Ковтання курчат порятунку на дачній ділянці

Повернувшись у 2006 році, гніздо було побудовано на нашому будинку на дачній ділянці. Право на веранду і моє серце було щасливим, оскільки гніздо було зручно для фотографії, враховуючи досить скромні можливості мого Sony DSC F828.
На початку свята курча виглядали так:

Це маленькі пишні речі:

Після того, як був сильний дощ і вітер, а гнізда впав на землю. Добре, що ми відразу побачили це, захопили залишки гнізда, розміщені в невеликій кошику, половили курчат (вони німбл, ледь спійманий) - і кладемо їх там.

Кошик був вішати на гнізді сайт:

Побоюючись, що батьки не годували курчат після того, як діти перебували в руках, але все вийшло, і діти почали освоювати край кошика:

Кілька днів пропущено, діти псуються:

Один, найбільший, сідає на краю, інші все ще в гнізді:

Діти - вони всі цікаві.

Р

Як завжди, найвибагливіші на кошику.

Він найближчий.

Тоді інші птахи звернулися до свого прикладу:

До речі, пташенята виявилася п'яти - відразу ми спіймани і кладемо чотири в кошик, і одну рану під будиночку - вивести тільки два години пізніше, ми визначимо це батьками, що працюють над землею. Спіймана і покласти в кошик з рештою нас.

р.

І ось вони на краю кошика:

доб. 2

Я не можу вирішити, що постріл краще, я опублікувати.

Починався розвиток кошикової ручки:

Такі пишні обличчя.

р.

З якоїсь причини одна курка, найбільша, подобалася сидіти на ручці кошика.

3610Р. 4200Р.

Ці діти сидять.

Вони є.

Габаритний зображення

На підході батьків - жовті просять їсти

Батьки відлітають - відключають роти

653050.

За довгий час спійманий каркас, коли всі п'ять жовтих ротів будуть відкриті, нарешті спійманий:

р.

Ці активні хлопці:

р.

Останні фотографії:

Додано до [mergetime]1309325091[/mergetime]
Це прекрасні люди, які ми прожили. І тепер є досить гнізда в будинку, але вони в основному в мансарді - це незручно стріляти, навіть з більш розвиненою технікою з більш потужним спалахом.
Коментарі тепер відкриті!

Джерело: