У вас є акваріум?

Доброго дня! Хочу поділитися новою пристрастю – акваріумом.
Я вирішив подарувати моїй подругі акваріум на День народження. Я почав читати різні статті і шукати в магазинах, які це коштує. У парі тижнів відбиття було чутно багато думок, але переважно негативних. Я маю на увазі, це буде багато задоволення. Чому б ви робили це? У місяць всі померли. Дуже цікаво і цікаво. Я вирішив купити його в будь-який час.

Отже, сам акваріум - 90 літрів з кришкою і лампами. (в складі 3300 рублів.)
Підземний (посадка на стіну) 200 рублів., фільтр, аератор - 600 рублів., грунт - в різних місцях, близько 100 рублів. / кг, здається 6-7 кг, планшет для приготування води - 50 рублів., термометр - 100 рублів. Майже все, що купили на ринку Kondratieff в Санкт-Петербурзі (Я хотів зробити окремий звіт на ринку, але ви не можете зніматися там, і адміністрація не відповіла дозвіл на стрілку).

Акваріум промивається, фон приклеюється, грунт промивається і розкладається, термометр вішується, встановлений фільтр.
Я думаю, що ми робимо. Залийте воду, прокиньте таблетку і перевертайте на світло і фільтр. На тиждень. Я шукав воду та обладнання. Через тиждень я пішов на той же ринок. Виявилося, що тварина найдешевша.
Я купила неони - 300 рублів. / 20 шт., креветки - 75 рублів. / 3 шт., карликові краби - 100 рублів. / 2 шт., червона риба. - 100 рублів. / 5 шт., всмоктувальний стакан (кафе) - 150 рублів. / 6 шт. + корм для всіх 170 рублів. і як все.
Я прокинув всіх в акваріумі, я дивлюся кожні 15 хвилин.

Через тиждень я вирішив піти і побачити краєвид. Я любила красиву шашлик = 350 рублів (кілька тонувати, але купили). Я думав, що я прийшов і кинути його. Не було тут. Вам потрібно відварити! 5 годин в дуже солоній воді, а потім відварити її 5 разів в свіжому вигляді, а тільки потім кинути його. В короткий час він зробив все відповідно до інструкцій, і поставити її в акваріум. Краби, креветки, кішки спалюються відразу ...

Наступні вихідні ми пішли і купили новачки 2 шт./200 рублів, але вони якось не вкорінилися відразу. Один, мабуть крабів, поранений і загинув в день пізніше, а другий втечу з акваріума, через ту ж м'ясо або сходження фільтра. Знайдено його мертвого ранку.

Потім купили і купили водоростей і оселилися.
Тепер стоїть акваріум, красивий і яскравий. Я не маю багато часу для нього. Після дня годування тварин і один раз на тиждень невелика профілактика протягом 10-15 хвилин.
Загальна вартість близько 7000-8000 рублів.
У вас є акваріум ???

Джерело: