Запуск літака

Я підтримую багато авторів YAP на чоловічому та захоплюючому тему авіації. Ми будемо говорити про унікальну рідну аеробну команду «Російські лицарі», пілоти яких майстерно втілюють важкі багатоцільові винищувачі SU-27. Неймовірно випробували групу для міцності, загинув літаки, загинув пілоти, але як одягає сильний дух людей і найкращу технологію, кожен раз шість красивих автомобілів знову розросли в повітря. Шукаю фотографії, я побачила через дивний момент з останнього літа, пов'язаний з російськими лицарями. На даний момент був напружений, але завдяки життєздатності обладнання та майстерності пілота, все добре пішли.
23 фотографії
За головою цієї щасливої людини і цілою точкою заходу

Я на автобусі з іншими пасажирами поїзда. Кожен хоче піти додому. Наші автобуси дуже швидко пропускаються. Іноді вона страшна, іноді вона радує швидкості підходу будинку. Вдово, наша променева капсула дуже потужно проповідна і під загальним перегноєм порушень припиняється, якби вона була копати. На асфальті, деякі люди, людина, нещасний випадок.
Водій думливо виглядав вперед і, не кажучи нічого, відкрив двері. Всімчасно збиваються на вулицю і почали смоктати групі подібних напівдорогих людей. А зовнішній вигляд вже сказав, що тут не є банальним ДТП.

Я отримав і побачив це. Дорога заблокована поліцією і військовим.

Через дорогу з аеродрому в полі з дитинства знайомий силует СУ-27 в розмальовці «російських лицарів», спина на своїх «легах» стоїть, а ніс братський армійський комрад-кран підтримує

З аеродрому, щоб допомогти

617790 р.

Всі глядачі стоять, вільно обговорюються

І люди з еполетами вирішують питання

Транспорт, і з ним люди, все приходить.

Тим часом КАМАЗ взяв на себе вагу носа літака.

Як виявилося, обладнання не вдалося, а площина не може зупинитися при посадці, пробігти весь провулок, а після виготовлення цього отвору в паркані, ковтати по дорозі, там і заморожувати. Добре, що не автомобіль на дорозі rammed. Страхування не розуміли.

В результаті ніс зламав, передні шасі в клодах бруду окремо, але в цілому нічого страшного і непристойного пілота.

р.

Навіть гальмівні парашути допомогли.

І більше.

Переглядачі, емоції різні

Ви можете не тільки обговорити, але і видалити. Не допомогло.

Ще один крупний план.

Концентрація військового персоналу зростає

Починається робота з розкочування пускового обладнання. Як видно, асфальт проаган досить суворий.

Повернутися з друзями.

, Україна

А аудиторія, набуваючи вражень, ретельно дебатів, отримуючи вологу і голодну, переїхали на ногу до будинків.

Я знаходжу на сцену, я знаходжу на людях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

І право радісно, дуже скоро витончені вбивці знову все разом з трояндою в небо і продовжували свої ідеї, щоб занурити звичайні люди в захоплення і тремтіння.

_ Новини

Довгий рік в небі без інциденту, "Російські лицарі", і не страшні, як це знову!

Джерело: