Заходи мого міста. Частина перша

Щоб бути чесним, знаючи популярність цього сайту, багато хто з моїх громадян вгадуватиме з цих картин, про що місто ми говоримо. Я не хочу, щоб зробити задоволення від мого міста, я хочу, щоб зробити задоволення людської гідності. Я впевнений, що хтось бачив це в своєму місті до, але я вирішив запропонувати посміхатися на деяких фотографіях!

Сузанне перемістило до нашого міста в пошуках нових пригод на своєму мозку і малих асах. Гвинт Vkontakt! Windows - найкращий ярмо для самопромоції!

р.

На жаль, до мого невинного питання до жінки Babokon зовнішнього вигляду, «Як відрізняється звичайна сіль від американської солі», пояснила посмішка Medusa Gorgon коротко і чітко: «Це американський!» І від мого питання вони говорять, чому у вас є слово «сальті» написане двома «n» жінкою від небезпечної жінки майже впав на маленькі попкорнювачі!

Хтось погрожує «з лопаткою», хтось спеціально розсипає хліб на витяжці автомобіля, щоб привернути птахів, але цей невідомий друг на ніч явно не натягував.

Ви чули, що в місті відкрився новий бутік чоловічого одягу? Виявляється, що він відкрив...

р.

Ви хочете розповісти мені про результат цього продукту?

р.

Що хочу сказати, подивившись на цей напис «А потім полига на бані»

У будинку.

Чи є діти похмілля, або я за життя? Молочний напій з доданим соком біля шоколадного йогурту "Смехаріки"

Я бачив його в одному з кафе у ванній кімнаті! Питання, що це означає? Нудота в туалеті?

р.

Тексти пісень, а це означає: Ніхто хоче Екобанки?

Сбербанк.

Бог заподіяти когось, хто хоче курити на балконі! Тепер можна сміливо писати на пачки сигарети «Посмоктування не тільки викликає нещастя і безпліддя, але і розбиває ноги. й

Додано до [mergetime]1309645272[/mergetime]

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное