Як відновити ключ запалювання

Четвер над і своїми руками свербіж.
Мій автомобільний ключ зламався. Він зламав довгий час, але був успішно загорнув на стрічку і відмінно виглядав.
Здавалося б, що легше піти, зробити новий ключ від китайської, за 150 рублів і не лущитися.

Ми не шукаємо простих способів, прямо?
Виготовлений тільки зараз, прямо з гарячого магазину божевільних ручок
浜у 涓 蹇

9 зображень

1,1 км Підаровський ключ з підсвічуванням повністю зламався.

Я поясню, що це знання. Subarovsk ignition lock і ключ, відповідно, на мій VAZ-21043. Також є кермове колесо від Volkswagen, електричного дзеркала та багато інших смачних речей, які встановлюються ручками.

2. Закрити Не можна ремонтувати!

3. У Буде потрібно 2 літри пива для ремонту. . . ? Необов'язково?

4. У Не важливо холодний зварювальний тип "пластина". Це одна вартість 40 рублів за 25 грам.
Важливий час вилікування від 20 до 40 хвилин. Займає час виправити помилки приклеювання.
Я не схожа на швидкі треки.

5. Умань Це двошаровий холодний зварний брус. Вам потрібно розтягувати руками і залити клеєний простір. Краще змочити руки водою. Суміш повинна стати однорідною, липкою і гарячою. Ви можете ліпити відсутні частини. Після висихання, з правим підходом до виробу, можна заточувати, свердлити, вирізати нитку.
Руки слід вимити прямо. Вода легко змивається під час свіжого.

6. Жнівень Ми також повинні мати старий ключ сигналу тривоги. Або інший, схожий на розмір і розмір. Ми відкидаємо її. Все, що нам потрібно, це тіло.

, Україна

7. Про нас У обсадці брелока, на лицьовій, з гострим ножем, ріжемо канавку під поворот.

8. У Спробувати на кістці. Чим щільніше, тим краще.
У кожній половині ми кладемо холодне зварювання і згладжуємо на боці. Я взяв 25 грамів брикету і розбити його навпіл. Це було просто право. Покладаємо ключ зверху і натискаємо другу половину брелоку.

9. Навігація Зібраний ключ змивається вологою тканиною, або бавовняним тампоном, щоб не було слідів холодного зварювання. Краще покласти його під навантаження на пару годин, або закріпити його іншим способом.
Новий ключ виглядає дуже твердим.
Ой, yeah. Кнопки додають 100,500 для швидкості та вразливості.

Я зробив.

Р

Джерело: