Стоянка растровий

Принесіть мене на обов'язок в славному районі Егерського. Я мав взяти картину пари японських вантажівок. Чоловік, який поставив мене на зустріч, був пізно, і я пішов до маяка, до блакитного моря, щоб відходив немає часу. Я не був в чотири роки. Я ходив за годину і заряджався морською енергією. Після цього я зустрілася з правою особою, здався всі вантажі. А потім я побачила його на схилі! Toyota Chaser, як 76-78. Я не можу стояти запит на фото.

Це чудова машина, ви можете сказати, що це просто мрія. І в тюнінгу для доріжки.
й Мінус

р.

Після того, як я підняв цей пагорб, перед мною вільно забивав на сонці автомобіля, переважно зробив в США. З Я сам від Владивосток і від моєї молоді я їду на правій руці «шкарп від скибочок Японії» деякі з автомобілів я бачив, що я не знаю, деякі звичайно я бачив, але тільки на телевізорі і в журналах. Я був дуже вдячний, якщо ви будете освітлювати мене.

Кав'ярня.

Є американський.

Його брат.

Червоний Міцуока ґрунтується на Nissan Silvia. Я не збираю картину, тому що це досить поширена копія на наших дорогах.

Деякі березики з дощу.

248394

І це спитрир.

Я дива, що рік він?

Не знаю, що.

Кошик

Я не знаю, що ні.

Cool Ford пікап вантажівка.

Як Stallone в Expendables.

Поблизу Мітсука теж.

Я не знаю.

Я думаю, що кожен знає це.

Будь-який, хто може вгадати цю дитину, отримає премію від мене! Віртуальний Майбог і половина пляшки пива (наприклад,)

Не знаю мені.

Красивий.

Форд Галактика?

Хто це Покемон?

Корвета Уг!

Деякі види каділля.

Лінкольн Континенталь

Половина дня проводилась на культурній програмі. Я щасливий.
І бонусна пара фото моря для зарядки енергії

Всі

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное