Звіт з Японської лікарні материнства

Японська стажова лікарня

Написання дині-панда:

Дух японської лікарні може бути виражений словом «несліцензія». Мій досвід - велика лікарня, Red Cross Hospital, з власною материнськістю. Не існує окремих госпітальних стаціонарств, тільки загальнодоступних госпітальних та приватних клінік. Я отримав на найбільш бюджетний варіант стека, я навіть не можу використовувати варіант платної індивідуальної камери - їх кількість обмежена, і навіть при умові додаткового платежу вони не гарантовані, і я був запропонований переїхати на таку кімнату напередодні розряду, коли всі кришки вже перемістилися з нашого 4-х ложок, тому я відмовився. Але - перебування суглоба з дитиною, якщо у вас є можливість в будь-який час, щоб пройти його в медсестри. Я знаю приклади приватних клінік, де перебування окреме, але бути чесною, з цим рівнем комфорту я не бачу сенсу в цьому - адже в будь-який час дня можна отримати допомогу сестри. Здається, що всюди в Японії, догляд за кенгуру практикується - це коли відразу після народження дитини, мама кладуть на груди. У моїй лікарні вони кладуть і залишають на два години з дадом – кожен бере з ладу від роботи, поки лікарі очищають залу, а медсестра дає сім'ю свої перші фото в новому складі. Незважаючи на те, що кожен покривається до вух з камерами, це фото, взяте на мильну коробку і відразу ж друкується для вас десь людей, які тільки прийняли вашу народження, дуже доторкнувшись. В цілому, завдяки таким моментам, пологів було перенесено в голову не як медична процедура або години страждань, але як різновид, як це було, глибоко приголомшливий моральний процес.
19 зображень

1,1 км Путівник

2,2 км Це страшні двері, які кожен прогулянок, і ніхто не виходить, тому що вони виходять з пологів через інші двері. Що таке дивне будівництво на вході, я не розумію.

Р

3. У Дуже багато про місцеве замовлення було дивним для мене. По-перше, як я вже письмовий, відсутність наркозу в природній пологі. Точно використовується лише в 2,2% випадків і практикується тільки деякими клініками – наприклад, у нас є тільки два вся префектура. Я прочитав коментарі японських жінок з цієї проблеми, один писав, що вона народила за кордоном з епідуральним і чому, добре, чому це не використовується в Японії, вона проголошена! Не дуже зрозуміло. Можливо, причина романтична – психіка пацієнта? () По-друге, безоплатний відвідування будь-яких людей практично в будь-який час (крім нічного) і неконтрольованої перевезення речей і їжі в будь-які приміщення до кімнати доставки. Так і чоловік може бути здійснений - в джинси, без тестів, з камерою і пляшки горілкової води. Недбалість на межі фантазії! У моїй лікарні в завершальному процесі пологів можна взяти участь додатково до 2 осіб, а в оповіданнях на телебаченні часто показують, як народжується ціла сім'я - навколо матері переповнені старші діти і так далі і всі шаути "Коме на!" В цілому, здається, що процес пологів японські дещо менш стресовий. Але в той же час медичний персонал робить все можливе для благополуччя жінки і дитини, не потрібно нічого просити, досягати і контроль. Медсестри і комоди - це пісня, не кожна мама зможе надати їй дорослу дочку з такою обережністю. І в середині цього образу візьміть душ. Після дня, за призначенням! Душ без дзеркала! з невеликим дзеркалом над умивальником. Тут тільки один відсутній - дерев'яні риштування і сіра рогатка на підлогу. Я не можу знайти пояснення цього явища ) і є туалет в кожній кімнаті, чи є це одне або чотири.

р.

4. У Приміщення для чотирьох - кожне ліжко закрите шторами, і ніхто не сидить на увазі. Жінки навряд чи спілкуються один з одним, хоча вони говорять hello.

5. Умань Для роботи необхідно придбати картку і вставити її де завгодно. Я не знаю, скільки часу потрібно відновити невикористані кошти.

Габаритний зображення

6. Жнівень Помаранчева кнопка, щоб викликати медсестра - ви можете сказати в динаміку, що вам потрібно, або ви не можете сказати, так приходять.

7. Про нас Диван для дитини, на колесах

8. У Номер обладнаний мінімальним, оскільки це бюджетний варіант. Але без страхування, перебування в лікарні коштує гроші Азки, близько 350 доларів на добу. З Я починав з комфортом, я говорю про їжу. Меню лікарні є стовідсотковою японською кухнею з мінімальними відхиленнями на заході. Японці завжди рекомендують свою кухню, коли мова йде про дієти і здоров'я. Щоденний вміст калорій становить близько 2 тис. калорій, і зовсім незрозуміло, як така кількість працює від крихітних порцій: шматок курки або риби розмір маленького пальця, гірка капусти ... Ви бачите, що маленька справа? Не те, що ви думаєте!

9. Рис, звичайно, три рази на день. Рис є основним джерелом енергії, - сказав медсестра, який проконсультував мене про годівлі дитини. Я звернулася до російської концепції «навчання раціону матері» – в Японії немає такої речі. Є цілий ряд продуктів, які рекомендовані для поліпшення лактації - наприклад, чорної продукції: водоростей, шайби, чорної квасолі, чорної квасолі, чорносливу. Не рекомендовані страви жирності, європейської кухні та коров’яче молоко. З роду годівлі, які привозять в лікарні, прихильники суворих обмежень годівлі, захопили серце: диня і молоко, апельсин, капуста у всіх видах, включаючи горох ) Одна частина лотка гаряча, друга охолоджена

р.

10. Але на третій день приніс урочисту привітну вечерю - так сердечко, що закопував їх страшним душем.

р.

11. Рис з посипом чогось сметани, як слива і напевно листя перли.

12. Деякі види білої риби, зелена квасоля неможлива

13.00 р. Темпура, фольга розетка - прикраса

14.

15.00 р. Сирка з імбиром і морквою і даконовим салатом

16.00 р. Судячи від заповнення підопічних, жінки приходять до лікарні в основному, так як він письмовий в буклеті, виданий серед інших відходів паперу під час спостереження - при скорочень кожні 10 хвилин. При проектуванні вони видають велику сумку з «сувенірами» - набір для лікування пупка, різні види прокладок, одноразові нижню білизну, водонепроникний підгузник і т.д. До речі, як у нас є мішки масти для troddoia - "ковпачки миються", тому в Японії - затягуючий післяпартум бандаж. Зношується відразу після пологів і зношується цілодобово. Функція пов'язки полягає в прискоренні повернення тазу до пренатальної форми і підтримці м'язів живота. Дуже зручно до речі, і я не знаю через неї або ні, шлунок не зашкодить. Наткість повинна бути в спеціальній «кімнати контрактів», а звідти можна доїхати до клініки «Матернти». Вони народжуються в трансформаторному стільці, який потім перетворюється в диван, на який можна лежати і відпочити. Вони породжують майже мовчно. Тому я пам'ятаю в цій лікарні довгий час ) Після пологів жінка перевозиться на палату, дитина одягається в білосніжний двошаровий тампон, замість підгузників - білі махрові рушники. У лікарні 5 днів немає сенсу скидати рано, так як перебування в лікарні включає в себе цілу програму діяльності: масаж грудного і контроль годування, консультація по догляду за дитиною, демонстраційна мийка дитини, аналіз крові, зважування. Медсестри приходять кілька разів на ніч, щоб нагадувати про годування, а розклад прикріплюється до дитини, де мати слід відмітити його подушку, час подачі і порядок грудей, температура малюка. Це його.

846982

17. Навчальна література. Повідомляємо, як фантастичний художник зображував грудне вигодовування на фоні мемо, що потрібно взяти з собою до лікарні.

18 років План перебування - запланований на який день

19.00 р. Графік годування перевіряється лікарями і, при необхідності, припустимо коригування до режиму. Одяг для дитини, рушники оновлюються в міру необхідності, діапери і мокрі серветки безкоштовні, до речі, у нас є саме штампери, мабуть, продавець спробував, так як люди більш популярні їх японські. Люди в лікарняному поході, так як вони скрізь, спокійно і непомітно - переважно сидять в кімнатах, закритих шторами, не спілкуючись один з одним, не носять дітей, гнізда. Незважаючи на те, що нічого не відчужається до них.

Джерело: