Так, дорогі дівчата і хлопчики, сьогодні я розповість вам, як зробити гарний подарунок своїми руками.
На мій життєвий шлях було потрібно реалізовувати проект «Подарунок працівнику банку, виготовлений з особи банкомату», а саме годинник.
Історія в 12 фотографії з описами.
Почати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. В банкоматі зайшло один з можливих банкоматів. Як це:
Це двошарове скло, кнопки та 12-дюймовий монітор.
Він є.
Так як нам не потрібно, ми відкидаємо його.
Після демонтажу брекет-тримачів та друкованих плат з кнопками:
Ми повинні доходити до скла. Двошарова. Зовнішнє скло, внутрішня скло. Це різновид сендвіча, який забезпечує ударне полегшення (до певного ступеня). Ось ми йдемо.
Після розбирання сендвіча, і розпилення смуги відстані від того ж Плексігласа з щегсавою, ми отримуємо цей трough.
р.
І закриваємо кашель з рештою скла, отримуємо таку скляну коробку, в якій будуть приховані стріли і діал.
Щось відсутні... Ой тебе! Діал. Ми робимо це на фото-ассі, у вигляді банкоматного екрана, добре, злегка модифікованого, все ж годинник. Друк на скелях. Виявляється щось схоже:
Якщо ви залите решту «гутівок» на екрані з вище, ми отримуємо картину ДімМаксу «Кремовий час». Далі з його "Fragile ..." різко курить на бокових лініях.
Далі йде багато годин пилки з лобзиком (у сенсі болгарки) на бажаний розмір, а не менш болючим питтям алюмінієвих профілів під загартуванням.
Переміщення однієї з кришок від системного блоку до задньої кришки годинника і переклеювання його плівкою, так ... так само, як і в темах про меблі і стелю автомобіля.
У цей час руки були зайняті, іноді брудні, і нерви проціджують. До фото не було прийнято. Так давайте прямо до результатів. й
Задня стіна:
Перегляд зібраного годинника:
О, yeah. Я майже забули. Якщо хтось зробить годинник з щільно закритим корпусом, господиня на замітку, встановіть руки на 12 годин, точно перед закриттям корпусу! Тільки потім покажеш, і ви не будете сльозитися волосся, тому що ви забули їх поєднувати, і вони показують диявола що.
Від особистого, демпферного досвіду. й
В цілому вигляд, як він буде висить на стіні, хоча він лежить на цьому виді на підлогу.
Додано до [mergetime]1308935025[/mergetime]
Актуально це було останнє фото, невеликий фотозвіт про модний сувенір. Дякуємо всім за Вашу увагу. й
Джерело: