Вітчизняні знаменитості в війні.

Ми просто стежимо і знаємо близьких від дитинства, які нас захопили кров.

1,1 км Михайло Пуговкін

24 червня волонтери Михайло Пуговкін за фронт. Подається в 1147-му окрузі в якості скидання. У жовтні 1942 р. тяжко поранено в нозі біля Ворошиловграда. Поранку було серйозним, гангрен почався, але ноги врятували. Після госпіталю Пуговкін був введений з військової служби. Нагороджений орденом Патріотської війни ІІ ступеня.

Володимир Басов
Капітан, заступник начальника операцій 28 окремого артилерійського відділення прориву високого командного заповідника.

«Citizens алкоголіків, hooligans, паразитів, які хочуть працювати сьогодні? ?

Анатолій Папанов
Він був старшим сержантом, командуванням platoon артилерії протиповітряної артилерії. У 1942 році тяжко поранений на нозі біля Харкова, а у віці 21 року стала відключена третя група.

Володимир Єтош
Брав участь у визволенні Ростов-на-Дону, Україна. Він воював героїчно, за яку він отримав орден Червоної зірки, медалі. У той же час він дав звання лейтенанта. У 1944 році Етуш тяжко поранений.
військовий перекладач.

"Японський рекордер стрічки три штуки, куртка замші також три. й

в нижньому ряду другий з лівого Юрія Нікульіна, антиповітряний пістолет

Він боровся на Ленінградському фронті. На всьому фронті були два найбільш неординарних жартів - його і інші. Командувачі вирішили підняти дух бійців, щоб влаштувати конкурс на ці кеси - хто поговорить з ким з жартом, для якого обидва були по-друге. Невідомий опонент "кінець" посеред ночі Юрій Володимирович закінчився тільки вранці. Попри те, що гумор допоміг врятувати когось на фронті, він сказав: восени ночі вони пішли в групу в розвідувальній діяльності. Знімаємо кисть вздовж траси. Як перехрестили автомагістралі, вони зіткнулися з однаковою групою німців. Вони знову побігли через свої кріпильні стрибки, і одна німка стрибала в копку з лямкою до них. Ми відчували його, і скеляли його ногами своїми руками і кинули його назад в німецький кицька. І як він туман, що описує дугу над шосе, він смажився так гучно, що луна розкочується через ліс. Німці та наші розсіяні мирно без вистрілу пострілу.

Вітчизняні знаменитості в війні. р.

Олексій Смірнов

"Дізнатися, студент."

Леонід Утесов

Булат Окужава, розчин

Леонід Гайдай

У 1942 р. Леонід Гайдай був прокладено в армію. Спочатку його сервіс відбувався в Монголії, де він прокинув кінь на фронт.

Під час вступу в військове воєводство вибрати поповнені в активну армію, Гаїді відповіли «Я» до кожного питання офіцера. "Хто до артилерії?" «Я», «В кавальрі? "Я," "У ВМС"? "Я," "Інтелект"? "Я" - що викликало невдоволення босів. «Вай, Гаїді», - сказав військовий офіцер, «Що прочитав весь список». З цієї справи багато років з'явився епізод фільму «Операція Y».

Гайдаї відправили до Калініна фронту. Коли я почув про Калінін Фронт, я думав, що ми перевозимо через Москву. Я думав тільки красиві люди жили в Москві, і я дуже хотів бачити його. Ми фактично перевозили через Москву, але перехрестили його на нічному підпіллі, в метро. поїзд з солдатами пішов без зупинки на будь-якій станції, і я ніколи не бачив Москва.

Гаїді подаються в бордюрі розвідувальної роботи стопи, багаторазово пішли на ворожу задню, щоб взяти його мову, присуджено кілька медалей.

У 1943 р. повернувшись з місії, Леонід Гайдай викинув себе на протилюдному шахті, отримав тяжку рану на ногу. Про рік в стаціонарах, занурився 5 операцій. Він загрожував ампутації, але відмовлено. - Він сказав. Наслідки даної травми слухали його все своє життя. З часом відчинено рану, з'явився шраплон, кістка стала запаленою, і ця мука тривала протягом багатьох років. Він був вимкнений, хоча він ніколи не сказав про це. Зовні не тільки не знали про це, але й не знали, бо Леонід Іович не прокоментував свої хвороби або недуги. Він мав реальний характер маскуліну.

Невинний Смоктуновський

У битві на Курську дугу, на перетині Дніпра, визволення Києва. Чи був ув'язнений, втечу. Перейти до Берліна.

І Смірнов знову, Олексій.

Після того, як Смірнов врятував життя командира Ігоря Кириченко. У визволеному місті здійснювалися хіппери, в сучасній мові, ковтання, в будинках в деяких місцях хіпперів. Вступ до входу Кіріченко почав підніматися на другий поверх, щоб перевірити ситуацію. Смірнов помітив німецьку під сходами, які готували до вистрілу радянського офіцера в спині, і зняв момент раніше.

Це складний час – війна: переїзд в бій складно і очікування його непросто. «Хто ми кислі, і там ми відваримо!» – сказав Олексій Смірнов, радіючи новинам неперевершеного наступу. Ознайомитися з антипом і вбити боредом, Олексій Смірнов часто організував аматорські концерти, які згадували солдати після перемоги. Його роль у війні був Швейк. Особливо популярною була оперета «Ведення в Малинівці». Смірнов відігравав роль Яшка-артилерії з надзвичайним успіхом!
Однак Смірнов не вдалося закінчити війну в Берліні: під час однієї з битв він поганий вибух снаряду і після лікування в лікарні він був введений в експлуатацію.

Цікаво, в театрі, де працював Олексій Смірнов, за довгий час вони нічого не знали про свої військові заслуги. Не хотів би розповісти про це: «Дуже, він служив, є деякі нагороди, тому що кожен знайдений у війні». Я не зробив нічого особливого. й

Він.

Вітчизняні знаменитості в війні. , 410

Костянтин Симонов

Це все, що варто...

Куприянов М.В., Крилов П.М.
Розмова з генералом полковника М.Є. Катуков (2-й з правого)
1945 р.
Місце зйомки: Берлін

У квітні 1942 р. у віці 17 год. Окудава за фронт. Він був призначений для 10-го заповідного дивізіону. Після двох місяців навчання він був відправлений на Північний Кавказьський фронт. Він був мінометом, після чого радіооператор серйозно поранений.

Я не вірю, що я був братом.
Може бути це був школяр, який пофарбував мене.
Я хвилю руки, я збиваємо ноги,
Я сподіваюся вижити і я хочу виграти.

Сергій Михалков (центр)

Гердт Зіновий Єфімович: волонтер до фронту. Старший лейтенант сапперської компанії Gerdt не пам'ятав, що він був художником, і навіть не брав участі в аматорській діяльності. У лютому 1943 р. біля Білгорода тяжко поранений в нозі. Лемнес тримався з ним для життя.

Юрій Ніколін

Він.

Н. С. Хрущов, учасниця військової ради Південно-Західного фронту з офіцерами Сталінграду. 1942 р.

Хрущов і Брежнєв на фронті

Савдунін Володимир Григорійович (центр) – відомий футболіст, півзахисник Динамо Москва, чотириразовий чемпіон СРСР. Учасник легендарного туру Динамо Москва у Великобританії в 1945 р.
роздягальня

Джерело: