Китаянка підробить весь місто.

Написання блогера l00katme

Спірайте місто

Китайська має намір створити точну реплікуію австрійського міста Холстадта, що називається «наймальовниче місце у світі». Щоб зробити це, туристи з Китаю, відвідуючи село, фотографували «посередньо кожну гальку» для більш точного розмноження будинків у Батьківщині. Плани Азій шокували австрійських

_ Новини

Австрійське село Холстадт, розташоване на березі гірського озера біля Зальцбурга і захищене ЮНЕСКО як одне з найкрасивіших місць у світі, буде мати подвійний.

У провінції Гуандун з'явиться репліка села. Незважаючи на те, що робота над реконструкцією населеного пункту вже на завершальному етапі Австрія дізналася про це тільки зараз, і шокувала мешканців Холстадта.

Згідно з австрійською газетою Krone Zeitung, місцеві жителі впевнені, що плани відтворити копію свого села до китайської допомогла туристи, які в Hallstadt тепер всі помилкові для сій. Займали місяці в Австрию з фотографіями і міркування кожного галька архітектури в с.

«Чи можливо?» австрійських сіл просять. Ми знаємо, що Китайські копіровані автомобілі та обладнання, але все село? . . ?

У мальовничому місці Холстадта є лише близько 900 мешканців, і вона захищена ЮНЕСКО як світова культурна спадщина. Село знаходиться на березі озера і приваблює великий потік туристів. Про це повідомив німецька газета DNews.

Готові китайські будівельні плани були випадково відкриті с. Моніка Венгера. Готель «Грюнер Баум», який також був скопійований, як церква та площа Ринок села. «Я думаю, що вони повинні принаймні просити жителів співпрацювати», - розповів менеджер готелю Кроне Зейтунг.

Вечеря тепер страхує, що один раз репліка їх с. Гуандун готовий, вони ще не побачать відвідувачів з Китаю.

Але влада регіону вже непристойна для китайських туристів. Наприклад, нещодавно мер Олександр Шевц отримав запит, чи може він прийняти групу китайської. Однак додаток не містить інформації про тему запланованої зустрічі. «Ми говорили тільки про ідеї для запуску культурного обміну», - сказав голова комуна. А тепер, перед тим, як зустріч з китайською делегацією, Scheutz хоче дізнатися, як юридичний цей вид копіювання.

«Чи можна заборонити китайську споруду, ми ще не знаємо».

Але не всі в Австриї так песимістика про побудову репліки села. Наприклад, Австрійська туристична спілка вважає це «поганим», що слугуватиме для китайських туристів.

Комерційний директор туризму Памела Бінар не вірить, що навіть має копію мальовничої місцевості в своїй країні, Китайська зупиниться на Австрія. “Якщо я побачила Ейфелеву вежу в мініатюрі, це не означає, що я ніколи не хочу бачити його знову.” Навпаки азіати мають девіз: щоб не втратити обличчя, важливо побачити оригінальні.

Австрійський представник Міжнародної ради з питань захисту історичних пам'яток (ICOMOS) заявив, що законність копіювання сайту поки не буде перевірятись. Однак, це дозволяється фотографіям будівель і імітації їх відповідно. «Що таке суспільство доступно. Тільки для видалення вимірювань, необхідно погоджуватися з власником, пояснив він.

Однак, якщо Китайська копія завершена, швидше за все, не буде точної копії реальної зали. Це те, що нове будівництво пов’язано з початком в с. цього року - деякі з мальовничих холустадтів будуть торгові центри з ресторанами.

Р

Джерело: