556
День поля в Мурманську
Сергій Доля пише:
Вранці вранці. Сонце перервує тонкими шторами і зберігає вас запеклою. Завдяки Євгену Касперського, який забезпечив мене цілим набором тканинних окулярів з літаків. Я лежаю на ліжку, спробуйте на все в свою чергу - я оберіть найбільш комфортні.
Сьогодні в останній день цивілізації, і завтра я збираюся до Північного полюса. Я надішлемо вам прогулянку з колоди нашого найпотужнішого льодяника, 50 років Перемоги.
15 зображень
«Ніч Мурманськ» або «Сєвє Арктика»
Червоне пляма на відстані - наш льодовик.
Під час дня сонце часто приховує за хмарами, і весь ландшафт взяв на холодну сталеву хату:
Місто простягається вздовж бухти. До моря близько 30 кілометрів:
06 мар
36321194
07 мар
08 мар
Пам'ятник морякам, які загинули в мирний час. Це частина загибель курського підводного човна, яка була піднята з дна моря:
Місцеві жителі називають його Альоша:
р.
11.
12.
Дитячий майданчик, що закривається готелем. Це маленька хрустка.
І пара пізніх фото:
15.00 р.
Джерело:
Вранці вранці. Сонце перервує тонкими шторами і зберігає вас запеклою. Завдяки Євгену Касперського, який забезпечив мене цілим набором тканинних окулярів з літаків. Я лежаю на ліжку, спробуйте на все в свою чергу - я оберіть найбільш комфортні.
Сьогодні в останній день цивілізації, і завтра я збираюся до Північного полюса. Я надішлемо вам прогулянку з колоди нашого найпотужнішого льодяника, 50 років Перемоги.
15 зображень
«Ніч Мурманськ» або «Сєвє Арктика»
Червоне пляма на відстані - наш льодовик.
Під час дня сонце часто приховує за хмарами, і весь ландшафт взяв на холодну сталеву хату:
Місто простягається вздовж бухти. До моря близько 30 кілометрів:
06 мар
36321194
07 мар
08 мар
Пам'ятник морякам, які загинули в мирний час. Це частина загибель курського підводного човна, яка була піднята з дна моря:
Місцеві жителі називають його Альоша:
р.
11.
12.
Дитячий майданчик, що закривається готелем. Це маленька хрустка.
І пара пізніх фото:
15.00 р.
Джерело: