415
Ковтання курчат порятунку на дачній ділянці
Повернувшись у 2006 році, гніздо було побудовано на нашому будинку на дачній ділянці. Право на веранду і моє серце було щасливим, оскільки гніздо було зручно для фотографії, враховуючи досить скромні можливості мого Sony DSC F828.
На початку свята курча виглядали так:
Це маленькі пишні речі:
Після того, як був сильний дощ і вітер, а гнізда впав на землю. Добре, що ми відразу побачили це, захопили залишки гнізда, розміщені в невеликій кошику, половили курчат (вони німбл, ледь спійманий) - і кладемо їх там.
Кошик був вішати на гнізді сайт:
Побоюючись, що батьки не годували курчат після того, як діти перебували в руках, але все вийшло, і діти почали освоювати край кошика:
Кілька днів пропущено, діти псуються:
Один, найбільший, сідає на краю, інші все ще в гнізді:
Діти - вони всі цікаві.
Р
Як завжди, найвибагливіші на кошику.
Він найближчий.
Тоді інші птахи звернулися до свого прикладу:
До речі, пташенята виявилася п'яти - відразу ми спіймани і кладемо чотири в кошик, і одну рану під будиночку - вивести тільки два години пізніше, ми визначимо це батьками, що працюють над землею. Спіймана і покласти в кошик з рештою нас.
р.
І ось вони на краю кошика:
доб. 2
Я не можу вирішити, що постріл краще, я опублікувати.
Починався розвиток кошикової ручки:
Такі пишні обличчя.
р.
З якоїсь причини одна курка, найбільша, подобалася сидіти на ручці кошика.
3610Р. 4200Р.
Ці діти сидять.
Вони є.
Габаритний зображення
На підході батьків - жовті просять їсти
Батьки відлітають - відключають роти
653050.
За довгий час спійманий каркас, коли всі п'ять жовтих ротів будуть відкриті, нарешті спійманий:
р.
Ці активні хлопці:
р.
Останні фотографії:
Додано до [mergetime]1309325091[/mergetime]
Це прекрасні люди, які ми прожили. І тепер є досить гнізда в будинку, але вони в основному в мансарді - це незручно стріляти, навіть з більш розвиненою технікою з більш потужним спалахом.
Коментарі тепер відкриті!
Джерело:
На початку свята курча виглядали так:
Це маленькі пишні речі:
Після того, як був сильний дощ і вітер, а гнізда впав на землю. Добре, що ми відразу побачили це, захопили залишки гнізда, розміщені в невеликій кошику, половили курчат (вони німбл, ледь спійманий) - і кладемо їх там.
Кошик був вішати на гнізді сайт:
Побоюючись, що батьки не годували курчат після того, як діти перебували в руках, але все вийшло, і діти почали освоювати край кошика:
Кілька днів пропущено, діти псуються:
Один, найбільший, сідає на краю, інші все ще в гнізді:
Діти - вони всі цікаві.
Р
Як завжди, найвибагливіші на кошику.
Він найближчий.
Тоді інші птахи звернулися до свого прикладу:
До речі, пташенята виявилася п'яти - відразу ми спіймани і кладемо чотири в кошик, і одну рану під будиночку - вивести тільки два години пізніше, ми визначимо це батьками, що працюють над землею. Спіймана і покласти в кошик з рештою нас.
р.
І ось вони на краю кошика:
доб. 2
Я не можу вирішити, що постріл краще, я опублікувати.
Починався розвиток кошикової ручки:
Такі пишні обличчя.
р.
З якоїсь причини одна курка, найбільша, подобалася сидіти на ручці кошика.
3610Р. 4200Р.
Ці діти сидять.
Вони є.
Габаритний зображення
На підході батьків - жовті просять їсти
Батьки відлітають - відключають роти
653050.
За довгий час спійманий каркас, коли всі п'ять жовтих ротів будуть відкриті, нарешті спійманий:
р.
Ці активні хлопці:
р.
Останні фотографії:
Додано до [mergetime]1309325091[/mergetime]
Це прекрасні люди, які ми прожили. І тепер є досить гнізда в будинку, але вони в основному в мансарді - це незручно стріляти, навіть з більш розвиненою технікою з більш потужним спалахом.
Коментарі тепер відкриті!
Джерело: