408
Як подарувати людині гроші на ДР?
Я не хочу дати його в конверті. Це нудно.
Так я мав піти іншим чином. В цілому це також не нова, але я сподіваюся, що хтось буде корисний.
У вас буде 9 фото, я буду знати.
Я купила художню книгу на ринку блохи. Я хочу, щоб знайти Max's Capital, який буде точку. Всі права. Ми також потрібні інструменти.
155538.
Відкрийте книгу. Окремо про сантиметр листів знизу і верхньої частини. Насправді, ідея взяти картину з неї все прийшла до мене після того, щоб процес різання не вражався, але я думаю, що це вже зрозуміло. Зробіть прямокутник і виріжте його повільно. У мене є стандартний прямокутник, який обслуговується вексельним контуром. Знаходилося близько 4 годин, тому сигарети були корисні. й
Так само, як і листя всередині.
Знімаємо листя.
Eh ... A кеш ... Дитинка мрії, чому це просто зараз? й
В принципі книги може бути тонше, робота буде менше, але так цікавіше.
Дякуемо! Що таке шашлик?
Ой! Забули найважливіше! Листи необхідно клеїти всередині.
Просто покладіть клею на внутрішні стінки кешу, і дайте його всмоктувати, інакше вона не буде триматися !!!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Портрет Генрі Поле допоможе нам!
І, звичайно, ви повинні писати хороші побажання!
І закриваємо книгу спокійно. Як це було.
Джерело:
Так я мав піти іншим чином. В цілому це також не нова, але я сподіваюся, що хтось буде корисний.
У вас буде 9 фото, я буду знати.
Я купила художню книгу на ринку блохи. Я хочу, щоб знайти Max's Capital, який буде точку. Всі права. Ми також потрібні інструменти.
155538.
Відкрийте книгу. Окремо про сантиметр листів знизу і верхньої частини. Насправді, ідея взяти картину з неї все прийшла до мене після того, щоб процес різання не вражався, але я думаю, що це вже зрозуміло. Зробіть прямокутник і виріжте його повільно. У мене є стандартний прямокутник, який обслуговується вексельним контуром. Знаходилося близько 4 годин, тому сигарети були корисні. й
Так само, як і листя всередині.
Знімаємо листя.
Eh ... A кеш ... Дитинка мрії, чому це просто зараз? й
В принципі книги може бути тонше, робота буде менше, але так цікавіше.
Дякуемо! Що таке шашлик?
Ой! Забули найважливіше! Листи необхідно клеїти всередині.
Просто покладіть клею на внутрішні стінки кешу, і дайте його всмоктувати, інакше вона не буде триматися !!!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Портрет Генрі Поле допоможе нам!
І, звичайно, ви повинні писати хороші побажання!
І закриваємо книгу спокійно. Як це було.
Джерело: