Пенза-Віцаєво-Пенеза

Добрий день!
Це мій перший раз написання, будь ласка, не курка занадто багато.

А тепер прийшов довгоочікуваний відпочинок, було прийнято рішення піти на тиждень до моря в старому, але дуже надійний Volkswagen 1993 з пробігом майже 300 000 км.

Зробивши маршрут заздалегідь, було прийнято рішення переїхати з Пензи по П209 до Ковілки зліва на Уварово в Новокхоперск-Богхар-Старомінськ-Ленінград-Тимашевськ-Слав'янська до Кубан-Вітажево.

Погода на час відправлення не була Він був холодним і був дощ...

Приготувавши і перевіривши всі рідини і обладнання пішли на дорозі.
Заправка на Роснефт додатково переїхала в першу точку руху навігатор

3250Р. 3700Р.

Дощається практично всім способом. Вони зазвичай говорять, що дощ на дорозі є удачі! Не вірно! (більше на це пізніше)

480380 р.

А десь в Воронезькій області виглядали сонце. мала змінити шорти.

Немає фотографій буде в зворотному порядку. але буде викладено як маршрут. Фото переправа понтонного мосту біля Богучара була знята на шляху назад.

свінгери

Додано до [mergetime]1308736652[/mergetime]
Як можна сказати без пригод?)
На першому я залив дуже поганий газ на LUKOIL!!! Близько 70 кілометрів від Богучара. Це був щось з тим, що автомобіль вишитий, стиглий і не ходив (хоча це не заважає мені піднімати обмеження швидкості до 29 км, для якого я був зупинений інспектором поліції).
Я довго не зустрію, особливо на «легендарні М4». Ми просто мали приємну розмову про це, і я був випущений без попиту гроші або навіть зробив протокол)

далі по маршруту, пост «Цукерова Балка», про який багато написано в Інтернеті. в цілому, перевірка документів і побажань для щасливої поїздки ...
І ось колеса біля Тимашевського.

Я подрібнюювальники в ходько-талькіе ... з'ясуйте, де найближча шина фітинга цілодобово - 90 км в Краснодарі (і запас (або замість прокатки) не дуже хороший стан.
Це добре, щоб мати когось, щоб перетворитися. На допомогу прийшов друг.

Потім колесо згортався. 185 км відокремили нас з вирощеної мети.
Красива краса...

АХ КУБАН ...

І ось довгоочікуваний оздоблювальний пункт маршруту - Витяжево

І ось це... довгоочікуваний море)

Я також про надзвичайні ситуації на дорозі не доводилося, а скоріше навіть без особливих зусиль

будинок, де жив. чорне море

Приплив в море заборонено через сильні хвилі, але кілька людей припинили його.

Це сталося.
П'ятий дельфін відійшов від мами та буром, що промивають
На момент фото він вже був частково керований морськими гілочками.

Я тут)

Додано до [mergetime]1308737949[/mergetime]
Це все.
П.С. під час подорожі вкрито 3321 км, провів 4665 рублів на бензин (193 л).

Р

Джерело: