Принесіть мене на обов'язок в славному районі Егерського. Я мав взяти картину пари японських вантажівок. Чоловік, який поставив мене на зустріч, був пізно, і я пішов до маяка, до блакитного моря, щоб відходив немає часу. Я не був в чотири роки. Я ходив за годину і заряджався морською енергією. Після цього я зустрілася з правою особою, здався всі вантажі. А потім я побачила його на схилі! Toyota Chaser, як 76-78. Я не можу стояти запит на фото.
Це чудова машина, ви можете сказати, що це просто мрія. І в тюнінгу для доріжки.
й Мінус
р.
Після того, як я підняв цей пагорб, перед мною вільно забивав на сонці автомобіля, переважно зробив в США. З Я сам від Владивосток і від моєї молоді я їду на правій руці «шкарп від скибочок Японії» деякі з автомобілів я бачив, що я не знаю, деякі звичайно я бачив, але тільки на телевізорі і в журналах. Я був дуже вдячний, якщо ви будете освітлювати мене.
Кав'ярня.
Є американський.
Його брат.
Червоний Міцуока ґрунтується на Nissan Silvia. Я не збираю картину, тому що це досить поширена копія на наших дорогах.
Деякі березики з дощу.
248394
І це спитрир.
Я дива, що рік він?
Не знаю, що.
Кошик
Я не знаю, що ні.
Cool Ford пікап вантажівка.
Як Stallone в Expendables.
Поблизу Мітсука теж.
Я не знаю.
Я думаю, що кожен знає це.
Будь-який, хто може вгадати цю дитину, отримає премію від мене! Віртуальний Майбог і половина пляшки пива (наприклад,)
Не знаю мені.
Красивий.
Форд Галактика?
Хто це Покемон?
Корвета Уг!
Деякі види каділля.
Лінкольн Континенталь
Половина дня проводилась на культурній програмі. Я щасливий.
І бонусна пара фото моря для зарядки енергії
Всі
Джерело: