагування. Тільки сліпий чоловік не замислювався про цю картину. Типова заказка за цими фотографіями читає: "Частина Einsatzgruppen спрямований на точку-бланк у матері та дитини. Жінки часто замовили тримати своїх дітей близько до них, щоб один постріл мав подвійний ефект. (Цього століття)

1,1 км Уніформа солдата не відповідає будь-якому з тих, які використовуються у Врмахті та СС.

2,2 км Об'єкти на правій стороні фото, що відкидають на землі достатні тіні (сонце на п'ятому, тому краще видимі тіні від нахилених об'єктів - лопаток). На лівому, ні бійця, ні жінка кинуті тіні на землі. Хоча тінь лівої стопи солдата може бути покритий рельєфом, тінь правої стопи на фото повинно бути присутнім. На тіні обличчя солдата і тіні на правому плечі можна побачити, що сонце світиться з правої сторони фото. Відсутність тіней на обличчі жінки та тіні на одязі дитини свідчить про те, що сонце сяє на них з лицьового боку відносно фото. Невідповідність жінки і дитини і солдата в сонячному світлі 90%!

3. У Права нога від п'яти до середини обрамлена занадто чорною, щоб бути тіньою, "дупа". Передня нога занадто коротка, так як якщо пальці відрізати. Якщо «дупа» є елементом взуття, то без «так» таке взуття не може триматися, особливо в такому захоплюючому моменті як зйомки. «Да» явно дефект в установці, або через монтаж, зрізається носок взуття.

4. У Бочка з гвинтівки значно нагадує праву голови жінки, яка нібито спрямована на німецький солдат. Очевидно, що як солдат, так і жінка з дитиною вбудована в оригінальну фото.

3. У

р.

4. У Оригінальна фото є дуже рідкісним видом низької пропаганди.

5. Умань

6. Заморожені німецькі оберфельні повстанці, змащуючи вазу золотих товарів в СРСР. Не оригінальне фото. Але навіть якщо ви просто проціджуєте логіку, то нічого не вписується разом.

7. Папа Бенедикт XVI. Ліва фото майже завжди блискуча. Більш конкретно, право. Дві руки вгору, явно частина якогось церковного обряду.

8. У Захоплений німецький солдат показує фотографії його вбивства і рапсування. По суті фотографії були своїх дітей. Сучасний і очевидний фотошоп, не можна побачити з озброєним оком.

3610Р. 4200Р.

9. 1968. Після Фідель Кастро підтримав радянську наставу Чехословаччини, Карлос Франк (середа) кварелі з ним і йде в Італію. Потім він зникає з фото...

10. Вересень, 1971. Німецький канцеляр Віллі Март на зустрічі з Леонідом Брежним. Під час переговорів були пороги, які були п'яні. Не знаю, що ви ніколи не знаєте. Але на німецькому пресі було фото, в якому на фоні побачили пляшки вина, на радянському пресі пофарбували пляшки.

11. Очевидно сучасна аматорська фотомонтаж.

12. І це оригінально.

р.

13.00 р. Це радянська фотопалерія.

14. І це реальна фото. Німецькі солдати в Польщі 1939 р., на військовій кухні.

15.00 р. Фото «Транспортація до гетто і смертних таборів» Фото було неодноразово презентовано як докази нелюдської депортації євреїв до геттосу та екстермації таборів, а також транслювалися на німецькому телебаченні.

16.00 р. Фото Федеральної залізничної адміністрації. Зареєструватися: Вантажні перевезення, повні з біженцями, 1946 р., переповнений вантажним поїздом, що прямує до руської області. У фоні знаходиться двоповерховий поїзд до Любека. Фотоархів Федеральної залізничної адміністрації в Гамбурзі стверджує, що це поїзд, який проводить німецькі біженці, які стоять в Гамбурзі в 1946 році. Нерозбірні оригінальні фото повіски на головному вокзалі Гамбурга.

17.00 р. Вічори бомбардування Дрездену. Фото обрізається. Неприємні жертви Голокосту

18 років Бомби жертв. Дрезден. Оригінальний.

19.00 р. Радянська підробка з концентраційного табору.

20. І це оригінально.

21. Підробний паспорт на ім’я Адольфа Гітлера, виготовлений британськими офіцерами розвідки та штамповано у Відні 1941 р. Велике червоне «Я» призначене для того, щоб паспорт був єврейським. Ці документи – з архівів організації Світової Війни ІІ для саботажу та субверсії, які називають Адміністрацією спеціальних операцій (СЛА). Серед підробок, зроблені SLA, була віза, яка дозволила Гітлеру жити в Палестині, потім британський Мандат.

22. 20 квітня 1943 р. після третьої битви за Харків. Вальтер Кругер на церемонії хреста лицаря.

р.

23.

24. Ця фотографія є підробкою, ви можете побачити її з незрівняним оком. Радянська медсестра перед сміхаючими нацами.

25. Оригінальна фото

Джерело: bigpicture.ru