Кварантини за фортецею стіни

Автор: Олександр Бєленьки

Quarantine - місто в межах міста. З пагорбів цих старих кварталів можна побачити решту Феодосії... і плювати на ньому. Це як карантин лікує незнайомців. Іноземці до них всі, хто живе за стінами Генуїнської фортеці. Тут вони ретельно охороняють секрети і не люблять гостей. Незважаючи на це, я зумів прогулятися по карантину трохи. Яскравий марш сонця був блискучим, але я все одно відчував себе некомфортно.

1,1 км Що може бути страшним, запитати? Високий пагорб, старовинна фортеця, чудовий вид і синьо-блакитний море. Що це таке.

2,2 км Незабаром після анексії Криму в Росію було створено карантинний сектор для тих, хто прибув з несанітарних країн. Під карантинним парканом були адаптовані частково перебудовані стіни укріплень міської фортеці та цитадель середньовічної шафи. По периметру карантину в 1804 році був закритий невеликою кам'яною стіною з хвіртами і арочними отворами для стоку води одного з численних феодосійних балок. У карантині були будівлі середньовічних храмів, які в основному використовувалися в якості будівель.

3. У Щорічно від 12 до 15 тис. мусульманських паломорів проходив через Феодосію. Багато хто з них трималися тут назавжди, вставляючи в той же карантин - чому йдуть куди-небудь далеко? Також була в'язниця, де розміщені незаконні переселенці та іноземні кримінальні особи, з яких завжди було в достатку в портовому місті. Природно, після їх виходу вони також залишалися в карантині.

Кварантини за фортецею стіни р.

4. У Сьогодні нащадки тих, хто влаштував тут дві сотні років тому в Quarantine. Не всі вони є судами і злочинцями, але тільки кілька. Але важка аура висить над зоною ще відчувається. Дух історії, щоб сказати принаймні.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас Вулиці не переповнені навіть на сонячний день: кожен сидить в домашніх умовах і намагається не виходити знову. Все, що я зустрівся, як цей хлопець. Коли ми вирішили підняти стіну фортеці, щоб взяти деякі фотографії (див. раму #1), два хлопці пройшли. Приїжджайте, приходьте. Через хвилину другу шахти звернулися і радять нас бути обережними. Підійшов з кута вушка, що "хлопці" живо обговорювали наш одяг і побутову техніку, і запропонував нам повернутися з друзями. Ми швидко відступаємо.

8. У Навіть кішки ми любимо так багато сердитися обличчя тут.

9. Навігація

10.

11.

855182.

12.

13.00 р.

14.

15.00 р. Цей бабуся був єдиною особою, яка коли-небудь говорив нам. У карантині вона живе своїм життям і не відчуває ніяких поганих аури. Вона любить все, крім того, що в місті особливо не сходить - ноги боляче. Ось чому вона навряд чи йде в будь-яку точку. Але вона орендувала кімнати для туристів, але вони майже завжди пусті: люди, які чули про невідомі Кварантин, не хочу жити тут навіть дешево.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

Кварантини за фортецею стіни р.

20.

55.599

21. Як я підійшов до того, щоб зробити картину цієї милої посміхання дідусь, його дружина почала кричати з забору: "Не говорячи з ним, він божевільний!" Він божевільний! Я не розумію, що старий дід може зробити мені, один з небагатьох, хто посміхався в Quarantine. Тексти пісень, а це означає: Тоді виявилося, що я думав, що я був божевільний і shouted на мій дід.

167582.

22.

Кварантини за фортецею стіни Р

23.

24. Це карантин.

Джерело: