608
Караванекс-2011
З усіх цих експедицій я повністю забув на посаду короткого звіту з виставки Караванекс, який відбувся в травні в Соколниках. По суті, виставка виявилася настільки поганою, в будь-якому випадку я сподівався побачити більше цікавих автомобілів і обладнання, а по суті, виставка найбільш нагадує виставковий зал компанії AutoCamper. На додаток до них були деякі нудні стенди з туристичним обладнанням, туалетами, сонячними панелями та наметами. На додаток до автомобілів, які продаються AutoCamper, було кілька вітчизняних розробок в одній копії, яка спробувала їх автомобілі всім відвідувачам без винятку. Я був трохи здивував, що один з експонентів був Wolzwagen, який приніс Multivan, Pan-America і ... Амарок! Я повністю забув про Каліфорнія.
Таким чином, в основному можна спостерігати автокампани і причепи на стенді вищезгаданого автокампера. Ціни все серйозне - вартість автобудинків від 3 до 10 мільйонів рублів, але ситуація більш цікава з принтерами, найбільш доступні тільки 600 тис., а розкіш 1,5-2 млн рублів. Всередині це затишний і затишний будинок, іноді ви навіть забудете, що ви всередині будинку на колесах.
25 фото через victorprofesssor
02 мар
03 мар
4. У Газель на доріжках - виглядає дуже класно.
05 мар
6. Жнівень Причіпний будинок для екстремальних експедицій.
7. Про нас Всередині все просто, але є плита, обігрівач, душ і туалет. Вартість 1,5 млн рублів.
доб.
8. У Штани для установки на дах СУВ. Велике, але ціна 150 тис. рублів відлякується.
9. Навігація Багато виробників будинків на колесах використовують серійні автомобілі як підставу. Зокрема, бренд Fiat особливо популярний.
10.
11.
12.
13 хв
р.
14.
79021, Україна
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
2
19.00 р.
20.
21. Цей розкішний автобусний будинок коштує всього 10 мільйонів рублів.
22.
23.
24.
По суті, ситуація з караванством в Росії надзвичайно погана. Це повний недолік інфраструктури і відсутність інформації про те, куди піти і що подивитися. Крім того, очевидно, що навіть якщо ви подорожуєте кілька разів на рік, це не вигідно купити власний будинок на колесах, адже більшість вашого життя вона буде стояти, що означає, що ви все ще повинні доглядати, де зберігати її. І перемістити місто на автомобілі з такими габаритами вкрай складно.
Кілька років тому ми відкрили в оренду будинки на колесах, але через занадто високу вартість оренди, цей сервіс не популярний. І точка ще не в ціні (щодня оренда будинку на колесах середньої вартості 8 тис. руб.), але просто, що цей вид подорожі в Росії ще новинка. Але на першій можливості я все одно знаходжу на колесах на одному з експедицій.
25. Цей 5-зірковий готель розташований на колесах.
Джерело: http://
Таким чином, в основному можна спостерігати автокампани і причепи на стенді вищезгаданого автокампера. Ціни все серйозне - вартість автобудинків від 3 до 10 мільйонів рублів, але ситуація більш цікава з принтерами, найбільш доступні тільки 600 тис., а розкіш 1,5-2 млн рублів. Всередині це затишний і затишний будинок, іноді ви навіть забудете, що ви всередині будинку на колесах.
25 фото через victorprofesssor
02 мар
03 мар
4. У Газель на доріжках - виглядає дуже класно.
05 мар
6. Жнівень Причіпний будинок для екстремальних експедицій.
7. Про нас Всередині все просто, але є плита, обігрівач, душ і туалет. Вартість 1,5 млн рублів.
доб.
8. У Штани для установки на дах СУВ. Велике, але ціна 150 тис. рублів відлякується.
9. Навігація Багато виробників будинків на колесах використовують серійні автомобілі як підставу. Зокрема, бренд Fiat особливо популярний.
10.
11.
12.
13 хв
р.
14.
79021, Україна
15.00 р.
16 мар
17.00 р.
18 років
2
19.00 р.
20.
21. Цей розкішний автобусний будинок коштує всього 10 мільйонів рублів.
22.
23.
24.
По суті, ситуація з караванством в Росії надзвичайно погана. Це повний недолік інфраструктури і відсутність інформації про те, куди піти і що подивитися. Крім того, очевидно, що навіть якщо ви подорожуєте кілька разів на рік, це не вигідно купити власний будинок на колесах, адже більшість вашого життя вона буде стояти, що означає, що ви все ще повинні доглядати, де зберігати її. І перемістити місто на автомобілі з такими габаритами вкрай складно.
Кілька років тому ми відкрили в оренду будинки на колесах, але через занадто високу вартість оренди, цей сервіс не популярний. І точка ще не в ціні (щодня оренда будинку на колесах середньої вартості 8 тис. руб.), але просто, що цей вид подорожі в Росії ще новинка. Але на першій можливості я все одно знаходжу на колесах на одному з експедицій.
25. Цей 5-зірковий готель розташований на колесах.
Джерело: http://