843
Canaries, Тенеріфе
Тенеріфе - іспанський острів з архіпелагу Канарських островів в Атлантичному океані. Найбільший в районі (2057 км2) і кількість жителів (839 тис. чол.) острів архіпелаго. Тенеріфе є найбільшим і найбільш мальовничим острівцем. Тенеріфе - найбільший туристичний центр в архіпелагу, і один з перших в Іспанії.
Канар Острови ще одне з найдоступніших місць для російських туристів на землі. По-перше, через дорогі авіаквитки і необхідність у візі Шенген. Кілька років тому, я мав можливість піти там, за рахунок заможної організації, яка відправила своїх співробітників на відпочинок на острів вічної весни.
Інформація Це кінець листопада. Температура +25-27 градусів
72 фотографії + мої коментарі
浜у 涓 蹇
1,1 км Вид на острів з літака
2. Гора Тейде, найвища вершина Іспанії та екстинктивний вулкан.
3. У Символ острова є дивним. Я не бачив великий, але ми зловили один з цих динозаврів разом. Ледько захопила її.
1716691р.
4. У Перетворюються на вулиці. Перш за все, застраховано. По-друге, де ви гонну зняти його з острова?
5. Умань Продається золото на вулиці. Або не золото? Але знижки хороші.
6. Жнівень Автомобілі переважно невеликі. Як це. Це дуже позитивне. До речі, вартість бензину майже стільки, скільки ми робимо. Під час перебування на острові я побачила тільки одну джип, як Land Cruiser. Росія повинна принести їх.
7. Про нас Cacti виробляють фрукти! Вони ростуть на вулиці. Вони подбають про те, але все одно дивляться. І ми лікували до кактуса фруктового варення. Понад 10 видів. Це смачно!
8. У Всі рослини тут набувають гігантського розміру. У мене є квітка в моєму будинку вирощування в горщику. Це називається "Похід Тейл" сорт, народним. Ось більше 2 метрів у висоту.
Габаритний зображення
9. Навігація Шлях до океану та нашого готелю. Дуже чистий. Після вулиці можна ввести номер, на білосніжному поверсі, не знімаючи взуття.
10. Ущільнення в аквапарку Siam Park. Товщина скляної сторони басейну становить близько 10 сантиметрів. Вони дуже гучно і смішні. Вхід до аквапарку коштує близько 27 євро на добу. Всі поїздки та продукти харчування безкоштовно (крім пива та твердого алкоголю)
Пиво 5 євро, 2 склянки.
11. штучна річка. Сісти в багажнику і погуляти по парку екскурсійного туру. В між собою, потрапляючи в різні атракціони, труби, колодязі, амбашки, збивачі та інші сантехнічні розміри багатоповерхового будинку.
12. Ремінь транспортера ведеться в невідомому. Після цього буде хасм і багато труб під різними кутами, що призводять до забавки.
13.00 р. Один з виходів. Збережіть будь-яку сторону.
14. Водні гірки. Тут ви можете перегони з друзями на расу. Я на далекій стороні.
47 р.
15.00 р. Мармуровий слон (Siam Park)
16.00 р. Один з поїздок. Дракон, висота п'ятиповерхового будинку! Всередині це аквапаркові труби.
17.00 р. Ще один слон, три метрів заввишки. На кожному кроці присутні теми Siamese.
р.
18. Морський (окенський) порт. Ми йдемо на катамаран їзда і дивитися китлі.
19.00 р. Океан на острівний вид.
20. Це кит. І не скажеш мені, він схожий на дельфін.
Допомога:
У водах Атлантичного океану в Канарських островах є 27 видів морських ссавців, що відносяться до класу кіх. Включаючи, можна спостерігати такі види як синя кит, сперма кит, північний кит, вбивця кит, фін кит і інші.
Але найвідоміші і масові види тут є пілотні китлі (Globicephala melas), зображені на фото.
Щорічні кемпінги цих халатних сімей між островами Тенеріфе і Гомера приваблюють багато туристів з усього світу, які роблять поїздки до них на спеціальних боках з південних джгутів Тенеріфе. Відправлення з китами вимагає спеціального дозволу. Захищені канарськими органами.
На 300 до 500 осіб з населенням кальмарів та є другим за величиною у світі після Каліфорнія.
Житло у сімейних групах 15-20 осіб. Максимальний розмір даної китви становить 7 метрів і вагою 1500 кг. Пілотні китли можуть плавати на швидкості до 45 км / год і зануритися в пошуках прей до глибини 1000 метрів. З'їсти день, вони повинні ловити 50-60 кілограмів кальмарів або риби. Оцінена тривалість життя цих кит є 50 років.
Небезпеки людям, якщо, звичайно, вони провокують агресивними діями.
21. Ще один кит. Він гасить зараз.
22. Гарні будинки на пляжі, переважно готелі.
23. Ви також можете жити там, як це. Тут живуть шавлики. Вони ходять голими, живуть в печерах і наметах. У них є пляж нагота. На жаль, вони були втрачені.
24. Я бачу один перегляд місцевої риби. Щодо того, як я хвилююсь, ми вирішили побачити нудистський. Нема риби. Глибина велика, ви можете побачити все на 20-30 метрів!
150377 р.
25. Що б ви не робили для хорошого пострілу? Увімкнено живіт.
26. Морські гілочки, окремий предмет. Після обіду капітан запитав, чи всі були повні. Ви хочете більше їжі та напоїв? Кожен відмовився, особливо в готельному обіді протягом години. Тоді капітан дав команду і весь решту їжі кинув на борт. Що таке початок!!!
Пакет чекав довго і знав, що цей час прийде!
Після цього слідують нам довгий час і на мухах розтираються шматки будь-якої їжі, що кидають в повітря.
Забарвлений, в даний момент був вилучений шматок хліба.
27. Завітайте до нашого готелю.
28. І це власний півострів у океані.
29. Ще одна яхта.
30. Спирт і тютюн дуже дешевий і якісний. Вивізний обов'язок в Канарських островах 5%.
Пляшка хорошого віскі коштує менше 20 євро. Місцеве червоне вино 57 євро на літр!
р.
31. Один з пляжів. Волоканський пісок має темний відтінок і дуже великий, схожий на манку, тільки чорний.
32. Канарська дівчина. Ремесла.
33. Для вечері в свіжому вигляді гриль сардину.
34. Смачний. Всі включені
35. Авокадо фарширований свіжі морепродукти, креветки, щось квадратне і трикутне.
36.00 Р Canarians співають народні пісні.
37. барабан реальний, виготовлений з оксену.
347290
38. У зв'язку з особливостями рельєфу, готелі часто мають кілька поверхів вниз.
Підлога Zero зазвичай знаходиться на рівні вулиці.
р.
39.00 р. Є багато пенсіонерів і інвалідів. У магазинах, аеропортах та інших громадських закладах є спеціальні послуги, які допомагають їм в магазинах, аеропортах та інших закладах.
У торгових центрах даються колісні крісла з електроприводом. З днем народження!
40. Фото показує воду в міні-басейні з коропом. Він відображає готель. Не фотошоп, всі в ручках.
41. Конференц-зал готелю Sheraton La Calette
42. Вид на гори з головного входу в готель.
43. Смачна вечеря. Кілька видів шашликів на мечах. У вас все їсти?
р.
44. десерт
45. У лобі готелю ми подаємо шампанське з сосновою. Буржуазія повільно дихає заздрості.
р.
46. Переглянути номер готелю Grand Takanda
47. Джакузі з музикою.
48. душова кабіна.
49.00 р. Туалет і біде.
р.
50.00 р. Заправка в номері.
51. Сніданок
52. Не схожий на них.
53. Зйомка зростає зовні. Скільки коштує в нашому магазині?
р.
54. Як це таке? Квітка? Альпійські гірки? Ні. Це марместр, обрамлений місцевими квітами.
55. Головний вхід до готелю Sheraton La Calette (Шератон в Кове)
56.00 р. Моя вітрила відбілювання. . 50 доларів на добу, варто ходити на таку яхту.
57.00 р. На узбережжі і набережній "Лас Амерікос" знаходяться біля торгових закладів, дискотеків, ресторанів і магазинів.
58. Типова іспанська архітектура
59.00 р. Десь в Лас-Амери.
60 хв Кращі засоби перевезення. Нема дощу і ніхто не стелить.
61. Архітектура є локальною.
62. Наш готель, вид з поверху (клуб) Під водоспадом можна побачити столи ресторану. Ми зазвичай мали сніданок і обід на водоспаді. Ці два басейни з підігрівом і свіжою водою. Німці і Французька лазня там.
63. Вид на океан, поверх. Віддалений басейн з океанською водою, без опалення. Тут ви зможете покупити росіяни.
64. Місцева трава
65. Квіти в деревах. Ми вже засніжені. Кінець листопада.
р.
66. Квіти.
67. Ліжко в номері.
68. Вартість готелю в номері. Можливість. І це день!
Габаритний зображення
69.00 р. Автобусні перевезення до аквапарку
70.00 р. Вечірка на узбережжі. Фрукти на фуршеті лежуть на листя банана.
71. Давайте!
Джерело:
Канар Острови ще одне з найдоступніших місць для російських туристів на землі. По-перше, через дорогі авіаквитки і необхідність у візі Шенген. Кілька років тому, я мав можливість піти там, за рахунок заможної організації, яка відправила своїх співробітників на відпочинок на острів вічної весни.
Інформація Це кінець листопада. Температура +25-27 градусів
72 фотографії + мої коментарі
浜у 涓 蹇
1,1 км Вид на острів з літака
2. Гора Тейде, найвища вершина Іспанії та екстинктивний вулкан.
3. У Символ острова є дивним. Я не бачив великий, але ми зловили один з цих динозаврів разом. Ледько захопила її.
1716691р.
4. У Перетворюються на вулиці. Перш за все, застраховано. По-друге, де ви гонну зняти його з острова?
5. Умань Продається золото на вулиці. Або не золото? Але знижки хороші.
6. Жнівень Автомобілі переважно невеликі. Як це. Це дуже позитивне. До речі, вартість бензину майже стільки, скільки ми робимо. Під час перебування на острові я побачила тільки одну джип, як Land Cruiser. Росія повинна принести їх.
7. Про нас Cacti виробляють фрукти! Вони ростуть на вулиці. Вони подбають про те, але все одно дивляться. І ми лікували до кактуса фруктового варення. Понад 10 видів. Це смачно!
8. У Всі рослини тут набувають гігантського розміру. У мене є квітка в моєму будинку вирощування в горщику. Це називається "Похід Тейл" сорт, народним. Ось більше 2 метрів у висоту.
Габаритний зображення
9. Навігація Шлях до океану та нашого готелю. Дуже чистий. Після вулиці можна ввести номер, на білосніжному поверсі, не знімаючи взуття.
10. Ущільнення в аквапарку Siam Park. Товщина скляної сторони басейну становить близько 10 сантиметрів. Вони дуже гучно і смішні. Вхід до аквапарку коштує близько 27 євро на добу. Всі поїздки та продукти харчування безкоштовно (крім пива та твердого алкоголю)
Пиво 5 євро, 2 склянки.
11. штучна річка. Сісти в багажнику і погуляти по парку екскурсійного туру. В між собою, потрапляючи в різні атракціони, труби, колодязі, амбашки, збивачі та інші сантехнічні розміри багатоповерхового будинку.
12. Ремінь транспортера ведеться в невідомому. Після цього буде хасм і багато труб під різними кутами, що призводять до забавки.
13.00 р. Один з виходів. Збережіть будь-яку сторону.
14. Водні гірки. Тут ви можете перегони з друзями на расу. Я на далекій стороні.
47 р.
15.00 р. Мармуровий слон (Siam Park)
16.00 р. Один з поїздок. Дракон, висота п'ятиповерхового будинку! Всередині це аквапаркові труби.
17.00 р. Ще один слон, три метрів заввишки. На кожному кроці присутні теми Siamese.
р.
18. Морський (окенський) порт. Ми йдемо на катамаран їзда і дивитися китлі.
19.00 р. Океан на острівний вид.
20. Це кит. І не скажеш мені, він схожий на дельфін.
Допомога:
У водах Атлантичного океану в Канарських островах є 27 видів морських ссавців, що відносяться до класу кіх. Включаючи, можна спостерігати такі види як синя кит, сперма кит, північний кит, вбивця кит, фін кит і інші.
Але найвідоміші і масові види тут є пілотні китлі (Globicephala melas), зображені на фото.
Щорічні кемпінги цих халатних сімей між островами Тенеріфе і Гомера приваблюють багато туристів з усього світу, які роблять поїздки до них на спеціальних боках з південних джгутів Тенеріфе. Відправлення з китами вимагає спеціального дозволу. Захищені канарськими органами.
На 300 до 500 осіб з населенням кальмарів та є другим за величиною у світі після Каліфорнія.
Житло у сімейних групах 15-20 осіб. Максимальний розмір даної китви становить 7 метрів і вагою 1500 кг. Пілотні китли можуть плавати на швидкості до 45 км / год і зануритися в пошуках прей до глибини 1000 метрів. З'їсти день, вони повинні ловити 50-60 кілограмів кальмарів або риби. Оцінена тривалість життя цих кит є 50 років.
Небезпеки людям, якщо, звичайно, вони провокують агресивними діями.
21. Ще один кит. Він гасить зараз.
22. Гарні будинки на пляжі, переважно готелі.
23. Ви також можете жити там, як це. Тут живуть шавлики. Вони ходять голими, живуть в печерах і наметах. У них є пляж нагота. На жаль, вони були втрачені.
24. Я бачу один перегляд місцевої риби. Щодо того, як я хвилююсь, ми вирішили побачити нудистський. Нема риби. Глибина велика, ви можете побачити все на 20-30 метрів!
150377 р.
25. Що б ви не робили для хорошого пострілу? Увімкнено живіт.
26. Морські гілочки, окремий предмет. Після обіду капітан запитав, чи всі були повні. Ви хочете більше їжі та напоїв? Кожен відмовився, особливо в готельному обіді протягом години. Тоді капітан дав команду і весь решту їжі кинув на борт. Що таке початок!!!
Пакет чекав довго і знав, що цей час прийде!
Після цього слідують нам довгий час і на мухах розтираються шматки будь-якої їжі, що кидають в повітря.
Забарвлений, в даний момент був вилучений шматок хліба.
27. Завітайте до нашого готелю.
28. І це власний півострів у океані.
29. Ще одна яхта.
30. Спирт і тютюн дуже дешевий і якісний. Вивізний обов'язок в Канарських островах 5%.
Пляшка хорошого віскі коштує менше 20 євро. Місцеве червоне вино 57 євро на літр!
р.
31. Один з пляжів. Волоканський пісок має темний відтінок і дуже великий, схожий на манку, тільки чорний.
32. Канарська дівчина. Ремесла.
33. Для вечері в свіжому вигляді гриль сардину.
34. Смачний. Всі включені
35. Авокадо фарширований свіжі морепродукти, креветки, щось квадратне і трикутне.
36.00 Р Canarians співають народні пісні.
37. барабан реальний, виготовлений з оксену.
347290
38. У зв'язку з особливостями рельєфу, готелі часто мають кілька поверхів вниз.
Підлога Zero зазвичай знаходиться на рівні вулиці.
р.
39.00 р. Є багато пенсіонерів і інвалідів. У магазинах, аеропортах та інших громадських закладах є спеціальні послуги, які допомагають їм в магазинах, аеропортах та інших закладах.
У торгових центрах даються колісні крісла з електроприводом. З днем народження!
40. Фото показує воду в міні-басейні з коропом. Він відображає готель. Не фотошоп, всі в ручках.
41. Конференц-зал готелю Sheraton La Calette
42. Вид на гори з головного входу в готель.
43. Смачна вечеря. Кілька видів шашликів на мечах. У вас все їсти?
р.
44. десерт
45. У лобі готелю ми подаємо шампанське з сосновою. Буржуазія повільно дихає заздрості.
р.
46. Переглянути номер готелю Grand Takanda
47. Джакузі з музикою.
48. душова кабіна.
49.00 р. Туалет і біде.
р.
50.00 р. Заправка в номері.
51. Сніданок
52. Не схожий на них.
53. Зйомка зростає зовні. Скільки коштує в нашому магазині?
р.
54. Як це таке? Квітка? Альпійські гірки? Ні. Це марместр, обрамлений місцевими квітами.
55. Головний вхід до готелю Sheraton La Calette (Шератон в Кове)
56.00 р. Моя вітрила відбілювання. . 50 доларів на добу, варто ходити на таку яхту.
57.00 р. На узбережжі і набережній "Лас Амерікос" знаходяться біля торгових закладів, дискотеків, ресторанів і магазинів.
58. Типова іспанська архітектура
59.00 р. Десь в Лас-Амери.
60 хв Кращі засоби перевезення. Нема дощу і ніхто не стелить.
61. Архітектура є локальною.
62. Наш готель, вид з поверху (клуб) Під водоспадом можна побачити столи ресторану. Ми зазвичай мали сніданок і обід на водоспаді. Ці два басейни з підігрівом і свіжою водою. Німці і Французька лазня там.
63. Вид на океан, поверх. Віддалений басейн з океанською водою, без опалення. Тут ви зможете покупити росіяни.
64. Місцева трава
65. Квіти в деревах. Ми вже засніжені. Кінець листопада.
р.
66. Квіти.
67. Ліжко в номері.
68. Вартість готелю в номері. Можливість. І це день!
Габаритний зображення
69.00 р. Автобусні перевезення до аквапарку
70.00 р. Вечірка на узбережжі. Фрукти на фуршеті лежуть на листя банана.
71. Давайте!
Джерело: