Автор: Чистопов Дмитро:
Нещодавно я мав можливість відвідати Красноярську територію і подивитися на будівництво Богучанської ГЕС. На додаток до перегляду великогабаритної будівельної ділянки я зумів зібрати кілька приємних бонусів - красиву дачу на занепаді в Красноярську, незабутнього рейсу в Ан-24 з Красноярськ до Кодинського і місцевого аеропорту, найсерйозніший сердечок всіх, де я побував!
р.
1,1 км Після п'ятигодинного рейсу в Красноярськ, короткий прорив для двох смачних чашок кави "3 в 1" протягом 20 рублів і розмови з russos і геліо_nsk, ми чекали на ручну Ан-24 - пасажирський турбопроп літак для ліній невеликої і середньої довжини.
2,2 км Це був мій перший рейс на таку площину.
3. У Я сподівається, що це буде страшним, щоб засихати і класти вуха від роботи гвинтів не матеріалізував. Плетіння було досить комфортним для такого маленького літака.
4. У
5. Умань
6. Жнівень Відстань від аеропорту "An-24" до 3,000 км. Швидкість зрізу - 490 км / год. Максимальна вага зліту становить 21 т.
Габаритний зображення
7. Про нас
8. У
9. Навігація Хмарний режим відсмоктування.
10. кабіна.
11.
12.
13.00 р.
14.
15.00 р. На одній точці пілоти вийшли так, що ми могли б зробити картину всієї кабіни.
16. Панорама турбопроп двигуна.
17.00 р. Тайга звичайний.
18 років Тайга горіння.
19.00 р.
20.
21. Ніщо є більш постійним, ніж тимчасовий. Дерев'яний термінал в Кодинці, побудований в 1986 році як тимчасовий варіант, все ще в експлуатації сьогодні.
22. Чудове місце для зйомки фільмів радянських часів.
23.
24. Номер очікування.
25. Передній стіл.
26. Сходи в контрольну кімнату.
р.
27.
28. Номер очікування перед посадкою.
29. Наш AN-24 і аеродром.
30. Усі пасажири не можуть вписуватися в приміщенні очікування, і ми випустили в поле.
р.
31. Будівля не руйнувалася пластиковими вікнами.
32. Попередньо-світловий препарат - Саша витирає її люка для комфортного зйомки.
33. Тем простіше - це 185 см заввишки.
34. Гангара.
35.
36.00 Р Перегляд Богучанської ГЕС.
Всі
Зареєструватися
Джерело: