Як поводитися після раптового зовнішнього вигляду чоловіка

- Вася, ч. Я в силі велич! Я не можу приїхати до зустрічі. Я можу зв'язатися тільки в Інтернеті.

- Ви чортуєте божевільний? Ми маємо звіт за годину. Головний вбивати їх як!

- Не встигнути залишити вчасно. Luca напої чай з вірними. Я під ліжком. Допоможіть мені, людина!

- Ха га!

- Розкажіть Іван Петрович ми змінюємо ворота до 15 за 21 рік. У третьому абзацу видаліть слова: «Ми зробимо все другим кварталом». І отримай мене від головного Когнак на мене.

до Ви не можете відходити з коньяком. Як це відбувається?

до Це темна і спрага. Лука просочила мене ковбасним сендвічом. Її чоловік називає «смішним» і «мою асами».

до Що таке трохи! До речі, я знаю чоловіка. Колишній Морський. Подається в Чечня. З хака. Брюки головки ламаються в країні, щоб не втратити форму. Чи змінюється клапан?

- Право. Я ніколи не зустрівся з морем до життя. Але я спробую вийти. Ой! Сісти вниз. Він не зданий, щоб побачити її в той час, коли!

- Тримайте на, buddy. Пам'ятайте, що вони відірвали від місцевих хлопчиків на танці! Іван Петрович каже, що не має 21 клапанів.

- Як не так! О, не в голові! Боров – голодний. 15 клапанів не підійдуть, нехай він отримає 21 місце, де він хоче. І покажіть, щоб вимкнути мій комп'ютер і залишити Однокласники. Ох-о-Ох! Що робити?

- Так, що ви зробили годину раніше. Головний званий, я сказав, що ви потрапили на автомобіль, і вони прийняли вас до Склифосовського. Тепер отримайте сертифікат, який ви хочете. 21 клапани були знайдені на третій склад.

- Гаразд. Лука зробить сертифікат, коли він вийшов. Її матері працює на Scliffe. У мене була моя голова згорнулася. Тексти пісень, а це означає: І вона не кричу, як мені. Ви сказали, що я був macho!

- Му ... що ви, не мачо? Пам'ятайте, чоловіки люблять вуха. Натискання. Чи буде ви наданий звіт за авансом? Ленка з обліку просто прийшла.

- Я опустив все і напишіть звіт. Я маю нагоду повідомити про своє життя. Якщо я вийшов, звичайно. Простягаємо близько десяти хвилин.

- Навчання, студент. До тих пір, поки він не вбиває вас.

- Так, він великий. Твенті кілограми більше мене. Чоловік, собака перебігла в моє місце і під ліжком. Ваше обличчя лизати, ви промиваючи собаку.

- Шкала за вухо до синього. Що породи?

- Бул Тер'єр, я думаю. Я не знаю багато про них. Сходи, це тихо. Лука кладуть пляшки пива під ліжком.

- Баба з поняттям. Поспішайте не шукати бульб в оці. Вони не люблять. І не піддавати цінні частини тіла. Вам потрібна гонна. травень. Петрович просить, скільки клапанів слід змінити?

- Змінити все. Булл Тер'єр дролів і локонів дивно. Але це не так. Ви повинні бути молодими. Нетрені. Ви зателефонуєте в школу, розкажіть Вовка, щоб зупинитися на розширенні. Я підбираю до ночі. Не забудьте.

- Я не буду. Як розташувати? Верхня голова, сторона облизування обличчя?

- Ноп. Лука вже в душовій кабіні, борові хрофи. Я спробую зробити поїздку.

...

- Так як?

- Ви не пустили укусу. Я зіткнувся обличчям, я не можу голитися протягом 6 місяців. Ми обговорюємо договір з Німеччиною в той час як у нас є час. Ой, акумулятор знизився. Доброго дня! shkolazhizni.ru/archive/0/n-47047/

ФОРМАЛИН
Повідомляємо про те, що він не вгадує кінця, щоб бути гордим. Suspicion: Заплава
Стаття #2 Кодексу дезінформації
Дія, прийнята: користувач попереджає
Помилки рішення: 9%

Джерело: