456
Як я провів субота
Вітаю всіх читачів порталу. Довгий час я не кладаю нічого на вашому суді і рецензію. Можливо, що не було нічого цікавого. Так, і нинішній пост кому може здатися, але смак і колір, як кажуть, всі маркери різні.
В цілому процес перевтілення принтера не був знятий, але тільки готовий результат. Хоча фотографії (якщо хтось цікавить і хоче повторювати) можна зрозуміти. Немає ускладнених. Я трохи розбавляю фотографії. Не порушуйте пост, коли я зробив, я розповість вам!
Габаритний зображення
Проксимус Підземелля:
Безкоштовно Субота
Старий (але повністю працює) принтер
Робоче місце + невеликий інструмент (заготовка, наждачний папір, ніж)
друг
рукоятки
трохи позитивного і великого бажання зробити щось непотрібним, але цікавим і незвичайним.
Далі якість фото потрапляє через брак хорошого світла і зйомки на телефоні
У процесі повороту принтера в електромеханічну порцію для туалетного паперу, ідея додавання автоматичного повітряно-свіжувача функції перегородки. Як освіжувач - AXE deodorant (не реклама)
Рол з паперу кріпиться до паперового лотка. Заготовки виготовляються в правій ширині слота і шліфуються наждачним папером.
Джерело:
В цілому процес перевтілення принтера не був знятий, але тільки готовий результат. Хоча фотографії (якщо хтось цікавить і хоче повторювати) можна зрозуміти. Немає ускладнених. Я трохи розбавляю фотографії. Не порушуйте пост, коли я зробив, я розповість вам!
Габаритний зображення
Проксимус Підземелля:
Безкоштовно Субота
Старий (але повністю працює) принтер
Робоче місце + невеликий інструмент (заготовка, наждачний папір, ніж)
друг
рукоятки
трохи позитивного і великого бажання зробити щось непотрібним, але цікавим і незвичайним.
Далі якість фото потрапляє через брак хорошого світла і зйомки на телефоні
У процесі повороту принтера в електромеханічну порцію для туалетного паперу, ідея додавання автоматичного повітряно-свіжувача функції перегородки. Як освіжувач - AXE deodorant (не реклама)
Рол з паперу кріпиться до паперового лотка. Заготовки виготовляються в правій ширині слота і шліфуються наждачним папером.
Джерело: