245
Landsberg-na-Lehe в Німеччина
Важнаю мене нещодавно до Баварської Лендсберга, яка майже 900 років. Місто, що нараховує лише 27 тис. жителів, застрягаються з чарівністю старих будівель, комфортом вузьких вулиць і мальовничими видами річки.
У вас буде 32 фото (всі шахти)
1,1 км Вид з мосту над річкою Леч, на шляху до центру міста.
2,2 км Погода була дуже теплою, тому я залишаю трохи на місті (його було прохолодно з річки) і взяв ще кілька картин.
3. У
4. У Перегляд по місту.
5. Умань І ці будівлі можна побачити в центрі. З 14 по 19 ст. Лендсберг був основним пунктом перевалки для сільтрейдерів. Маленькі будинки, які виглядають як тьмари, подаються в 17 столітті як зберігання для солі.
6. Жнівень Зараз в реставрованих будинках живуть люди, а також є магазини артисанів і невеликих магазинів.
7. Центральна площа
доб.
8. У Перша будівля по праву – міський зал.
9. Навігація Маріанбруннен - фонтан з статуєю Діви Марії.
р.
10. Schmalzturm є однією з небагатьох веж міста, яка була побудована в 13 столітті і збереглася до цього дня.
11. Schmalzturm з іншого боку.
12. Як говорить назва «Ландсберг», місто побудоване на горі. Тому, ходьба в центрі, ви повинні постійно підніматися на гору або піти з неї.
13.00 р.
14. Байєрор (Баварські ворота) - фортецю стіну з вежею на східному боці міста, побудовано в 1475 році за наказом герцога Ернста. З внутрішньої сторони можна побачити годинник, дзвіницю і прапор фортеці.
Габаритний зображення
15. Усередині.
16.00 р. Він не вдарив вежу себе, але ми зуміли прогулятися по осі.
17.00 р. Це старі кабачки, до мого великого гаманця, був закритий. Я впевнений, що вони продають найкраще пиво в Landsberg.
18 років І тут виходить зовнішня сторона фортеці з вежами, гербами, біблійними фігурами.
19.00 р. Ще один вид фортеці.
20. І ви можете піти в цю вежу...
21... якщо ви прогуляєте по фортеці стіни.
22.
,00 Р
23. Католицький монастир
24. Ще кілька фото з центру та околиці міста.
25.
26.
27.
28.
29.
30. Минулого такого життєрадісного саду, побачивши в будинку в центрі, не можна просто пройти.
31. Колекція садової гноми в ній так типова для південної Німеччини, яка, можливо, вже вважається клишею.
Р
32. Це остання картина. Я просто хотів закінчити з позитивом.
На жаль, я не мав часу відвідати Landsberg і не захопив половину своїх пам'яток. Я дуже сподіваюсь, що це знову і зловити. Дуже дякую.
348982
Джерело:
У вас буде 32 фото (всі шахти)
1,1 км Вид з мосту над річкою Леч, на шляху до центру міста.
2,2 км Погода була дуже теплою, тому я залишаю трохи на місті (його було прохолодно з річки) і взяв ще кілька картин.
3. У
4. У Перегляд по місту.
5. Умань І ці будівлі можна побачити в центрі. З 14 по 19 ст. Лендсберг був основним пунктом перевалки для сільтрейдерів. Маленькі будинки, які виглядають як тьмари, подаються в 17 столітті як зберігання для солі.
6. Жнівень Зараз в реставрованих будинках живуть люди, а також є магазини артисанів і невеликих магазинів.
7. Центральна площа
доб.
8. У Перша будівля по праву – міський зал.
9. Навігація Маріанбруннен - фонтан з статуєю Діви Марії.
р.
10. Schmalzturm є однією з небагатьох веж міста, яка була побудована в 13 столітті і збереглася до цього дня.
11. Schmalzturm з іншого боку.
12. Як говорить назва «Ландсберг», місто побудоване на горі. Тому, ходьба в центрі, ви повинні постійно підніматися на гору або піти з неї.
13.00 р.
14. Байєрор (Баварські ворота) - фортецю стіну з вежею на східному боці міста, побудовано в 1475 році за наказом герцога Ернста. З внутрішньої сторони можна побачити годинник, дзвіницю і прапор фортеці.
Габаритний зображення
15. Усередині.
16.00 р. Він не вдарив вежу себе, але ми зуміли прогулятися по осі.
17.00 р. Це старі кабачки, до мого великого гаманця, був закритий. Я впевнений, що вони продають найкраще пиво в Landsberg.
18 років І тут виходить зовнішня сторона фортеці з вежами, гербами, біблійними фігурами.
19.00 р. Ще один вид фортеці.
20. І ви можете піти в цю вежу...
21... якщо ви прогуляєте по фортеці стіни.
22.
,00 Р
23. Католицький монастир
24. Ще кілька фото з центру та околиці міста.
25.
26.
27.
28.
29.
30. Минулого такого життєрадісного саду, побачивши в будинку в центрі, не можна просто пройти.
31. Колекція садової гноми в ній так типова для південної Німеччини, яка, можливо, вже вважається клишею.
Р
32. Це остання картина. Я просто хотів закінчити з позитивом.
На жаль, я не мав часу відвідати Landsberg і не захопив половину своїх пам'яток. Я дуже сподіваюсь, що це знову і зловити. Дуже дякую.
348982
Джерело: